Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(rapugis @ 2010 06 22, 12:42)
Labas 4u.gif
Nezinau ka daryti verysad.gif ...reikia suknes, bet pagal ju ismatavimus klubai ir (.)(.) tinka, o per liemeni pas mane daugiau nei ju lentelej. Ka daryti? Gal kuri pirkote sita ir zinote kaip ir kas. Buciau be galo dekinga smile.gif

Turiu is sios kolekcijos suknele, tik kita modeli (yra aprasymai ir realios foto sioje temoje), tai ji padidinta - nesioju S, krutine 89cm, liemuo 66cm, emiau 4 dydi ir teko siaurinti, manau 2 dydis butu buves kaip tik. Speju, kad ir si bus padidinta, dydi imciau mazesni. O per liemeni i cm tai nekreipkit demesio, suknute nera labai aptempta per liemeni, be to liemens linija eina auksciau mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 06 22, 14:31)
Turiu is sios kolekcijos suknele...

Aciu 4u.gif perversiu tema cool.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums leidzia normaliai kopijuoti foto is J.Crew? g.gif As padarau copy, o paste jau nebeleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 06 27, 18:56)
Merginos, ar jums leidzia normaliai kopijuoti foto is J.Crew? g.gif  As padarau copy, o paste jau nebeleidzia doh.gif

Jie duoda netinkama foto formata. As darau Printscreen ir apsikarpau, kiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 06 27, 19:11)
Jie duoda netinkama foto formata. As darau Printscreen ir apsikarpau, kiek reikia.

As naudojuosi Google Chrome narsykle, tai leidzia kuo puikiausiai nukopinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 06 27, 18:11)

Taip pat ir as darau, bet galvoju gal yra paprastesnis budas mirksiukas.gif

QUOTE(savita1 @ 2010 06 27, 22:05)
As naudojuosi Google Chrome narsykle, tai leidzia kuo puikiausiai nukopinti ax.gif

Pavyko su Chrome !!! thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 06 21, 11:36)
Keliu tema i virsu 4u.gif

Pasirodau savo J.Crew rubelius - nors ir nebematau jau ju puslapyje, bet gal kam bus idomu...
Merino whisper cardigan - megztukas gerokai padidintas, man, nesiojanciai S dydi, XS dar ir laisvokas, manau po skalbimo siek tiek pasitrauks ir bus kaip tik:
user posted image
user posted imageuser posted image

Koks grožis bigsmile.gif
Labai dailiai ant jūsų, net nepamanyčiau jog reikia mažesnio dydžio. g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri pirktot toki megztuka? Nepadidintas jis? Realiai fainas? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 02, 10:06)
Merginos, gal kuri pirktot toki megztuka? Nepadidintas jis? Realiai fainas?  g.gif

user posted image

Pirkau ir parduodu smile.gif Nesioju S, tai sitas S man geras, nors bijojau, kad bus per didelis. Lb fainas vasarai, toks plonytis, dailus. Tik spalva netinka man, tai imsiu kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karoliute @ 2010 07 02, 10:27)
Pirkau ir parduodu smile.gif Nesioju S, tai sitas S man geras, nors bijojau, kad bus per didelis. Lb fainas vasarai, toks plonytis, dailus. Tik spalva netinka man, tai imsiu kita  4u.gif

Va va, as tos zalsvos spalvos nenorejau. Kai imete sita, iskart griebiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 02 liepos 2010 - 13:50
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 02, 14:50)
Va va, as tos zalsvos spalvos nenorejau. Kai imete sita, iskart griebiau  drinks_cheers.gif

O man atvirkščiai. Matavausi šią plakto kiaušinio atspalvio, tai lyg serganti atrodau ''iš veido muša'' doh.gif O žalsva puikiai tinka wub.gif
Atsakyti
kelnėsMergino art šios kelnės fainos

nežinau kurį dydį imti man su 91 cm užpakaliuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mausiuke: 02 liepos 2010 - 21:02