Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(savita1 @ 2010 05 19, 16:21)
Gal kuri turit siuos drabuzelius ir galetu pakomentuoti dydzius ax.gif
Uzsisakiau siandien, emiau abieju XS tikedamasi kad bus padidinti kazkiek blush2.gif
user posted imageuser posted image

turiu megstuka M,as nesioju M per krutine 94man ideliai jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 05 20, 14:16)
turiu megstuka M,as nesioju M per krutine 94man ideliai jis 4u.gif

Ar tik nebus taip, kad i XS neilysiu unsure.gif Bet interenete radau realias foto S dydzio, tai toks jis man didokas pasirode g.gif
http://gigisgoneshop...e-cardigan.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 20 gegužės 2010 - 14:48
QUOTE(arbuzina @ 2010 05 20, 09:06)
Va as dar galiu pakomentuoti vyriska bliuzoniuka... stai sita:

malonus, minkstas, plonas
spalva traaaaaaaaaagiska
gal as nesuprantu, bet man jis atrodo lyg 1000 kartu skalbtas ir nublukes visas  doh.gif...

tai vintage tipo matyt pirkot, visi vintage tipo rubai blukinti buna smile.gif

o kaip dydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 20 gegužės 2010 - 17:06
Sveikutes 4u.gif
O kaip su balerinu dydziais is sios pardes ax.gif g.gif
Gal kas kokias turite? ir galite parekomenduoti ax.gif nezinau, kokias imt, noriu patogiu, odiniu mirksiukas.gif ir bijau, kad su dydziu nepataikysiu blush2.gif

Is anksto, aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 05 20, 09:06)
Va as dar galiu pakomentuoti vyriska bliuzoniuka... stai sita:
user posted image
malonus, minkstas, plonas
spalva traaaaaaaaaagiska
gal as nesuprantu, bet man jis atrodo lyg 1000 kartu skalbtas ir nublukes visas  doh.gif...

Niu vyriski jcrew ir mane nuvyle. Minksti, bet spalvos tai laaaabai toli nuo parodyto schmoll.gif Ir man ju trikotaziniai dzemperiukai tai skystoki pasirode, kazkaip rodesi tvirtesnes medziagos bus. Gerai, kad saviskiui pirkau su didelem nuolaidom, nes normaliom kainom buciau ne tik savo, bet ir aplinkiniu nagus nugriauzusi doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite sia suknele 4u.gif Ar atitinka dydis ir vaizdas? ax.gif
Atsakyti
labai grazi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 31 gegužės 2010 - 12:53
QUOTE(Karakum @ 2010 05 22, 23:22)
Niu vyriski jcrew ir mane nuvyle.

Nepitariu. Isbandem daug geru firmu, bet neradom lygiu jcrew marskiniams. Ir audiniai, ir pasiuvimas (slim fit) labai geri.

Vintage linija reikia megti. Tokiu ilgarankoviu markskineliu vyras nemegsta, tai nesu macius gyvai, bet visi kiti, rimtesni vintage jcrew drabuziai yra labai stilingi ir kokybe be priekaistu.
Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif

Pasirodau savo J.Crew rubelius - nors ir nebematau jau ju puslapyje, bet gal kam bus idomu...
Merino whisper cardigan - megztukas gerokai padidintas, man, nesiojanciai S dydi, XS dar ir laisvokas, manau po skalbimo siek tiek pasitrauks ir bus kaip tik:
user posted image

Silk carnation tee - pirkau S dydi, sakyciau beveik atitinka, vos i didesne puse - matosi foto, kad kiek laisvoka, bet ne per daug. Trikotazas neskystas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
KRISTELA labai grazu wub.gif Ir megstinukas puikiai tinka, nesakyciau kad didokas, butu negrazu jeigu aptemptas butu ax.gif O kokia jo medziagos sudetis? Kaip tik svarstau del vieno Jcrew merino megstinuko, imti Xs ar S dydi, nes kazkur esu girdejusi kad dydi merino ir kasmyru megstinukai atitinka unsure.gif
Beje, man labai patinka Jusu rankine bigsmile.gif Isduokit paslapti is kur ji?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 06 21, 11:07)
KRISTELA labai grazu wub.gif Ir megstinukas puikiai tinka, nesakyciau kad didokas, butu negrazu jeigu aptemptas butu ax.gif O kokia jo medziagos sudetis? Kaip tik svarstau del vieno Jcrew merino megstinuko, imti Xs ar S dydi, nes kazkur esu girdejusi kad dydi merino ir kasmyru megstinukai atitinka unsure.gif
Beje, man  labai patinka Jusu rankine bigsmile.gif Isduokit paslapti is kur ji?

Aciu 4u.gif Megztukas merino - padidintas. Kaip del kasmyriniu nezinau, bet merino megztukus J.Crew turiu penkis, tai keturi is ju padidinti ir tik vienas beveik atitinka. Ypac jei foto ant manekenes megztukas parodytas laisvas, tai manau imkit XS mirksiukas.gif

Rankine dekoja 4u.gif Ja siunciausi is Italijos, per EBAY, ten iejus i ju parduotuvele ir daugiau variantu, kitu spalvu yra. Siaip jos kokybe super, ir atkeliavo vos per 6 dienas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nezinau ka daryti verysad.gif ...reikia suknes, bet pagal ju ismatavimus klubai ir (.)(.) tinka, o per liemeni pas mane daugiau nei ju lentelej. Ka daryti? Gal kuri pirkote sita ir zinote kaip ir kas. Buciau be galo dekinga smile.gif
Atsakyti