Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(savita1 @ 2010 05 18, 21:33)
Cia yra viena reali foto, tik geltonas:
http://kelindakelind...ew-reviews.html
Sitam, bloge labai nemazai Jcrew realiu rubu foto yra su aprasymais, tik reikia geriau paieskoti http://gigisgoneshopping.blogspot.com/
O as paprastai per Google vaizdu paieska paleidziu, nukopinu norimo rubo pavadinima ir ziuriu ka ismes ax.gif

kaip baisiai ta merga stovi blink.gif
as turiu ta megztuka tik man spalva rozine tokia svelni. ax.gif
Dar nei karto nebuvau uzsidejusi doh.gif, kazkaip neatejo dar jam eile, matyt lotuliukas.gif
bet man grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 05 19, 10:12)
kaip baisiai ta merga stovi  blink.gif
as turiu ta megztuka tik man spalva rozine tokia svelni.  ax.gif
Dar nei karto nebuvau uzsidejusi  doh.gif, kazkaip neatejo dar jam eile, matyt  lotuliukas.gif
bet man grazus  bigsmile.gif

idek foto ant saves,nes i ta merga ziurint noras praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 05 19, 10:21)
idek foto ant saves,nes i ta merga ziurint noras praeis biggrin.gif

o tu galvoji, kad as geriau atrodau g.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 05 19, 12:31)
o tu galvoji, kad as geriau atrodau  g.gif
lotuliukas.gif

na negalvoju,bet tikiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turit siuos drabuzelius ir galetu pakomentuoti dydzius ax.gif
Uzsisakiau siandien, emiau abieju XS tikedamasi kad bus padidinti kazkiek blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Suknelę turiu S, laisvai galėtų būti ir XS.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 19, 17:25)
Suknelę turiu S, laisvai galėtų būti ir XS.

Kaip ji realiai, atitinka foto internete? blush2.gif Medziaga maloni, graziai krintanti? Koks ilgis? Koki dydi Jus nesiojat?
Per krutine pas mane 91cm, idomu tilpsiu i XS g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 19, 16:31)
Kaip ji realiai, atitinka foto internete? blush2.gif Medziaga maloni, graziai krintanti? Koks ilgis? Koki dydi Jus nesiojat?
Per krutine pas mane 91cm, idomu tilpsiu i XS g.gif

Medžiaga plonytė, bet atrodo tikrai gražiai, labai miela suknutė. Turėtumėt tilpti tikrai, nes mano krūtinė 94 cm. manau ir aš į XS tilpčiau.
Dar apie ilgį neparašiau doh.gif Man ji iki kelių, gal šiek tiek net žemiau, bet aš maža - 162 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 19 gegužės 2010 - 16:44
QUOTE(Temidė @ 2010 05 19, 17:42)
Medžiaga plonytė, bet atrodo tikrai gražiai, labai miela suknutė. Turėtumėt tilpti tikrai, nes mano krūtinė 94 cm. manau ir aš į XS tilpčiau.
Dar apie ilgį neparašiau  doh.gif Man ji iki kelių, gal šiek tiek net žemiau, bet aš maža - 162 cm.

Viskas aisku, aciu labai 4u.gif Man ji tikrai bus gerokai tada virs keliu, nes as 176cm blush2.gif
Atsakyti
Ryt baigiasi papildoma 20% nuolaida... Mastau, ar griebt nuziureta, bet vis dar brangoka megztuka, o gal didesne nuolaida ismes g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 19, 18:54)
Ryt baigiasi papildoma 20% nuolaida... Mastau, ar griebt nuziureta, bet vis dar brangoka megztuka, o gal didesne nuolaida ismes  g.gif

VVaiva, kiek pastebėjau po duotų nuolaidų brangesnėm prekėm kartais dar duoda papildomą nuolaidą, o kartais ir atgal sugrąžina į pradinę kainą. O kartais po kelių dienų išmetą į Sale naujų prekių. Čia jau loterija. g.gif
Papildyta:
O kai jums tas sijonukas? Ar nėra toks bobiškas.
http://www.jcrew.com...~~~~~/24085.jsp
Atsakyti
Va as dar galiu pakomentuoti vyriska bliuzoniuka... stai sita:
user posted image
malonus, minkstas, plonas
spalva traaaaaaaaaagiska
gal as nesuprantu, bet man jis atrodo lyg 1000 kartu skalbtas ir nublukes visas doh.gif...
Atsakyti