Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(atira01 @ 2010 05 17, 21:15)
kai saketes negalvojau, kad ji taip graziai atrodys, ir ant jusu atrodo daug graziau  4u.gif  ir graziau ziuris ji be kaspino, nes is saves tokia puosni yra  wub.gif

QUOTE(Soy @ 2010 05 18, 05:31)
Suknele jums labai dailiai atrodo, tik jau susimilkit, neriskit to kaspino biggrin.gif Sugadina visa vaizda. Visas grozis sukneles ir yra lengvas minimalizmas.
Kaspinas apsunkina ir labai subanalina vaizdeli.

Dekui 4u.gif Smagu,kad ir jums patiko wub.gif O kaspino tikrai nerisiu tai progai, del kurios ja ir pirkau, cia isvis tik paeksperimentavimui uzrisau, realiai ir spalva perdaug agresyvi (labiau tiktu kazkas is vidutinio sviesumo natural serijos), ir kritimas ne tas... o gal ir isvis nereikia smile.gif
Papildyta:
Ir dar ikeliu poros maikyciu foto - abi is perfect fit serijos, pirkau XS (nesioju S) ir tiko, nesiojant siek tiek prasitampo, bet po skalbimo sugrizta i vieta. Is paziuros labai panasios, bet realiai skiriasi apdaila - melsva yra delikaciai pasiuta, raukinukai plonyciai silkiniai, o rozine grubesnio stiliaius, krasteliai ( kaklo iskirpte, rankoviu galai) neapsiuti, nukirpti tiesiog. Ir raukinukai is to paties trikotazo.
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasakiškai gražus suknelės audinys wub.gif wub.gif
Atsakyti
tas dvi palaidines jau is anksciau isimylejus esu doh.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
KRISTELA suknele fantastiskai atrodo wub.gif Bliuskytes taip pat thumbup.gif
Turiu ir as kelias bliuskes is Jcrew, galesiu imesti foto, gal kam pades apsisprendziant del dydziu ax.gif
Atsakyti
Dedu realias foto, gal kam pravers renkantis dydzius (nesioju siaip S dydi).
Bliuske, S dydis
XS dydis
XS dydis
Kelniu 2 dydis (klubai pas mane 92cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 18 gegužės 2010 - 13:16
Savita1, Kristela, kiek cm pas jus per krūtinę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 18, 14:41)
Savita1, Kristela, kiek cm pas jus per krūtinę?  ax.gif

91cm
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 18, 14:15)
XS dydis

tau labai gražiai atrodo xs bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 18, 14:15)
Bliuske, S dydis
user posted image[img]

Ant manęs ši XS (su 85) kažkaip kaba. Man atrodo pas mane dydžiai sumaišyti bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 05 18, 15:08)
Ant manęs ši XS (su 85) kažkaip kaba. Man atrodo pas mane dydžiai sumaišyti bus smile.gif

As kazkaip galvoju kad XS ir S nedaug tarp saves skiriasi g.gif Per krutine tai man jos tiek pat aptemptos, tik per liemeni S dydzio truputi laisvesne, bet tikrai labai nezymiai.
Atsakyti
Labai aciu uz realias nuotraukas wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 18, 15:13)
As kazkaip galvoju kad XS ir S nedaug tarp saves skiriasi g.gif Per krutine tai man jos tiek pat aptemptos, tik per liemeni S dydzio truputi laisvesne, bet tikrai labai nezymiai.

Man būtent ši didžiausia iš visų mano XS'ų pasirodė, todėl pagalvojau kad dydžiai ant pačios maikutės galėjo būti sumaišyti. Na ji ne L dydžio, bet manau kokio M realiai.
Atsakyti