Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Aš ir jungiuosi į jcrew gerbėjų ratelį biggrin.gif Turiu keletą kašmyrinių megztukų, taip pat medvilninį, šiaip nešioju M, o jcrew S. Taip pat parsisiunčiau dvejus marškinėlius, vieni šilkiniai, kiti medvilniniai - šiandien kaip tik juos išbandžiau, atrodžiau su jais wub.gif
Dar laukiu atvykstant vienos bliuskutės ir pirštinių, taip pat vyrui megztinį užsakiau, tai labai įdomu, ar pataikysiu dydį g.gif Tiesa, bliuskutes ėmiau 6 dydį, pagal jų size chart lentelę žiūrėjau, tai pataikiau thumbup.gif
Atsakyti
as irgi turiu viena megztuka, kurio dydis atitinka, o kitas vienu dydziu padidintas, tai kad ivairiai cia su tais dydziais buna rolleyes.gif
Atsakyti
Labai patinka šios firmos rubeliai. smile.gif Čia mano paskutiniai pirkiniai . rolleyes.gif

user posted image
Manikis paltukas juodas.
user posted image
Atsakyti
Dziugu matyt, kad gauseja gerbeju gretos drinks_cheers.gif

QUOTE(Preila @ 2009 12 04, 17:08)
Labai patinka šios firmos rubeliai. smile.gif  Čia mano paskutiniai pirkiniai . rolleyes.gif

O kaip su virsutiniu rubu dydziais? Senokai varvinu seile, bet kaina nelabai kol kas ikandama o ir bijociau rizikuoti del dydziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 04, 21:30)
Dziugu matyt, kad gauseja gerbeju gretos drinks_cheers.gif
O kaip su virsutiniu rubu dydziais? Senokai varvinu seile, bet kaina nelabai kol kas ikandama o ir bijociau rizikuoti del dydziu doh.gif

Pirmąja pūkinukę ėmiau xs. Tikejausi, kad bus padidinta. Pasirodo nedidinta, doh.gif dydis tik ,tik .Paltuką emiau 2 dydi tiko, ideliai thumbup.gif yra kazkiek laisvumo, bet po megztuku pats tas.
Atsakyti
Kiek šiais rūbeliais domėjausi, jų į Lietuvą nesiunčia. g.gif Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(Julie @ 2009 12 05, 19:29)
Kiek šiais rūbeliais domėjausi, jų į Lietuvą nesiunčia. g.gif  Ar aš klystu?

Visos gerbejos siunciasi per tarpininkes is JAV ax.gif
Oj noreciau as i tokia parduotuve nueiti ir gyvai viska paciupineti, turbut dar labiau visko prireiktu wub.gif
O ta parduotuve turbut tik JAV ir tera...kazkada bandziau ieskoti UK, bet neradau rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Jcrew, nors turiu nedaug, vos keletą rūbukų, ir dar kaip tik vieno laukiu, bet juos giriu thumbup.gif
Stilius man labai patinka, spalvos, aišku kainos galėtų būt mažesnės, bet juk geras ir gražus daiktas niekad pigiai nekainuoja ax.gif

Mano kašmyrinis megztukas su sagutėm per visą ilgį sakyčiau nei kiek nepadidintas, atitinka M dydį pilnai....
O bliuskutę trikotažo ėmiau M, tai palapinę gavau doh.gif Ten lietuviškas turbūt XL buvo doh.gif Siaurinau smarkiai, bet vistiek dar tokia polaisvė, tenka arba susikišt arba diržu persijuot ant viršaus unsure.gif Nors pati gražutė, medžiaga plonytė, minkšta, bet jau dydis ..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 07, 14:38)
Man irgi patinka Jcrew, nors turiu nedaug, vos keletą rūbukų, ir dar kaip tik vieno laukiu, bet juos giriu  thumbup.gif
Stilius man labai patinka, spalvos, aišku kainos galėtų būt mažesnės, bet juk geras ir gražus daiktas niekad pigiai nekainuoja  ax.gif

Mano kašmyrinis megztukas su sagutėm per visą ilgį sakyčiau nei kiek nepadidintas, atitinka M dydį pilnai....
O bliuskutę trikotažo ėmiau M, tai palapinę gavau  doh.gif  Ten lietuviškas turbūt XL buvo  doh.gif  Siaurinau smarkiai, bet vistiek dar tokia polaisvė, tenka arba susikišt arba diržu persijuot ant viršaus  unsure.gif  Nors pati gražutė, medžiaga plonytė, minkšta, bet jau dydis ..... blink.gif

o sakyk Norika, ar paprastas maikutes emei trikotazines ir tokios dideles buvo? nes as nusiziurejau maikutes sias ir galvoju koki dydi imt siaip nesioju M...

http://images.jcrew....amp;tmp=prdDtIm
Atsakyti
susizavejau wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lina1983 @ 2009 12 08, 15:44)
o sakyk Norika, ar paprastas maikutes emei trikotazines ir tokios dideles buvo? nes as nusiziurejau maikutes sias ir galvoju koki dydi imt siaip nesioju M...

http://images.jcrew....amp;tmp=prdDtIm

Mano va į tą panaši, rašo kad sudėtis - medvilnė ir tokia plonytė ji.... na žodžiu tokia kaip bliuskutė, bet maikinės medžiagos.
http://www.jcrew.com...19447/19447.jsp
Dabar buvau bent porą nužiūrėjus, bet nebesusigundžiau, bijau kad vėl bus kaip palapinės doh.gif Nešk siuvėjai, gaišk laiką, mokėk pinigus ir vistiek daiktas nestovės ant kūno taip, kaip turėtų būt, tai kažkaip tam kartui susilaikiau. Jei prieš kalėda padarys kokius didelius išpardavimus - bandysiu bent vieną pasiimt ir pažiūrėt, kokia situacija.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 08, 15:25)
Mano va į tą panaši, rašo kad sudėtis - medvilnė ir tokia plonytė ji.... na žodžiu tokia kaip bliuskutė, bet maikinės medžiagos.
http://www.jcrew.com...19447/19447.jsp
Dabar buvau bent porą nužiūrėjus, bet nebesusigundžiau, bijau kad vėl bus kaip palapinės  doh.gif  Nešk siuvėjai, gaišk laiką, mokėk pinigus ir vistiek daiktas nestovės ant kūno taip, kaip turėtų būt, tai kažkaip tam kartui susilaikiau. Jei prieš kalėda padarys kokius didelius išpardavimus - bandysiu bent vieną pasiimt ir pažiūrėt, kokia situacija.... rolleyes.gif

Jei prie marškinėlių, golfų ir t.t. parašytą "Tissue" - tai jie bus labai dideli ir audinys labai minkštas, skystas!
Visi kiti marškinėliai normalios kokybės 4u.gif

Turiu tokių panašių makyčių, kaip lina1983 įdėjo nuorodą, tai viskas jiems ok, yra net įsiūta papildoma medžiagėlė ties krūtine.
Atsakyti