Aš ir jungiuosi į jcrew gerbėjų ratelį Turiu keletą kašmyrinių megztukų, taip pat medvilninį, šiaip nešioju M, o jcrew S. Taip pat parsisiunčiau dvejus marškinėlius, vieni šilkiniai, kiti medvilniniai - šiandien kaip tik juos išbandžiau, atrodžiau su jais
Dar laukiu atvykstant vienos bliuskutės ir pirštinių, taip pat vyrui megztinį užsakiau, tai labai įdomu, ar pataikysiu dydį Tiesa, bliuskutes ėmiau 6 dydį, pagal jų size chart lentelę žiūrėjau, tai pataikiau
Dziugu matyt, kad gauseja gerbeju gretos
O kaip su virsutiniu rubu dydziais? Senokai varvinu seile, bet kaina nelabai kol kas ikandama o ir bijociau rizikuoti del dydziu
QUOTE(Preila @ 2009 12 04, 17:08)
Labai patinka šios firmos rubeliai. Čia mano paskutiniai pirkiniai .
O kaip su virsutiniu rubu dydziais? Senokai varvinu seile, bet kaina nelabai kol kas ikandama o ir bijociau rizikuoti del dydziu
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 04, 21:30)
Dziugu matyt, kad gauseja gerbeju gretos
Pirmąja pūkinukę ėmiau xs. Tikejausi, kad bus padidinta. Pasirodo nedidinta, dydis tik ,tik .Paltuką emiau 2 dydi tiko, ideliai yra kazkiek laisvumo, bet po megztuku pats tas.
Kiek šiais rūbeliais domėjausi, jų į Lietuvą nesiunčia. Ar aš klystu?
QUOTE(Julie @ 2009 12 05, 19:29)
Kiek šiais rūbeliais domėjausi, jų į Lietuvą nesiunčia. Ar aš klystu?
Visos gerbejos siunciasi per tarpininkes is JAV
Oj noreciau as i tokia parduotuve nueiti ir gyvai viska paciupineti, turbut dar labiau visko prireiktu
O ta parduotuve turbut tik JAV ir tera...kazkada bandziau ieskoti UK, bet neradau
Man irgi patinka Jcrew, nors turiu nedaug, vos keletą rūbukų, ir dar kaip tik vieno laukiu, bet juos giriu
Stilius man labai patinka, spalvos, aišku kainos galėtų būt mažesnės, bet juk geras ir gražus daiktas niekad pigiai nekainuoja
Mano kašmyrinis megztukas su sagutėm per visą ilgį sakyčiau nei kiek nepadidintas, atitinka M dydį pilnai....
O bliuskutę trikotažo ėmiau M, tai palapinę gavau Ten lietuviškas turbūt XL buvo Siaurinau smarkiai, bet vistiek dar tokia polaisvė, tenka arba susikišt arba diržu persijuot ant viršaus Nors pati gražutė, medžiaga plonytė, minkšta, bet jau dydis .....
Stilius man labai patinka, spalvos, aišku kainos galėtų būt mažesnės, bet juk geras ir gražus daiktas niekad pigiai nekainuoja
Mano kašmyrinis megztukas su sagutėm per visą ilgį sakyčiau nei kiek nepadidintas, atitinka M dydį pilnai....
O bliuskutę trikotažo ėmiau M, tai palapinę gavau Ten lietuviškas turbūt XL buvo Siaurinau smarkiai, bet vistiek dar tokia polaisvė, tenka arba susikišt arba diržu persijuot ant viršaus Nors pati gražutė, medžiaga plonytė, minkšta, bet jau dydis .....
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 07, 14:38)
Man irgi patinka Jcrew, nors turiu nedaug, vos keletą rūbukų, ir dar kaip tik vieno laukiu, bet juos giriu
o sakyk Norika, ar paprastas maikutes emei trikotazines ir tokios dideles buvo? nes as nusiziurejau maikutes sias ir galvoju koki dydi imt siaip nesioju M...
http://images.jcrew....amp;tmp=prdDtIm
susizavejau
QUOTE(lina1983 @ 2009 12 08, 15:44)
o sakyk Norika, ar paprastas maikutes emei trikotazines ir tokios dideles buvo? nes as nusiziurejau maikutes sias ir galvoju koki dydi imt siaip nesioju M...
Mano va į tą panaši, rašo kad sudėtis - medvilnė ir tokia plonytė ji.... na žodžiu tokia kaip bliuskutė, bet maikinės medžiagos.
http://www.jcrew.com...19447/19447.jsp
Dabar buvau bent porą nužiūrėjus, bet nebesusigundžiau, bijau kad vėl bus kaip palapinės Nešk siuvėjai, gaišk laiką, mokėk pinigus ir vistiek daiktas nestovės ant kūno taip, kaip turėtų būt, tai kažkaip tam kartui susilaikiau. Jei prieš kalėda padarys kokius didelius išpardavimus - bandysiu bent vieną pasiimt ir pažiūrėt, kokia situacija....
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 08, 15:25)
Mano va į tą panaši, rašo kad sudėtis - medvilnė ir tokia plonytė ji.... na žodžiu tokia kaip bliuskutė, bet maikinės medžiagos.
Dabar buvau bent porą nužiūrėjus, bet nebesusigundžiau, bijau kad vėl bus kaip palapinės Nešk siuvėjai, gaišk laiką, mokėk pinigus ir vistiek daiktas nestovės ant kūno taip, kaip turėtų būt, tai kažkaip tam kartui susilaikiau. Jei prieš kalėda padarys kokius didelius išpardavimus - bandysiu bent vieną pasiimt ir pažiūrėt, kokia situacija....
Jei prie marškinėlių, golfų ir t.t. parašytą "Tissue" - tai jie bus labai dideli ir audinys labai minkštas, skystas!
Visi kiti marškinėliai normalios kokybės
Turiu tokių panašių makyčių, kaip lina1983 įdėjo nuorodą, tai viskas jiems ok, yra net įsiūta papildoma medžiagėlė ties krūtine.