Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(skyeyes @ 2010 05 11, 22:36)
As nesioju S ir imu viska XS mirksiukas.gif

o butent tie perfect fit jums aptempti ar nea? 4u.gif nes as cia googlinau ir radau bloge vienam bobike uzsidejus is perfect fit serijos ta bliuzele kaip as noriu, tai pas ja s (nors man ji pati atrodo, kad L dydzio butu blush2.gif ), tai tokia plati atrodo g.gif nelabai megstu apsmukusiu rubu.. ax.gif
Atsakyti
Galiu pakomentuoti apie šitą
user posted image

ėmiau xs, iš JAV didesnio niekada nesisakau, tai ji man buvo didoka g.gif ypač per liemenį laisva, tai sakyčiau, bent puse dydžio padidinta tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 05 12, 20:41)
ėmiau xs, iš JAV didesnio niekada nesisakau, tai ji man buvo didoka  g.gif  ypač per liemenį laisva, tai sakyčiau, bent puse dydžio padidinta tikrai  4u.gif

As tokios XS kaip tik laukiu, nesioju gera S, idomu nebus mazoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 12, 20:44)
As tokios XS kaip tik laukiu, nesioju gera S, idomu nebus mazoka g.gif

tikrai nemanau mirksiukas.gif gal net nebus labai aptempta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 05 12, 00:47)
o butent tie perfect fit jums aptempti ar nea?  4u.gif nes as cia googlinau ir radau bloge vienam bobike uzsidejus is perfect fit serijos ta bliuzele kaip as noriu, tai pas ja s (nors man ji pati atrodo, kad L dydzio butu  blush2.gif ), tai tokia plati atrodo  g.gif nelabai megstu apsmukusiu rubu..  ax.gif

Kur as turiu paprastas maikutes ir bliuskeles 3/4 rankovem, viskas gerai, normaliai aptemptos, nesiojant siek tiek pasitampo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 05 12, 23:55)
Kur as turiu paprastas maikutes ir bliuskeles 3/4 rankovem, viskas gerai, normaliai aptemptos, nesiojant siek tiek pasitampo ax.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif surizikuosiu ax.gif
Atsakyti
user posted image

ėmiau xs, iš JAV didesnio niekada nesisakau, tai ji man buvo didoka  g.gif  ypač per liemenį laisva, tai sakyčiau, bent puse dydžio padidinta tikrai  4u.gif

Uch gerai, kad XXS užsisakiau, bet niekaip aš jos nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
na siaip ant foto tai matosi, kad ji tiesi, o neliemenuota. Labai graziai ziuretusi su kokiu dirziuku plonu. Butent jos ir neemiau, kad neliemenuota. Uztat paemiau 2 kitas maikes. Pirma karta pirkau is Jcrew ir maikutes patiko. Atitiko foto - http://www.jcrew.com...~~~~~/25228.jsp , http://www.jcrew.com...~~~~~/23714.jsp . Tik man su 160 ugiu ilgos g.gif . Medziaga tikrai plona ir maloni. O dydi emiau ne S, koki nesioju cia, o XS - ir labai gerai. 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jaguarrr @ 2010 05 14, 01:10)
na siaip ant foto tai matosi, kad ji tiesi, o neliemenuota. Labai graziai ziuretusi su kokiu dirziuku plonu.

man tai foto matosi, kad ji siaura biggrin.gif todėl ir ėmiau ax.gif o gavau laaabai plačią palaidinę ir tikrai su diržiuku nenorėjau nešioti, nes jau ir taip yra raukiniai, per daug detalių būtų schmoll.gif bet šiaip ji graži ir ypač kas mėgsta laisvesnio stiliaus krentančias palaidines ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 04 21, 14:50)
Merginos, gal kuri turit patirties su J.Crew silkinem suknutem?
Silk tricotine robin dress, gal kuri pirkot, ar bent panasia is J.Crew matuot teko...
user posted image

Jau gavau sia suknute, tai issamiai pasidalinsiu ispudziais, gal kam bus aktualu, juk vasara svenciu metas bigsmile.gif

Dydis padidintas - emiau 4, nes mazesniu nebebuvo, tai man, nesiojanciai S ji truputi didoka, manau nesiu siuvejai siaurinti... 2 butu buves idealu.
Visas suknutes grozis - audinys wub.gif . Tikrai labai kokybiskas, turintis subtilaus blizgesio (bet ne atlasinio!), ypac pries saule ar vakarineje sviesoje, sunkiai krentantis. Spalva champagne - kiek tamsesne nei ivory, labiau i balksva smelio spalva. Visa suknute su pamusalu, sone uztrauktukas.
Dedu realias foto - matuojantis buvau truputi susegus nugaroje, tiek kiek reikes siaurinti. Manau imanoma paderinti ir su rysiu akcentu pagal proga (foto su kaspinu).
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Cia audinys is arciau, pries saule:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 05 17, 22:59)
Jau gavau sia suknute, tai issamiai pasidalinsiu ispudziais, gal kam bus aktualu, juk vasara svenciu metas bigsmile.gif

kai saketes negalvojau, kad ji taip graziai atrodys, ir ant jusu atrodo daug graziau 4u.gif ir graziau ziuris ji be kaspino, nes is saves tokia puosni yra wub.gif
Atsakyti
Suknele jums labai dailiai atrodo, tik jau susimilkit, neriskit to kaspino biggrin.gif Sugadina visa vaizda. Visas grozis sukneles ir yra lengvas minimalizmas.
Kaspinas apsunkina ir labai subanalina vaizdeli.
Atsakyti