Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(skyeyes @ 2010 05 10, 09:06)
Man visos bliuskytes ir maikutes irgi labai fainos, tik jeigu man visos tokiu greiciu taps skyletos, tai tuoj nebeturesiu ka nesioti namie  lotuliukas.gif

gaol netinkamas skalbinklis g.gif reik BONUX jis viska gali lotuliukas.gif juokauju.

manaui kad papuole nesekminga viena..tikiuos kad tik viena ir bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
man irgi pairo pazastyse ir siaip visokiu siuliuku islenda,ploviau tik karta ir rankomis,,,,nera maza,dydis atitinka,net pratysta dienos begy nemazai,,,biskutuka ir as nusivyliau,niu bet prie kuno maloni,,,,su kasmyro mrgstuku kol kas patenkinta ir dar laukiu daug bliuzeliu atkeliaujanciu ziuresim kaip bus,,,,
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 05 10, 08:51)
nieko panasaus man nera unsure.gif  turiu nemazai is perfect fit,man jos pacios paciausios ,tik pasitampo siek tiek,bet isskalbus vel thumbup.gif  nesioju kasdien,beto su mazu vaikiuku,tad skalbiu daznai jas,eisiu dabar ieskot skyliu blink.gif  lotuliukas.gif
gal papuole taip tau?nes V formos ta ir as turiu,ir dar turiu tokia su kaip vadinu seilinuku,ir ilgomis rankovemis,ir uzsagstoma ir 3/4 rankovytemis dvi,visos man wub.gif  thumbup.gif

kokia cia ta perfect fit serija g.gif
as perku, kas grazu, net nepaziuriu tiesa sakant kokia serija lotuliukas.gif
eiciau ir as skyliu ieskot, bet nezinau, kurie cia butent is tos serijos g.gif
Atsakyti
Gal kas esat pirke liemene ar svarkeli?
http://www.jcrew.com...~~~~~/24078.jsp

http://www.jcrew.com...~~~~~/22494.jsp

Man ant modelio ta dzinsovke striuka atrodo, galvoju ar man nebus irgi lb trumpa g.gif Idomu ar tokie daiktai irgi didinti kaip maikutes ir megztukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raffaelle @ 2010 05 10, 15:14)
man irgi pairo pazastyse ir siaip visokiu siuliuku islenda,ploviau tik karta ir rankomis,,,,nera maza,dydis atitinka,net pratysta  dienos begy nemazai,,,biskutuka ir as nusivyliau,niu bet prie kuno maloni,,,,su kasmyro mrgstuku kol kas patenkinta ir dar laukiu daug bliuzeliu  atkeliaujanciu ziuresim kaip bus,,,,

šiaip aš esu nusivylusi, jcrew išgirtaja kokybe, kas man gerai nešiojasi, tai velvetukai, jiems tikrai priekaištų neturiu, o mokėta pigiausiai iš visų daiktų.
Gražuolė tissue maikytė jau atkeliavo pas mane su dviem mažom skylutėm priekyje, jos medžiaga labai plona, tad tikrai, kad ir modeliukas super, tissue neimčiau.
Iš megstukų vienas l plonas, tai vis koks siūlas išlenda, užsikabina, na bet šiuo atveju kaltinu save biggrin.gif , o kitas storesnės medžiagos, su vilna, nailonu ir kašmyru jeigu neklystu, greitai pasipukavo, visgi sakyčiau nevertas savo kainos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 05 11, 14:24)
šiaip aš esu nusivylusi, jcrew išgirtaja kokybe, kas man gerai nešiojasi, tai velvetukai, jiems tikrai priekaištų neturiu, o mokėta pigiausiai iš visų daiktų.
Gražuolė tissue maikytė jau atkeliavo pas mane su dviem mažom skylutėm priekyje, jos medžiaga labai plona, tad tikrai, kad ir modeliukas super, tissue neimčiau.
Iš megstukų vienas l plonas, tai vis koks siūlas išlenda, užsikabina, na bet šiuo atveju kaltinu save biggrin.gif , o kitas storesnės medžiagos, su vilna, nailonu ir kašmyru jeigu neklystu, greitai pasipukavo, visgi sakyčiau nevertas savo kainos. verysad.gif

Man daugelis turimu Jcrew bliuskeliu ir megstuku labai grazus, kokybiski, bet tuo paciu labai gleznuciai...tai dauguma ju tausoju ir kasdien nedrengiu ax.gif (cia turbut kol i darba neinu ir su vaiku per dienas maluosi, bet bijau, kad kasdienis nesiojimas i darba dauguma graziuju megstuku greitai sugadintu doh.gif )
Kasmyrinis megstukas labai linkes veltis, tai irgi siek tiek nusivyliau, bet pagalvojau, kad gal visi tie kasmyrai tokie lepus rolleyes.gif
Kad ir kaip butu..vis tiek tas Jcrew man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 05 11, 14:31)
Man daugelis turimu Jcrew bliuskeliu ir megstuku labai grazus, kokybiski, bet tuo paciu labai gleznuciai...tai dauguma ju tausoju ir kasdien nedrengiu ax.gif (cia turbut kol i darba neinu ir su vaiku per dienas maluosi, bet bijau, kad kasdienis nesiojimas i darba dauguma graziuju megstuku greitai sugadintu doh.gif )
Kasmyrinis megstukas labai linkes veltis, tai irgi siek tiek nusivyliau, bet pagalvojau, kad gal visi tie kasmyrai tokie lepus rolleyes.gif
Kad ir kaip butu..vis tiek tas Jcrew man labai patinka wub.gif

Del to jie taip ir zavi, kad yra tokie gleznuciai, subtilus rolleyes.gif Naturalu, kad tokie audiniai kaip silkas, kasmyras, merinas ar plonyciu siuliuku medvilninis trikotazas yra labiau pazeidziami nei sintetika ir stori, grubus audiniai. Ju net drabuziu etiketese daugumai raso dry clean only. Bet jei nesiojant netycia uzkabini su kazkuo astriu, tai naturalu, jog tas plonas siuliukas neatlaiko, o kad per siules irti pradetu ir pan., tai bent man nepasitaike.
O siaip tai kiek turiu dar nenuvyle niekas. Ypac gerai nesiojasi merino megztukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 05 11, 15:47)
Del to jie taip ir zavi, kad yra tokie gleznuciai, subtilus rolleyes.gif  Naturalu, kad tokie audiniai kaip silkas, kasmyras, merinas ar plonyciu siuliuku medvilninis trikotazas yra labiau pazeidziami nei sintetika ir stori, grubus audiniai. Ju net drabuziu etiketese daugumai raso dry clean only. Bet jei nesiojant netycia uzkabini su kazkuo astriu, tai naturalu, jog tas plonas siuliukas neatlaiko, o kad per siules irti pradetu ir pan., tai bent man nepasitaike.
O siaip tai kiek turiu dar nenuvyle niekas. Ypac gerai nesiojasi merino megztukai thumbup.gif

Manęs taip pat nenuvylė nei vieno kokybė. Jokių skylučių neteko užmatyti. Tik dėl to, kad jie tokie plonyčiai, pati netyčia užkabinau vieną, ir nežymiai siūliuką praardžiau. Bet čia jau pati kalta.
O dėl merino, tai pastebėjau, kad net ir plaunant šaltame vandenyje taip kaip ir priklauso su rankomis ir pan., jie vistiek linkę šiek tiek pamažėti. Turiu merino golfukus S ir XS. Čia LT nešioju S. Tai man iki plovimo dydis buvo geresnis XS, o po plovimo ir šiek tiek pasitraukus jiems S dydis labiau.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 05 11, 16:47)
Del to jie taip ir zavi, kad yra tokie gleznuciai, subtilus rolleyes.gif  Naturalu, kad tokie audiniai kaip silkas, kasmyras, merinas ar plonyciu siuliuku medvilninis trikotazas yra labiau pazeidziami nei sintetika ir stori, grubus audiniai. Ju net drabuziu etiketese daugumai raso dry clean only. Bet jei nesiojant netycia uzkabini su kazkuo astriu, tai naturalu, jog tas plonas siuliukas neatlaiko, o kad per siules irti pradetu ir pan., tai bent man nepasitaike.

drinks_cheers.gif

Tai tie visi kasmyrai ir merinai, tai tikrai labai gleznuciai ir reikia pasaugoti, bet ko nesitikejau, tai is medvilnines bliuzeles, kad taip greit prairs..ir irsta ne tiek, kad per siules, kur susiuvimas, bet prie tu siuliu isyra pati medziaga, neatlaiko tie plonyciai medziagos siuliukai doh.gif O susiuti nelabai yra kaip, nes iskart matysis, jei prieky praire..Tai cia jau su dviem perfect fit bliuzelem taip jau man pasitaike..turiu dar maikuciu ir bliuskyciu tos medziagos, tai ziuresiu kaip per vasara nesiosis rolleyes.gif
Atsakyti
ir man ne visi rubai kokybiski pakliuvo. Silkiniu marskinuku rankove antra kart uzsidejus prairo. Merino vilnos shifoniniai pagrazinimai ne kaip atrodo. Shifonas pradejo irti, tai nuolat kovoju su tais siulais doh.gif Kai kurie rubai tikrai neverti savo kainos. Svarkelio, kurio pradine kaina 250 doleriu, shifoninis pagrazinimas nuo rankoves irgi jau irsta.
Atsakyti
merginos, jeigu nesioju xs-s, tai is perfect fit serijos xs imti reiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 05 11, 23:34)
merginos, jeigu nesioju xs-s, tai is perfect fit serijos xs imti reiktu?  ax.gif

As nesioju S ir imu viska XS mirksiukas.gif
Atsakyti