QUOTE(skyeyes @ 2010 05 09, 22:14)
Zinau, kad nemazai kas pirkot ivairias maikutes ir bliuskeles is Perfect fit serijos
Kaip jums jos nesiojasi?
Man labai ta medziagyte patinka, maloni ant kuno , bet nesitikejau, kad bus tokia silpnoka kokybe jos
Viena bliuskyte prieky jau turi maza skylute, kol kas mazai pastebima...prairo viena akis
Galvojau, gal netycia kur uzkliuvau ir panasiai, bet ziuriu, kad jau ir kita bliuskele skyleta
Butent ta, kuria pasilikau kasdien namie nesioti...tai ji su V formos apykakle ir toj vietoj, kur sujungimas, pacioj V apacioj jau irsta medziaga...o dar graziau, kai pamaciau, kad pazastyse jau po gera skylute praire
Plauta bliuskute tik 2 kartus ir nesiota gal kokia 1 savaite kasdien
Kazkaip nesitikejau, kad tik tiek tvers Jcrew rubeliai
Gerai, kad pigiai per sale pirkau, bet jei ir kitos taip nesiosis, tai tikrai nevertos kainos
nieko panasaus man nera
turiu nemazai is perfect fit,man jos pacios paciausios ,tik pasitampo siek tiek,bet isskalbus vel
nesioju kasdien,beto su mazu vaikiuku,tad skalbiu daznai jas,eisiu dabar ieskot skyliu
gal papuole taip tau?nes V formos ta ir as turiu,ir dar turiu tokia su kaip vadinu seilinuku,ir ilgomis rankovemis,ir uzsagstoma ir 3/4 rankovytemis dvi,visos man