Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 20, 22:10)
o gal kuri galetumete 8 dydzio ismatavimus parasyti? 4u.gif

ramintele as tau vakar siunciau ir va katik vel pakartojau i a.z,negavai??? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit patirties su J.Crew silkinem suknutem ??? 4u.gif Ar padidintos? Maziausias dydis likes tik 4, kazin su S dydziu tiktu...? O gal 4 pettite rizikuot geriau, jei buna pamazinti? Bet baisu, kad trumpa bus ir liemuo ne vietoje doh.gif
Kalbu apie stai sita - Silk tricotine robin dress, gal kuri pirkot, ar bent panasia is J.Crew matuot teko...
user posted image
Atsakyti
Nei viena nepirkot silk tricotine suknutes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 04 21, 19:15)
Nei viena nepirkot silk tricotine suknutes? unsure.gif

Suknutės nepirkau, bet pirkau šilkinę bliuskytę - 4 dydis atitinka M. Tai tikėčiausi ir kad šilkinės suknutės panašiai su dydžiais.
Beje, pati šilko medžiaga man įspūdžio nepaliko, pvz. Hilfigerio šilkinė medžiaga daug smagesnė. Nors jei jūsų suknutė iš weddings serijos, galgi kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sienna @ 2010 04 21, 21:38)
Suknutės nepirkau, bet pirkau šilkinę bliuskytę - 4 dydis atitinka M. Tai tikėčiausi ir kad šilkinės suknutės panašiai su dydžiais.
Beje, pati šilko medžiaga man įspūdžio nepaliko, pvz. Hilfigerio šilkinė medžiaga daug smagesnė. Nors jei jūsų suknutė iš weddings serijos, galgi kitaip g.gif

Dekui uz info 4u.gif
Suknute is weddings kolekcijos, tad tikiuosi kokybe bus sio to verta, nes kaina be nuolaidos 195$ g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 04 21, 15:50)
Merginos, gal kuri turit patirties su J.Crew silkinem suknutem ??? 4u.gif Ar padidintos? Maziausias dydis likes tik 4, kazin su S dydziu tiktu...? O gal 4 pettite rizikuot geriau, jei buna pamazinti? Bet baisu, kad trumpa bus ir liemuo ne vietoje doh.gif
Kalbu apie stai sita - Silk tricotine robin dress, gal kuri pirkot, ar bent panasia is J.Crew matuot teko...

petite nepamazintas dydis pats, tik trumpesnis rubas.
Atsakyti
merginos gal kuri vilniete sutiktu leisti pasimatuoti lino-silko kelnytes 10 dydi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri tokius turi, ar jie su elastanu? g.gif Ir ar irgi trumpoki? smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/24351.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasule5555: 27 balandžio 2010 - 17:19
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 18, 17:33)
as gavau tik, kad  6 dydzio, ismatavimai yra sioje temoje kelis psl. atgal.
Mano dideliam sirdagrauziui nuo 69 baksu mano sumoketu, jos bekainuoja 19,99  doh.gif

taip jau būna....
Atsakyti
Zinau, kad nemazai kas pirkot ivairias maikutes ir bliuskeles is Perfect fit serijos ax.gif Kaip jums jos nesiojasi?
Man labai ta medziagyte patinka, maloni ant kuno , bet nesitikejau, kad bus tokia silpnoka kokybe jos unsure.gif
Viena bliuskyte prieky jau turi maza skylute, kol kas mazai pastebima...prairo viena akis doh.gif Galvojau, gal netycia kur uzkliuvau ir panasiai, bet ziuriu, kad jau ir kita bliuskele skyleta doh.gif Butent ta, kuria pasilikau kasdien namie nesioti...tai ji su V formos apykakle ir toj vietoj, kur sujungimas, pacioj V apacioj jau irsta medziaga...o dar graziau, kai pamaciau, kad pazastyse jau po gera skylute praire doh.gif Plauta bliuskute tik 2 kartus ir nesiota gal kokia 1 savaite kasdien unsure.gif
Kazkaip nesitikejau, kad tik tiek tvers Jcrew rubeliai verysad.gif Gerai, kad pigiai per sale pirkau, bet jei ir kitos taip nesiosis, tai tikrai nevertos kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 05 09, 22:14)
Zinau, kad nemazai kas pirkot ivairias maikutes ir bliuskeles is Perfect fit serijos ax.gif Kaip jums jos nesiojasi?
Man labai ta medziagyte patinka, maloni ant kuno , bet nesitikejau, kad bus tokia silpnoka kokybe jos unsure.gif
Viena bliuskyte prieky jau turi maza skylute, kol kas mazai pastebima...prairo viena akis doh.gif Galvojau, gal netycia kur uzkliuvau ir panasiai, bet ziuriu, kad jau ir kita bliuskele skyleta doh.gif Butent ta, kuria pasilikau kasdien namie nesioti...tai ji su V formos apykakle ir toj vietoj, kur sujungimas, pacioj V apacioj jau irsta medziaga...o dar graziau, kai pamaciau, kad pazastyse jau po gera skylute praire doh.gif Plauta bliuskute tik 2 kartus ir nesiota gal kokia 1 savaite kasdien unsure.gif
Kazkaip nesitikejau, kad tik tiek tvers Jcrew rubeliai verysad.gif Gerai, kad pigiai per sale pirkau, bet jei ir kitos taip nesiosis, tai tikrai nevertos kainos g.gif

nieko panasaus man nera unsure.gif turiu nemazai is perfect fit,man jos pacios paciausios ,tik pasitampo siek tiek,bet isskalbus vel thumbup.gif nesioju kasdien,beto su mazu vaikiuku,tad skalbiu daznai jas,eisiu dabar ieskot skyliu blink.gif lotuliukas.gif
gal papuole taip tau?nes V formos ta ir as turiu,ir dar turiu tokia su kaip vadinu seilinuku,ir ilgomis rankovemis,ir uzsagstoma ir 3/4 rankovytemis dvi,visos man wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 10 gegužės 2010 - 08:52
QUOTE(Smilte @ 2010 05 10, 10:51)
nieko panasaus man nera unsure.gif  turiu nemazai is perfect fit,man jos pacios paciausios ,tik pasitampo siek tiek,bet isskalbus vel thumbup.gif  nesioju kasdien,beto su mazu vaikiuku,tad skalbiu daznai jas,eisiu dabar ieskot skyliu blink.gif  lotuliukas.gif
gal papuole taip tau?nes V formos ta ir as turiu,ir dar turiu tokia su kaip vadinu seilinuku,ir ilgomis rankovemis,ir uzsagstoma ir 3/4 rankovytemis dvi,visos man wub.gif  thumbup.gif

Man visos bliuskytes ir maikutes irgi labai fainos, tik jeigu man visos tokiu greiciu taps skyletos, tai tuoj nebeturesiu ka nesioti namie lotuliukas.gif
Atsakyti