Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(raffaelle @ 2010 04 10, 11:56)
kelia su gelytem uzsisakuiau doh.gif kaip supratau nelabai dziaugsiuos tais groziais g.gif

nu nezinau... man vistiek grazu tos geles wub.gif , kad ir prisiplojusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 10, 14:54)
nu nezinau... man vistiek grazu tos geles wub.gif , kad ir prisiplojusios  mirksiukas.gif

smagu tada wub.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 10, 13:54)
nu nezinau... man vistiek grazu tos geles wub.gif , kad ir prisiplojusios  mirksiukas.gif

Man irgi labai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 09, 22:48)
kiek as turiu bliuskuciu su gelytem irgi visos susiplojusios  g.gif

Truputi lauke pakabėjo, ir atsigavo. Dabar normaliai atrodo
Atsakyti
Mergytės, ar tie populiarieji velvetukai turi būti tokie potrumpiai, nes man kažkaip keistai atrodo? g.gif unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasule5555 @ 2010 04 16, 18:07)
Mergytės, ar tie populiarieji velvetukai turi būti tokie potrumpiai, nes man kažkaip keistai atrodo? g.gif  unsure.gif  smile.gif

ir mano trumpoki, trumpesni nei ant modelio. Atrodo tikrai ne kaip schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(rasule5555 @ 2010 04 16, 17:07)
Mergytės, ar tie populiarieji velvetukai turi būti tokie potrumpiai, nes man kažkaip keistai atrodo? g.gif  unsure.gif  smile.gif

QUOTE(prokruste @ 2010 04 16, 20:57)
ir mano trumpoki, trumpesni nei ant modelio. Atrodo tikrai ne kaip schmoll.gif .

ir man trumpoki,bet man patinka thumbup.gif as atlenkiu galus dar ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 04 16, 20:57)

ir mano trumpi, bet ant manikennkos irgi maciau, kad trumpi. Cia gi toks modeliukas mirksiukas.gif
as tuos velvetus tik prie ilgu batu velkuosi, tai man visai dzin ju ilgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 04 17, 08:59)
ir mano trumpi, bet ant manikennkos irgi maciau, kad trumpi. Cia gi toks modeliukas  mirksiukas.gif
as tuos velvetus tik prie ilgu batu velkuosi, tai man visai dzin ju ilgis  biggrin.gif

Na ir aš vakar nusprendžiau, kad nešiosiu tik su ilgais batais, tada bus gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri jau gavo sias kelnytes?
user posted image
Ir galetu parasyti 2 dydzio ismatavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 04 18, 14:30)
user posted image
Ir galetu parasyti 2 dydzio ismatavimus ax.gif

as gavau tik, kad 6 dydzio, ismatavimai yra sioje temoje kelis psl. atgal.
Mano dideliam sirdagrauziui nuo 69 baksu mano sumoketu, jos bekainuoja 19,99 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 04 18, 15:30)
user posted image

o gal kuri galetumete 8 dydzio ismatavimus parasyti? 4u.gif
Atsakyti