Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Dzinte @ 2010 04 06, 12:09)
Gal kasnors galite patarti dėl J.crew batų dydžių? 4u.gif
Matau, kad prie batų aprašymo kartais nieko nerašo, kartais " Half sizes order down" arba "Half sizes order up".
Pagal tai suprasčiau, kad kai kurie pagal juos pamažinti, kai kurie šiek didinti. Bet įdomu ar tikrai tik puse dydžio?

lyg 9,5 atitinka 40
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 04 06, 13:22)
lyg 9,5 atitinka 40

Bet, kad tokiu ismatavimu ten lyg nera. Raso arba 9 arba 9H g.gif

Smilte, ta ir turejai galvoje: 9.5 -- 9H?
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 04 06, 12:28)
Bet, kad tokiu ismatavimu ten lyg nera. Raso arba 9 arba 9H g.gif

Smilte, ta ir turejai galvoje: 9.5 -- 9H?

doh.gif aha
zodziu 10dydi 27cm viiduj 4u.gif radus buvau kazkur,tai skaiciavau kad man 8 reiktu su 39.nes mano peda 25,5
Atsakyti
Gal kas dar galite pagelbėti su J.Crew batų dydžiais? ax.gif Nečioju nuo 37 iki 38 (priklausomai nuo pačių batų), ar man iš J.Crew 7 dydis nebūtų per mažas? unsure.gif Nusižiūrėjusi esu tapkes per pirštą smile.gif

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 07 balandžio 2010 - 08:17
QUOTE(Dzinte @ 2010 04 06, 13:09)
Gal kasnors galite patarti dėl J.crew batų dydžių? 4u.gif
Matau, kad prie batų aprašymo kartais nieko nerašo, kartais " Half sizes order down" arba "Half sizes order up".
Pagal tai suprasčiau, kad kai kurie pagal juos pamažinti, kai kurie šiek didinti. Bet įdomu ar tikrai tik puse dydžio?

As jau rasiau kazkur temos pradzioje apie tai, tik tada drasiai perku, kai buna sie komentarai, nes man amerikoniskas 10,5, tai, tiesa, taip ir buna puse dydzio maziau ar daugiau, per pirsta pirkau 11 dydi-nebuvo jokiu komentaru, kaip ir geros is ilgio, bet platokos, gal ir geriau 10 butu....mazai ka patariau....
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2010 04 07, 09:14)
Gal kas dar galite pagelbėti su J.Crew batų dydžiais? ax.gif Nečioju nuo 37 iki 38 (priklausomai nuo pačių batų), ar man iš J.Crew 7 dydis nebūtų per mažas? unsure.gif Nusižiūrėjusi esu tapkes per pirštą smile.gif

Ačiū visoms 4u.gif

GAlvoju, kad nebutu...
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2010 04 07, 20:16)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip ant tokios palaidinės pakelt tas gėlytes? g.gif . tokia
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 04 08, 11:30)
Kaip ant tokios palaidinės pakelt tas gėlytes? g.gif . tokia

Kaip suprast pakelt? Kur jas reikia kelt ir kam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 08, 12:34)
Kaip suprast pakelt? Kur jas reikia kelt ir kam?  g.gif

Labai prisiplojusios. O taip turi būt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 04 08, 14:05)
Labai prisiplojusios. O taip turi būt blush2.gif

Aaaa, supratau. Žinok aš kažkada pirkau kašmyro megztuką su tokiomis gėlėmis labai panašiomis į šias aplink kaklą. Irgi buvo tokios "pavytę". Bet man nekliuvo, aišku ne taip gražiai kaip foto atrodo, bet tiek tos biggrin.gif
Nemanau, kad jas kaip nors ''pakelsi'', gal nebent kažkaip krakmolyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 08, 15:15)
Aaaa, supratau. Žinok aš kažkada pirkau kašmyro megztuką su tokiomis gėlėmis labai panašiomis į šias aplink kaklą. Irgi buvo tokios "pavytę". Bet man nekliuvo, aišku ne taip gražiai kaip foto atrodo, bet tiek tos  biggrin.gif
Nemanau, kad jas kaip nors ''pakelsi'', gal nebent kažkaip krakmolyti g.gif

kiek as turiu bliuskuciu su gelytem irgi visos susiplojusios g.gif
Atsakyti
kelia su gelytem uzsisakuiau doh.gif kaip supratau nelabai dziaugsiuos tais groziais g.gif
Atsakyti