ar esat kas pirke vyriskas kelnes arba sortus?
Maniskiui megztukas L dydzio geras, kazi kaip su kelnem , nedidele jo ta rura apie 100 turbut. Ten ziuriu dydis 40 kazi labai didelis dydis cia
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 31, 09:33)
as tokias turiu 6 dydi.
siai dienai mano klubai 96 vel, o liemuo 82.
6 dydzio kelnes man geros, ciut ciut per leskas gal galetu buti laisvesnes.
Esu labai pikta, uz jas mokejau 69 baksus, o dabar kiek bekainuoja . Bet siaip patenkinta, grazios jos, medziagyte miela, lengvai krentancios, manes nestorina.
Idedu 6 dydzio ismatavimus:
liemuo-41 (jis su gumele tai dar tempiasi)
klubai (matuota placiausioj vietoj beveik kur klynas prasideda)-beveik 57
leska (po klynu iskart matuota)-beveik 32 cm
Ramintele, as manyciau jums tikrai 6 dydzio reikia
O Smiltej reikejo 8 manyciau , bet jos toks modelis gali ir laisvesnes manau buti, galu gale nunesi siaurint jei ka . Vat reikejo manes pasiklaust pries perkant
Tai niekas mano svarkelio, nei pagiria, nei peikia ?
siai dienai mano klubai 96 vel, o liemuo 82.
6 dydzio kelnes man geros, ciut ciut per leskas gal galetu buti laisvesnes.
Esu labai pikta, uz jas mokejau 69 baksus, o dabar kiek bekainuoja . Bet siaip patenkinta, grazios jos, medziagyte miela, lengvai krentancios, manes nestorina.
Idedu 6 dydzio ismatavimus:
liemuo-41 (jis su gumele tai dar tempiasi)
klubai (matuota placiausioj vietoj beveik kur klynas prasideda)-beveik 57
leska (po klynu iskart matuota)-beveik 32 cm
Ramintele, as manyciau jums tikrai 6 dydzio reikia
O Smiltej reikejo 8 manyciau , bet jos toks modelis gali ir laisvesnes manau buti, galu gale nunesi siaurint jei ka . Vat reikejo manes pasiklaust pries perkant
Tai niekas mano svarkelio, nei pagiria, nei peikia ?
As kaip tik vakar uzsisakiau tokias kelnes, su 92cm dubce pasiemiau 2 dydi Nebus mazos
QUOTE(savita1 @ 2010 03 31, 14:29)
As kaip tik vakar uzsisakiau tokias kelnes, su 92cm dubce pasiemiau 2 dydi Nebus mazos
Tikrai nebus
QUOTE(Temidė @ 2010 03 31, 15:31)
Tikrai nebus
Zinau kad cia su dydziais mistika is sitos parduotuves, tai tada gal reiktu bijoti kad dideles nebutu
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 31, 15:14)
Tai man niekas nepades su vyriskais dydziais ?
Negi niekas nieko vyrams neperkat ?
Su vyriškais tai tikrai negaliu padėti. Geriausiu atveju kaklaraištį nupirkti vyrui galiu
QUOTE(Temidė @ 2010 04 01, 13:15)
Su vyriškais tai tikrai negaliu padėti. Geriausiu atveju kaklaraištį nupirkti vyrui galiu
Aš su vyriškais galiu padėti minimaliai. Pirkau MB megztuką. Nešioja čia M, pirkau S. Lyg viskas ir tiko. Bet pats megztukas toks trumpokas pasirodė, turint galvoje, kad jo ūgis iki 180, tai jei tai būtų aukštesnis vyras, tai megztukas būtų beveik iki bambos
Ir šiaip man pasirodė prastesnė kokybė nei moteriškų (skystoki tokie), bent tas modelis kurį pirkau, TH man labiau patinka.
Gal kas turi ir dėl dydžio gali pasisakyti?
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 31, 15:14)
Tai man niekas nepades su vyriskais dydziais ?
Ar gali man kas nors bent jau tiek pasakyti apie 40 dydi koks cia yr M ar L ? Ziuriu as ju ta lentele dyziu, nu nei velnio niekas man ten neaisku
Ar gali man kas nors bent jau tiek pasakyti apie 40 dydi koks cia yr M ar L ? Ziuriu as ju ta lentele dyziu, nu nei velnio niekas man ten neaisku
Aš savo vyrui esu pirkusi du megztinius, abu kašmyrinius, šiap nešioja M arba L, nes jo pečiai labai platūs , tai iš jcrew ėmiau M, viskas idealu ir kokybiška
QUOTE(zakiene @ 2010 04 03, 16:33)
Aš savo vyrui esu pirkusi du megztinius, abu kašmyrinius, šiap nešioja M arba L, nes jo pečiai labai platūs , tai iš jcrew ėmiau M, viskas idealu ir kokybiška
megztukus as zinau , nezinau ir nesuprantu vyrisku kelniu dydziu , raso 40 dydis, tai ir nesuprantu koki cia musu atitinka
Gal kasnors galite patarti dėl J.crew batų dydžių?
Matau, kad prie batų aprašymo kartais nieko nerašo, kartais " Half sizes order down" arba "Half sizes order up".
Pagal tai suprasčiau, kad kai kurie pagal juos pamažinti, kai kurie šiek didinti. Bet įdomu ar tikrai tik puse dydžio?
Matau, kad prie batų aprašymo kartais nieko nerašo, kartais " Half sizes order down" arba "Half sizes order up".
Pagal tai suprasčiau, kad kai kurie pagal juos pamažinti, kai kurie šiek didinti. Bet įdomu ar tikrai tik puse dydžio?