Niu ir as pasidziaugsiu:
gavau sijona dydis 10,ant klubiuku liuks
ir maikute
o noreciau tokios labai
http://www.jcrew.com...~~~~~/21494.jsp
yik 10 likes...nezinau nezinau
Smilte, tuos velvetus tu pirkai? Koki dydi emei?
Vakar drauge gavo 30 dydi tu velvetuku, tai jai laisvoki buvo. Issimainem
Tikrai grazi ta suknele kur nuoroda idejai, bet tu palauk gal ismes dar ir kitokiu dydziu. As irgi noreciau, bet as jau turiu tu skurliu sociai , kazi ar viska ir apsivilksiu per vasara . Nebent dar atpigins ta suknele ir dar nuolaida papildom bus tuomet neatsilaikysiu
Velvetinis sijonukas tavo
Tikrai grazi ta suknele kur nuoroda idejai, bet tu palauk gal ismes dar ir kitokiu dydziu. As irgi noreciau, bet as jau turiu tu skurliu sociai , kazi ar viska ir apsivilksiu per vasara . Nebent dar atpigins ta suknele ir dar nuolaida papildom bus tuomet neatsilaikysiu
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 17, 09:04)
Smilte, tuos velvetus tu pirkai? Koki dydi emei?
jo turiu dvejus velvetus:30 dydzio abeji,man
Gražu,pirsiu kai tapsiu seimere.
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 25, 14:27)
Ziuriu niekas nebesidziaugia jcrew
As siandien gausiu savo paltuka. Meldziuosi, kad tik tiktu dydis . Parasysiu butinai atsiliepima apie ji
As siandien gausiu savo paltuka. Meldziuosi, kad tik tiktu dydis . Parasysiu butinai atsiliepima apie ji
Tiks, tiks, būsi pasipuošus
Papildyta:
QUOTE(Smilte @ 2010 03 17, 09:22)
jo turiu dvejus velvetus:30 dydzio abeji,man
Nu nesuprantu aš tų dydžių tada
Tai kiek pas tave per klubus, Smilte Pagal mane tai tu 30 dydyje skęsti turėtum.
QUOTE(Temidė @ 2010 03 25, 16:06)
Tiks, tiks, būsi pasipuošus
Papildyta:
Tai kiek pas tave per klubus, Smilte Pagal mane tai tu 30 dydyje skęsti turėtum.
Papildyta:
dabar 106..na 105 rytais
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 25, 15:07)
Gražu,pirsiu kai tapsiu seimere.
as kadangi esu tai galiu sau leist pirkt
O kas nera tas cia perka, pvz. drauge montone pirko uz 500 lt. o sit maniskis nei 400 lt. su viskuo nesigavo
Papildyta:
Beje paltukas jau pas mane. Truputeli galetu buti platesnis per pecius ciut rankoves i trumpaja puse...mat mano peciai platoki.... o kadangi dabar intensyviai kudinuos tai tikiu kad ir peciai mano sukus
bet didesnis dydis ko gero man butu bendrai paemus per didelis...
medziagyte maloni, nestora kaip tik bus dabar eiti ir spalva man patinka tokia nu liuks
Jei kam reikes prasom i AZ, galesiu ismatuot 8 dyydis pas mane
Gal kas yra pirkusios is JCREW ka nors lininio? Labai norisi kelniu is lino, bet bijau, kad nesiglamzytu daug per daug
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 25, 18:55)
Jei kam reikes prasom i AZ, galesiu ismatuot 8 dyydis pas mane
Tai skelbk viešai Kam ta a.ž.
Kaip supratau, visumoje patenkinta? Man tai labai mielas tas paltukas
QUOTE(Temidė @ 2010 03 26, 15:35)
Tai skelbk viešai Kam ta a.ž.
oi, tingiu eit matuot
patenkinta esu tikrai, grazus ir mielas, o ir spalva neatsibodusi
nuo juodos splavos tai man
Spalva super, nors man tai ir juodos kartais norisi