as irgi noriu pagirti pirmaji jcrew pirkini - pedkelnes pirkau stai tokias
Super kokybe, labai graziai apglunda. Tikrai esu patenkinta siuo pirkiniu
Arbuzina kur rast naktinukus kaip tavo,a? blyn kaip noriu
QUOTE(Smilte @ 2010 03 15, 10:00)
Arbuzina kur rast naktinukus kaip tavo,a? blyn kaip noriu
nu naktinukai tikrai labai faini , bet jau uzteks nebegirsiu as ju daugiau
Susidomejau ir as tais velvetais savo mergiotei. Kazkaip nesumasciau anksciau as jai paimt . Kazin koki dydi jai imt, ji labai kudute, bet auksta pagal amziu. Ugis jos 156 turbut jau .
QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 15, 09:01)
O koks storis pėdkelnių?
Ar tiktų prie lengvesnio sijono ar suknelės?
Ačiū
QUOTE(Smilte @ 2010 03 15, 09:45)
ar nebutu sunku ismatuoti kelnytes>emei 6dydi? maniske irgi 6 metuku bus rudeni 7,vis paziuriu ir nesiryztu pirkt..noriu tokiu irgi.
parasiau jum i az
QUOTE(Yasmin @ 2010 03 15, 20:29)
prie lengvesnio sijono abejoju ar tiktu nors jeigu sujonas ne vasarinis, tai kodel gi ne galvociau, kad jos kazkur 40-50 denu storumo.
pirkau ne tik sias pedkelnes, bet ir kitas - plonesnes. Dabar jau nebera ju, o nuotraukos kompe taip ir neissisaugojau.
QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 15, 10:01)
O ju sudėtyje yra metallic siūlo? nes ir aš pirkau pėdkelnes, dabar jau nebežinau kurias....iš karto kaip visad foto neišsisaugojau, bet lygtai šios....noriu įdėt į išparduotuvę, šiaip tai super visos fainos pėdkelnės, bet žiūriu, kad per daug jau prisipirkau....
Fatima, man nerodo Jūsų kelnių, čia tos velvetkės trumpos? O kokia spalva?
QUOTE(Vlastimila @ 2010 03 16, 13:27)
O ju sudėtyje yra metallic siūlo? nes ir aš pirkau pėdkelnes, dabar jau nebežinau kurias....iš karto kaip visad foto neišsisaugojau, bet lygtai šios....noriu įdėt į išparduotuvę, šiaip tai super visos fainos pėdkelnės, bet žiūriu, kad per daug jau prisipirkau....
koks Jusu pedkelniu dydis?
aš vienas turiu su vilna, truputi kandžiojasi, bet nieko kenteti galima, o devisi jos labai labai gerai
QUOTE(Vlastimila @ 2010 03 16, 13:27)
o cia sudety raso, ar yra to siulo? nes siaip tas rastas truputi blizga
QUOTE(traputis @ 2010 03 16, 13:54)
koks Jusu pedkelniu dydis?
aš vienas turiu su vilna, truputi kandžiojasi, bet nieko kenteti galima, o devisi jos labai labai gerai
Medium/Large, turiu ir aš su vilna iš pernai metų kolekcijos, man irgi jos labai ir dar plius šiltos... Šių sudėtis 83% Nylon, 12% Metallic, 5% Spandex.
QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 16, 15:40)
o cia sudety raso, ar yra to siulo? nes siaip tas rastas truputi blizga
Aciu, jau radau as jas
Cia tik maniskiu spalva sandstone
Siandien gavau sita suknele:
nesu suzaveta tikrai...
foto ji atrodo kur kas geriau. Apsivilkau, o dukra pareplikavo, ka sako dar vienus naktinius parsisiuntei
Medziagyte plona toks trikotazas, gelytes menkos, nu zodziu...neverta ji tu pinigu
beje prisidejau prie sono savo naktinukus tai tip top ir spalva tokia blanki ir medziaga
nesu suzaveta tikrai...
foto ji atrodo kur kas geriau. Apsivilkau, o dukra pareplikavo, ka sako dar vienus naktinius parsisiuntei
Medziagyte plona toks trikotazas, gelytes menkos, nu zodziu...neverta ji tu pinigu
beje prisidejau prie sono savo naktinukus tai tip top ir spalva tokia blanki ir medziaga