Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

as irgi noriu pagirti pirmaji jcrew pirkini - pedkelnes bigsmile.gif pirkau stai tokias
user posted image

Super kokybe, labai graziai apglunda. Tikrai esu patenkinta siuo pirkiniu smile.gif
Atsakyti
Arbuzina kur rast naktinukus kaip tavo,a? blyn kaip noriu doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 03 15, 10:00)
Arbuzina kur rast naktinukus kaip tavo,a? blyn kaip noriu doh.gif  wub.gif

nu naktinukai tikrai labai faini wub.gif, bet jau uzteks nebegirsiu as ju daugiau lotuliukas.gif
Susidomejau ir as tais velvetais savo mergiotei. Kazkaip nesumasciau anksciau as jai paimt g.gif. Kazin koki dydi jai imt, ji labai kudute, bet auksta pagal amziu. Ugis jos 156 turbut jau g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 15 kovo 2010 - 13:05
QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 15, 09:01)
as irgi noriu pagirti pirmaji jcrew pirkini - pedkelnes  bigsmile.gif  pirkau stai tokias
user posted image

Super kokybe, labai graziai apglunda. Tikrai esu patenkinta siuo pirkiniu smile.gif

O koks storis pėdkelnių?
Ar tiktų prie lengvesnio sijono ar suknelės?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 03 15, 09:45)
ar nebutu sunku ismatuoti kelnytes>emei 6dydi? maniske irgi 6 metuku bus rudeni 7,vis paziuriu ir nesiryztu pirkt..noriu tokiu irgi.

parasiau jum i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 03 15, 20:29)
O koks storis pėdkelnių?
Ar tiktų prie lengvesnio sijono ar suknelės?
Ačiū 4u.gif

prie lengvesnio sijono abejoju ar tiktu g.gif nors jeigu sujonas ne vasarinis, tai kodel gi ne smile.gif galvociau, kad jos kazkur 40-50 denu storumo.

pirkau ne tik sias pedkelnes, bet ir kitas - plonesnes. Dabar jau nebera ju, o nuotraukos kompe taip ir neissisaugojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 16 kovo 2010 - 09:38
QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 15, 10:01)
as irgi noriu pagirti pirmaji jcrew pirkini - pedkelnes  bigsmile.gif  pirkau stai tokias
user posted image

O ju sudėtyje yra metallic siūlo? nes ir aš pirkau pėdkelnes, dabar jau nebežinau kurias....iš karto kaip visad foto neišsisaugojau, bet lygtai šios....noriu įdėt į išparduotuvę, šiaip tai super visos fainos pėdkelnės, bet žiūriu, kad per daug jau prisipirkau....
Fatima, man nerodo Jūsų kelnių, čia tos velvetkės trumpos? O kokia spalva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 16 kovo 2010 - 12:30
QUOTE(Vlastimila @ 2010 03 16, 13:27)
O ju sudėtyje yra metallic siūlo? nes ir aš pirkau pėdkelnes, dabar jau nebežinau kurias....iš karto kaip visad foto neišsisaugojau, bet lygtai šios....noriu įdėt į išparduotuvę, šiaip tai super visos fainos pėdkelnės, bet žiūriu, kad per daug jau prisipirkau....
Fatima, man nerodo Jūsų kelnių, čia tos velvetkės trumpos? O kokia spalva?

koks Jusu pedkelniu dydis?
aš vienas turiu su vilna, truputi kandžiojasi, bet nieko smile.gif kenteti galima, o devisi jos labai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2010 03 16, 13:27)

o cia sudety raso, ar yra to siulo? nes siaip tas rastas truputi blizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2010 03 16, 13:54)
koks Jusu pedkelniu dydis?
aš vienas turiu su vilna, truputi kandžiojasi, bet nieko smile.gif kenteti galima, o devisi jos labai labai gerai thumbup.gif

Medium/Large, turiu ir aš su vilna iš pernai metų kolekcijos, man irgi jos labai wub.gif ir dar plius šiltos... Šių sudėtis 83% Nylon, 12% Metallic, 5% Spandex.

QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 16, 15:40)
o cia sudety raso, ar yra to siulo? nes siaip tas rastas truputi blizga  g.gif

Aciu, jau radau as jas 4u.gif
user posted image
Cia tik maniskiu spalva sandstone
Atsakyti
Siandien gavau sita suknele:
user posted image
nesu suzaveta tikrai...
foto ji atrodo kur kas geriau. Apsivilkau, o dukra pareplikavo, ka sako dar vienus naktinius parsisiuntei lotuliukas.gif
Medziagyte plona toks trikotazas, gelytes menkos, nu zodziu...neverta ji tu pinigu doh.gif
beje prisidejau prie sono savo naktinukus tai tip top ir spalva tokia blanki ir medziaga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 16 kovo 2010 - 22:07
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 16, 22:06)
Siandien gavau sita suknele:
user posted image
nesu suzaveta tikrai...

As vis apie ja masciau masciau, tai dabar jau tikrai sumasciau - nereikia man jos smile.gif
Atsakyti