Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(arbuzina @ 2010 03 09, 16:20)
skalbiankej su vilnos programa  mirksiukas.gif
Pasiemiau siandien paltuka 8 dydzio, nu bet jei  netiks  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as zinau kam tiks..kas stambesne blush2.gif rolleyes.gif

koki emei?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 03 09, 18:01)
as zinau kam tiks..kas stambesne blush2.gif  rolleyes.gif

koki emei?

stai sita
user posted image
labai noreciau, kad tiktu ismiera, nes jei netiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 10, 00:30)
stai sita
user posted image
labai noreciau, kad tiktu ismiera, nes jei netiks  verysad.gif

Aš turiu tokio 6 dydį. Iš pradžių atrodė, kad didokas, bet dabar mažesnio nė už ką nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 10, 08:35)
Aš turiu tokio 6 dydį. Iš pradžių atrodė, kad didokas, bet dabar mažesnio nė už ką nenorėčiau  schmoll.gif

O kokį dydį paltukų perkate čia LT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 10, 08:35)
Aš turiu tokio 6 dydį. Iš pradžių atrodė, kad didokas, bet dabar mažesnio nė už ką nenorėčiau  schmoll.gif

o kaip jis naturoj g.gif kaip medziagyte ar tokia storesne, ar plona rolleyes.gif ? Ar siltas jis? Ar graziai krenta bigsmile.gif
o kiek pas jus per krutine jei ne paslaptis blush2.gif nezinau gal reikejo dydziu mazesni man imt g.gif
Aisku, as jau uzisakiau,nes jis man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 10, 08:54)
nezinau gal  reikejo dydziu mazesni man imt  g.gif

Arbuzina, blogiausiu atveju, jei bus labai didelis, pasisiaurinkite ir bus geras smile.gif
Svarbiausia, kad ne per mazas, nes jau nebepadidinsi.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 10, 08:54)
o kaip jis naturoj  g.gif kaip medziagyte ar tokia storesne, ar plona  rolleyes.gif ? Ar siltas jis? Ar graziai krenta  bigsmile.gif
o kiek pas jus per krutine jei ne paslaptis  blush2.gif nezinau gal  reikejo dydziu mazesni man imt  g.gif

Kai užsisakinėjau per krūtinę buvo 90 cm, dabar 92 biggrin.gif Bet dar lieka vietos šiltesniam megztukui apsivilkti ir patogiai jaustis. Na ta prasme ne per ankštai.
Pats paltukas nėra labai jau storas. Tikrai ne žiemai. Bet rudeniui ir pavasariui - pats tas. Šiaip priekaištų jokių. Kaip ir visiems kitiems JCrew rūbeliams wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2010 03 10, 08:38)
O kokį dydį paltukų perkate čia LT? 4u.gif

Dzinte, kad jau neatsimenu kada ką Lietuvoje pirkau. O šiaip priklausomai nuo firmos. Gal paprasčiau bus jei matmenis savo parašysiu biggrin.gif Krūtinė 92 cm, klubai - 94 cm.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 10, 11:41)
Kai užsisakinėjau per krūtinę buvo 90 cm, dabar 92  biggrin.gif Bet dar lieka vietos šiltesniam megztukui apsivilkti ir patogiai jaustis. Na ta prasme ne per ankštai.
Pats paltukas nėra labai jau storas. Tikrai ne žiemai. Bet rudeniui ir pavasariui - pats tas. Šiaip priekaištų jokių. Kaip ir visiems kitiems JCrew rūbeliams  wub.gif
Dzinte, kad jau neatsimenu kada ką Lietuvoje pirkau. O šiaip priklausomai nuo firmos. Gal paprasčiau bus jei matmenis savo parašysiu biggrin.gif Krūtinė 92 cm, klubai  - 94 cm.

Gerai, kad ir neemiau 6, nes man butu tikrai mazas....
belieka tiketis, kad 8 bus geras ir nereiki man 10 dydzio... biggrin.gif, nu gal dar pavyks pakusti kol ji gausiu, tuomet tikrai bus geras biggrin.gif
Temide, o kitus rubus is jcrew irgi imi 6 dydi g.gif nu pvz. marskinukus, bliuskutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 10, 13:02)
Gerai, kad ir neemiau 6, nes man butu tikrai mazas....
belieka tiketis, kad 8 bus geras ir nereiki man 10 dydzio... biggrin.gif, nu gal dar pavyks pakusti kol ji gausiu, tuomet tikrai bus geras  biggrin.gif
Temide, o kitus rubus is jcrew irgi imi 6 dydi g.gif nu pvz. marskinukus, bliuskutes  g.gif

Žinok marškinukus, jei susagstomi, imu 6 dydžio, nors turiu ir 4. Geri bet sulig sulig. O aš tiesiog neapkenčiu aptemptų labai rūbų, o jau kai per susegimus skečiasi, tai man baisiausias dalykas biggrin.gif Megztukus XS perku, jei per galvą maunami, jei susagstomi- S, keletą M turiu.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 10, 14:30)
Žinok marškinukus, jei susagstomi, imu 6 dydžio, nors turiu ir 4. Geri bet sulig sulig. O aš tiesiog neapkenčiu aptemptų labai rūbų, o jau kai per susegimus skečiasi, tai man baisiausias dalykas biggrin.gif Megztukus XS perku, jei per galvą maunami, jei susagstomi- S, keletą M turiu.

labai aciu uz atsakymus 4u.gif
dabar lauksiu labai ramiai, ne jauciu, kd paltukas bus geras smile.gif, nes as marskinukus perku 8 ir jie man laisvoki. tai paltukas 8 turetu buti geras, nebent issipenesu kol ateis jis man lotuliukas.gif. o jei rimtai tai gailiuosi, kad anksciau nesugalvojau nusipirkt, nes kol ateis gali buti ir per silta su juo vaiksciot g.gif
Atsakyti
pirmieji mano pirkiniai is JCREW wub.gif

kelnytes populiariosios wub.gif labai labai fainos,pataikiau dydi viska tik ilgis ,,,,nu nezinau ar prisijaukinsiu,vienakart tematavau tai nelabai tas dalykas patiko,reiks gal geresnej nuotaikoj matuotis lotuliukas.gif jei ka pasiulysiu jum wub.gif 28 dydis

populiariosios

megztukelis kasmyrinis labai patenkinta ir dydi atitaikiau,jie dydziu padidinti,superinukai,plonuciai fainuciai,spalvyte persikine pas mane tokia skani wub.gif

niu ir mergytei mano nepasisdeke,zadejom panasios but,per mazos,bet ir as ,mamule ,galejau pagalvot kad dukrai greit 7 metai o emiau 6,niu galvojau kad padidinti lotuliukas.gif doh.gif doh.gif

mergytes kelnes

tai va tiek mano pirmuju pirkinuku,biskuti nevykusiu,bet vistiek dziaugiuos kad susipazinau su ju superine kokybe,matos mergytes kad jus bele ko neperkat lotuliukas.gif smile.gif saunuoles drinks_cheers.gif aciu jum kad uzrodet JCREW wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2010 03 13, 14:46)
pirmieji mano pirkiniai is JCREW  wub.gif

kelnytes populiariosios wub.gif labai labai fainos,pataikiau dydi viska tik ilgis ,,,,nu nezinau ar prisijaukinsiu,vienakart tematavau tai nelabai tas dalykas patiko,reiks gal geresnej nuotaikoj matuotis lotuliukas.gif jei ka pasiulysiu jum wub.gif 28 dydis
populiariosios

megztukelis  kasmyrinis labai patenkinta ir dydi atitaikiau,jie dydziu padidinti,superinukai,plonuciai fainuciai,spalvyte persikine pas mane tokia skani wub.gif
niu ir mergytei mano nepasisdeke,zadejom panasios but,per mazos,bet ir as ,mamule ,galejau pagalvot kad dukrai greit 7 metai o emiau 6,niu galvojau kad padidinti lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

mergytes kelnes

tai va tiek mano pirmuju pirkinuku,biskuti nevykusiu,bet vistiek dziaugiuos kad susipazinau su ju superine kokybe,matos mergytes kad jus bele ko neperkat lotuliukas.gif  smile.gif saunuoles drinks_cheers.gif aciu jum kad uzrodet JCREW wub.gif

ar nebutu sunku ismatuoti kelnytes>emei 6dydi? maniske irgi 6 metuku bus rudeni 7,vis paziuriu ir nesiryztu pirkt..noriu tokiu irgi.

Atsakyti