Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Dzinte @ 2010 03 09, 09:10)
Mergytės, man įdomu pasidarė ar čia man taip vienai tik, ar visos tai pastebėjo, dėl to atbėgau pasikonsultuoti.
Ar Jūsų merino vilnos megztukai po pirmo plovimo (net jei tai daroma šaltame vandenyje ir su rankomis) pasitraukia? g.gif Nes mano turimi galima sakyti iš pirkto XS, bet realiai atitikusio S, po pirmojo skalbimo pasidarė gryniausi XS smile.gif
Ar kašmyriniai megztukai, ar turintys kašmyro savo sudėtyje taip pat yra didinti?  4u.gif

mano irgi susitrauke, ploviau su rankomis saltame vandenyje. Tai teko su lygintuvu palyginti ir vel kaip naujas tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 03 09, 12:14)
mano irgi susitrauke, ploviau su rankomis saltame vandenyje. Tai teko su lygintuvu palyginti ir vel kaip naujas tongue.gif

O kaip lyginate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 03 09, 13:15)
O kaip lyginate? 4u.gif

lyginau su gan karstu lygintuvu siek tiek patempdama megstuka.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 03 09, 12:14)

Visi vilnos mezginiai linke pasitraukti skalbiant, o ypac merino vilna, ji kazkokia elastingesne g.gif Bet islyginus daugmaz grizta i savo forma, o jei norit, kad visai nesitrauktu , tai rinkites sausa valyma mirksiukas.gif

QUOTE(Dzinte @ 2010 03 09, 12:15)
O kaip lyginate? 4u.gif

Su daug garo nekarsta temperatura (vilnos rezimu) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 03 09, 12:36)
lyginau su gan karstu lygintuvu siek tiek patempdama megstuka.

Rikes ir man pabandyti, nes as tiesiog islyginau, su tokiu, kur parodyta, kad vilna galima lyginti, tai man jis nebesugrizo i pradine padeti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2010 03 09, 12:39)
Su daug garo nekarsta temperatura (vilnos rezimu) 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau ir as prijungti prie sios parduotuves megeju burelio 4u.gif
Dar nesu nusipirkusi nei vieno rubelio, nes.. niekaip negaliu prisiregistruot. Mano Zip kodas kazkodel netinkamas, nei adreso nereikalauja.. nesuprantu. Zinau, kad galima uzsisakyti neprisiregistravus, bet .. gal kas buvo susidures su tokia problemele? Beje, nei namu telefono neturiu, o registravimuisi jis butinas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 03 09, 09:51)
Arbuzina gal tu turi nmegstuka sita
http://www.jcrew.com...D=1268120893870
zinociau koki dydi imt biggrin.gif

Turiu toki, tik ne trikampiu kaklu o apvaliu. Dydis M, man geras. Isplovus susitrauke iski, bet uzsivilkau irr vel prasitempe.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 09, 14:18)
Turiu toki, tik ne trikampiu kaklu o apvaliu. Dydis M, man geras. Isplovus susitrauke iski, bet uzsivilkau irr vel prasitempe.

as jau pajamiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 03 09, 11:42)
aj..jau M pajamiau blush2.gif

Man tai M geras manau ir tu neprasovei M pasiemus.
Soprana, tokias kelnes esu pasiemus 6 dydzio, bet dar negavau... ir mokejau 69 dolerius, o dabar ziuriu jos nukainuotos dar daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 09, 14:29)
Man tai M geras manau ir tu neprasovei M pasiemus.
Soprana, tokias kelnes esu pasiemus 6 dydzio, bet dar negavau... ir mokejau 69 dolerius, o dabar ziuriu jos nukainuotos dar daugiau  doh.gif

kaip plauni?
Atsakyti
QUOTE(luluxe @ 2010 03 09, 13:20)
Sveikos, noreciau ir as prijungti prie sios parduotuves megeju burelio  4u.gif
Dar nesu nusipirkusi nei vieno rubelio, nes.. niekaip negaliu prisiregistruot. Mano Zip kodas kazkodel netinkamas, nei adreso nereikalauja.. nesuprantu. Zinau, kad galima uzsisakyti neprisiregistravus, bet .. gal kas buvo susidures su tokia problemele? Beje, nei namu telefono neturiu, o registravimuisi jis butinas sad.gif

Tai kad kiek zinau nesiuncia i Europa J.Crew, todel ir neleidzia prisiregistruot mirksiukas.gif Jei turit draugu JAV, galit registruotis ju adresu ir paprasyti, kad jums persiustu prekes kai gaus ax.gif

Nesiuncia tikrai, paziurejau biggrin.gif tik US, Canada ir Japan
ikainiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 09 kovo 2010 - 15:15
QUOTE(Smilte @ 2010 03 09, 14:32)
kaip plauni?

skalbiankej su vilnos programa mirksiukas.gif
Pasiemiau siandien paltuka 8 dydzio, nu bet jei netiks doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti