Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Vlastimila @ 2010 02 16, 21:23)
Mano dydis M, is JCREW perku 8, istisini maudoma turiu irgi 8,  batus nesioju 10,5,  pirkau, kurie buvo su komentarais-pirkti puse dydzio mazesnius ar puse didesnius-atitiko, vienus batukus pirkau 10, tai spaude....as pati vis dar nesu tikra koki dydi pirkti, nors kokias 5 poras turiu...

aciukas jum 4u.gif sudetinga tie dydziai cia pas ju:unsure:
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 02 16, 17:17)
O tai jeigu 38,5...kazi ar tiktu 8?
As is kitu firmu 8 dazniausiai imu... g.gif

Nežinau.
Pamatavau šlepetes (guminės, per vieną pirštą) tai visas jų ilgis 25,5 cm. turiu ir mokasinus, bet jie supakuoti ir aukštai užkelti laukia vasaros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 17 vasario 2010 - 08:44
Mergaitės,o medvilniniai megztukai padidinti? Gal kuri turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2010 02 18, 20:27)
Mergaitės,o medvilniniai megztukai padidinti? Gal kuri turit? ax.gif

turiu M su 3/4 rankovemis,tai man jis ptinka toks laisvesnis,bet siaip didesnis nei merino ar kasmyras..
Atsakyti
Uzsimaniau paltuko ax.gif Is Jcrew viska perku S dydzio, tai paltuka man 4 ar 6 dydzio imti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2010 02 19, 11:45)
Uzsimaniau paltuko ax.gif Is Jcrew viska perku S dydzio, tai paltuka man 4 ar 6 dydzio imti?  unsure.gif

as irgi nesioju s dydi. is J.Crew turiu du paltukus 6 dydzio. Vienas 6 petite kaip tik man (na gal rankoves siek tiek trumpokos), o kitas paprastas 6. Tai paprastas siek tiek platokas, bet per pecius geras. Turbut reiktu 4 imti.
Atsakyti
Merginos perkancias kelnes is jcrew padekit mirksiukas.gif 4u.gif
jei klubai apie 92cm, bet liemuo apie 70, koki dydi imti? 4? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 02 19, 15:41)
Merginos perkancias kelnes is jcrew padekit mirksiukas.gif  4u.gif
jei klubai apie 92cm, bet liemuo apie 70, koki dydi imti? 4? ax.gif

Ne, 4 bus per didelis. as su tokiais pat ismatavimais pasiemiau 2 ir man per dideles. aisku, dar nuo modelio priklauso, bet dabar imciau 0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karoliute @ 2010 02 19, 18:53)
Ne, 4 bus per didelis. as su tokiais pat ismatavimais pasiemiau 2 ir man per dideles. aisku, dar nuo modelio priklauso, bet dabar imciau 0  4u.gif

oho, dekui labai 4u.gif o as dar tall, tai kaip suprantu dar padidinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 02 19, 20:31)
oho, dekui labai 4u.gif o as dar tall, tai kaip suprantu dar padidinta g.gif

Na man regular kelnes su 172 cm buvo ilgos (jei nesiot su mokasinais ar zemakulniais) 4u.gif
Atsakyti
mergytes o tokia suknele imt kaip ir viska ar mazesne?
http://www.jcrew.com...~~~~~/21293.jsp

viska M nesioju

ir va sita koki imt?
krutine 96 klubai103
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2010 02 19, 11:45)
Uzsimaniau paltuko ax.gif Is Jcrew viska perku S dydzio, tai paltuka man 4 ar 6 dydzio imti?  unsure.gif

Manau, kad 4 dydi imti. g.gif Aš xs nešioju, paltuko 2 dydis kaip tik.
Atsakyti