Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Yasmin @ 2010 02 12, 13:24)
Aš turiu paltą 0 dydžio, tai jis man toks laisvas, po juo galiu apsivilkti švarą, o tu žinai kaip aš atrodau rolleyes.gif

Ačiū friends.gif

Man šis gražus:
Paltukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 12 vasario 2010 - 13:46
QUOTE(Dzinte @ 2010 02 12, 14:32)
Ačiū friends.gif

Man šis gražus:
Paltukas

Šitas man gražus. wub.gif Kol galvojau juodo mano dyzio neliko.

Yasmin , jūsiškis taip pat gražuolis. Ir atrodo, kad pats audinys storenis. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sienna @ 2010 02 12, 11:06)
Paskaičiau jūsų komentarus dėl sijonukų doh.gif  - ogi užsisakiau 4 dydį sijonuko, vadovavausi jų size chartu, klubai mano 94. Hm, kažin ar labai iškrisiu g.gif Gal kuri turit?

va toks modeliukas
sijonukas

Ir man atrodo, kad klubai nesvarbu, tik per liemenį gali būti per platus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 12 vasario 2010 - 15:03
o as noriu pasidziaugti, siandien gavau situos naktinukus
user posted image
nerealus tokie minkstuciai, malonus, nesinori net nusivilkti lotuliukas.gif
Atsakyti
O naktinukų dydis atitiko? Nerealūs... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 02 12, 16:25)
As i situos irgi vis ziurejau wub.gif ...bet taip ir nesiryzau pirkti doh.gif

nu nerealus garbes zodis nera ka lyginti su VS pavyzdziui. Kokia svelni, maloni medziagyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2010 02 12, 17:31)
O naktinukų dydis atitiko? Nerealūs... thumbup.gif

nesuprasi ju dydziu. Siaip viska jcrew imu M, o naktinuku M nebuvo emiau S. Ir geri blink.gif. Gal didesni butu laisvesni t.y. platesni , bet ir tie visiskai geri g.gif
Atsakyti
suknele
labas vakaras mergytes 4u.gif kazi koki dydi griebt sios sukneles M dydi nesiojant g.gif gal turit tokia kas ax.gif aciuuu
ir kaip su basuciu dydziais g.gif 38 mano koja mirksiukas.gif istisiniai maudomai domina dar mirksiukas.gif zodziu sudomino JCREW lotuliukas.gif Aciuuu
maudomastokio modelio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatima74: 15 vasario 2010 - 22:49
As irgi noriu pasidziaugti pirmuoju savo pirkiniu is JCrew, nes iki siol uzsakinejau tik mamai. Labai dziaugiuosi sita maikute, realybej dar grazesne wub.gif Emiau XS, nors pagrinde nesioju S ir puikiai tinka, nors bijojau, kad nebutu per maza:
user posted image

O va su kelnem truputi nepataikiau. Su 92 cm emiau 2 Regular dydi ir didokos verysad.gif Kadangi nemegstu taisytu rubu, tai sitas parduodu, o uzsisakysiu mazesnes, nes labai gera kokybe ir modeliukas. Ir velvetas toks neskystas. O spalva ,graphite' realybej thumbup.gif (tamsesne ne foto) :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karoliute: 15 vasario 2010 - 23:07
[COLOR=deeppink]
QUOTE(fatima74 @ 2010 02 15, 23:32)
suknele
labas vakaras mergytes 4u.gif kazi koki dydi griebt sios sukneles M dydi nesiojant g.gif gal turit tokia kas ax.gif aciuuu
ir kaip su basuciu dydziais g.gif 38 mano koja mirksiukas.gif istisiniai maudomai domina dar mirksiukas.gif zodziu sudomino JCREW lotuliukas.gif Aciuuu

KUR JUS MERGYTES lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatima74: 16 vasario 2010 - 13:47
QUOTE(fatima74 @ 2010 02 16, 13:47)
[COLOR=deeppink]
KUR JUS MERGYTES lotuliukas.gif

Mano batų dydis 37,5 - 38 iš J. Crew perku 8, tai kaip ir atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 02 16, 18:14)
Mano batų dydis 37,5 - 38 iš J. Crew perku 8, tai kaip ir atitinka.

O tai jeigu 38,5...kazi ar tiktu 8?
As is kitu firmu 8 dazniausiai imu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2010 02 15, 23:32)
suknele

Mano dydis M, is JCREW perku 8, istisini maudoma turiu irgi 8, batus nesioju 10,5, pirkau, kurie buvo su komentarais-pirkti puse dydzio mazesnius ar puse didesnius-atitiko, vienus batukus pirkau 10, tai spaude....as pati vis dar nesu tikra koki dydi pirkti, nors kokias 5 poras turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 16 vasario 2010 - 20:33