Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(arbuzina @ 2010 02 08, 17:56)
isskalbiau ir jauciu kad nieko jiems nenutiko.
O kaip su silkiniais visokiais marskinukais  g.gif?
Skalbiat namie irgi su ta programa ?

Dar neskalbiau ax.gif

J.Crew katalogas labai gražus wub.gif

Gavau paso dėklą, bet pasirodo JAV pasai šiek tiek didesni
user posted image
Atsakyti
merginos, kokį dydį patartumėte imti cotton maikučių? S ar net XS? šiaip nešioju M, bet skaičiau, kad jcrew cotton maikės l.išdidintos.

gavau merino megztuka, nerealus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 02 10, 11:02)
Dar neskalbiau ax.gif

J.Crew katalogas labai gražus wub.gif

Gavau paso dėklą, bet pasirodo JAV pasai šiek tiek didesni

Gausi prasytis amerikonu pilietybes lotuliukas.gif
O jei rimtai turbut galima ji patvarkyti g.gif. Juk jie ilgas tai tisiog apacia nukirpt
Atsakyti
Gal east kuri pirkusi sijona is jcrew? Dydziai atitinka? 4u.gif
Pas mane per klubus 89, tai kaip ir 0 dydis butu.. Taciau baugu, bet jokios nuomones uzsisakineti..
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 02 11, 17:04)
Gal east kuri pirkusi sijona is jcrew? Dydziai atitinka?  4u.gif
Pas mane per klubus 89, tai kaip ir 0 dydis butu.. Taciau baugu, bet jokios nuomones uzsisakineti..

Su 93 cm, 0 dydis man kaip tik. Turiu viena piestuko formos kitas su klostem. smile.gif
Atsakyti
Aš sijonuką turiu tik vieną. Tokį ''ofisinį'' lygų. Su 94 cm dydį 2 pirkau, o vat kelnių tai 4 visų perku.
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2010 02 11, 18:11)
Su 93 cm, 0 dydis man kaip tik. Turiu viena piestuko formos kitas su klostem. smile.gif

QUOTE(Temidė @ 2010 02 11, 19:26)
Aš sijonuką turiu tik vieną. Tokį ''ofisinį'' lygų. Su 94 cm dydį 2 pirkau, o vat kelnių tai 4 visų perku.

Aciu, mergaites 4u.gif
Emiau 0, tai ziuresim, jei teks pasiaurint nieko tokio, svarbu ne per mazas rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarsite 4u.gif

Nusižiūrėjau iš J.crew sijonuką, bet nežinau kokį dydį imti unsure.gif

Sijonukas

Lietuvoje apatinės dalies rūbų (sijonų, kelnių) nešioju 38 dydį. Kokį dydį turėčiau imti J.crew? unsure.gif Patarkite 4u.gif 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 12 vasario 2010 - 09:24
Paskaičiau jūsų komentarus dėl sijonukų doh.gif - ogi užsisakiau 4 dydį sijonuko, vadovavausi jų size chartu, klubai mano 94. Hm, kažin ar labai iškrisiu g.gif Gal kuri turit?

va toks modeliukas
sijonukas
Atsakyti
Tokiam modeliukui klubai nelabai čia svarbūs, jei liemuo labai siauras, tai gali ant klubų ''nusmukęs'' būti. Bet per didelį siuvėja visada lengvai pataisys 4u.gif
Atsakyti
O dar mergaitės klausiu nuomonės ir patarimo 4u.gif

Jei man marškinukų 2 dydis iš J.crew idealus, ar paltą imti reiktų tokio pat dydžio, ar jau 4 dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 02 12, 11:51)
O dar mergaitės klausiu nuomonės ir patarimo 4u.gif

Jei man marškinukų 2 dydis iš J.crew idealus, ar paltą imti reiktų tokio pat dydžio, ar jau 4 dydį 4u.gif

Aš turiu paltą 0 dydžio, tai jis man toks laisvas, po juo galiu apsivilkti švarą, o tu žinai kaip aš atrodau rolleyes.gif
user posted image
Man jis laisvesnis nei foto, bet modeliukas labai geras wub.gif
Atsakyti