Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Monrutė @ 2010 02 04, 11:44)
oi, nežinau, jie ko gero pirkėjoms meilu praneša
bet ar yra koks sistemingumas, abejoju....
kaip ir visur.....

be to ziuriu, kad jau ir be papildomos nuolaidos kaip reikiant prasluota
SALE kategorijos lentyna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 02 04, 11:38)
SALE kategorijos lentyna  rolleyes.gif

tai, kad buvo papildoma 30 proc. tuomet ir praslave bigsmile.gif. Padarys dar karta as manau, kad likucius isparduot g.gif
Nors pas ju as neatsistebiu ta sistema, prekes tai dingsta tai vel atsidarnda, tai buna tokio dydzio tai nebuna tai vel atsiranda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 02 04, 12:38)
SALE kategorijos lentyna  rolleyes.gif

na taip, bet dar geriau, kai būna dar papildoma 20%
tai jau tokios kainos gaunasi, kad kašmyro niekur už tiek nerasi unsure.gif unsure.gif

aš va gundausi šilku, tom palaidinėm
bet man dydžiai kol kas mistika
megztukų tai S perku
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 02 04, 11:54)
tai, kad buvo papildoma 30 proc. tuomet ir praslave  bigsmile.gif. Padarys dar karta as manau, kad likucius isparduot  g.gif
Nors pas ju as neatsistebiu ta sistema, prekes tai dingsta tai vel atsidarnda, tai buna tokio dydzio tai nebuna tai vel atsiranda  blink.gif

ta ir as pastebejau

Arbuzina,na nepeparduodi tai bent ismatavimus ir dydi imesk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 02 04, 13:09)
ta ir as pastebejau

Arbuzina,na nepeparduodi tai bent ismatavimus ir dydi imesk biggrin.gif

Dydis 8. Per liemeni -41
klubai-56
ilgis 54
o atrodo va sitaip:
user posted image
su pamusaliuku ir jis toks puosnus ne kasdieninis g.gif
Viena diena as noriu ji parduoti, o kita diena nea lotuliukas.gif, ot nestabili doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 02 04, 13:34)
Dydis 8. Per liemeni -41
klubai-56
ilgis 54
o atrodo va sitaip:
user posted image
su pamusaliuku ir jis toks puosnus ne kasdieninis  g.gif
Viena diena as noriu ji parduoti, o kita diena nea  lotuliukas.gif, ot nestabili  doh.gif

jis zemintu liemeniu??nes per klubus tai ojojoj unsure.gif kiek tavo matmenys kad didelis?
zinok patasiytas nebus toks grazus jis blush2.gif lotuliukas.gif geriau parduok
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 02 04, 11:55)
na taip, bet dar geriau, kai būna dar papildoma 20%
tai jau tokios kainos gaunasi, kad kašmyro niekur už tiek nerasi unsure.gif  unsure.gif

aš va gundausi šilku, tom palaidinėm
bet man dydžiai kol kas mistika
megztukų tai S perku

Turiu vieną šilkinę palaidinę, tai XS man didelis, bet siuvėja pataisė, dabar negaliu atsidžiaugti.
Dar vieną turėčiau atsiimti šiandiena, galėsiu pasidalinti gerais įspūdžiais wub.gif

QUOTE(Smilte @ 2010 02 04, 13:37)
zinok patasiytas nebus toks grazus jis blush2.gif  lotuliukas.gif geriau parduok

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 02 04, 13:37)
jis zemintu liemeniu??nes per klubus tai ojojoj unsure.gif  kiek tavo matmenys kad didelis?
zinok patasiytas nebus toks grazus jis blush2.gif  lotuliukas.gif geriau parduok

zemintu. Nu zinok nuejau apsimoviau as ji ir sau galvoju, kad gal jis man nera didelis g.gif. Galvoju juk ant monekenes maciau tai irgi toks apkrites buvo, jis gal toks ir turi buti g.gif ta prasme neaptemptas g.gif
Ir dar beje pasimatavau klubus 100 pas mane blink.gif. 96 turbut buvo pries sventes lotuliukas.gif, o gal tuomet ir buvo didelis g.gif
O siaip is tos pacios medziagos turiu dar suknele va tokia:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 02 04, 16:53)
zemintu. Nu zinok nuejau apsimoviau as ji ir sau galvoju, kad gal jis man nera didelis  g.gif. Galvoju juk ant monekenes maciau tai irgi toks apkrites buvo, jis gal toks ir turi buti  g.gif  ta prasme neaptemptas g.gif
Ir dar beje pasimatavau klubus 100 pas mane  blink.gif. 96 turbut buvo pries sventes  lotuliukas.gif, o gal tuomet ir buvo didelis  g.gif
O siaip is tos pacios medziagos turiu dar suknele va tokia:
user posted image

suknele irgi 8?
labai grazi
bet man be spandekso niekas netinka.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 02 04, 17:06)
suknele irgi 8?
labai grazi
bet man be spandekso niekas netinka.. verysad.gif

8 irgi.
Va sita yra su spandeksu, labai faina, gal dar atsiras pardavime, tai tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif. Ir puikiai maskuoja viska:
user posted image
Atsakyti
Gavau šią palaidinę wub.gif
user posted image
Nereali, šilkinė ir tokia miela wub.gif Galėtų būti mažesnė. Pirkau 0 ax.gif
Tik mano kitos spalvos
Atsakyti
Mergaitės, o jūs tuos šilkinius grožius į valyklą nešate? g.gif Gal bandėte atsargiai plauti rankomis? ax.gif
Atsakyti