Be galo žaviuosi Jcrew rūbeliais, aksesuarais ir apskritai jų stiliuku
Bet kiek kada planavau kažką pirkti, tai vis ieškodavau temos su atsiliepimais apie šiuos rūbelius...iki šiol jos nebuvo..tai sugalvojau sukurti, kad visos mėgstančios, išbandžiusios šiuos rūbelius parašytų atsiliepimus dėl dydžių, dėl kokybės ir šiaip pasirodytų ką gražaus įsigijo
www.jcrew.com
Iš patirties galiu pasakyti, kad Jcrew megztukai yra padidinti vienu dydžiu.
Paprastai nešioju S, o iš Jcrew perku XS
Gal kas esate pirkę suknelę ar kelnes? Aš nesiryžtu bandyti, nes nežinau kokio dydžio man reikia
Paprastai nešioju S, o iš Jcrew perku XS
Gal kas esate pirkę suknelę ar kelnes? Aš nesiryžtu bandyti, nes nežinau kokio dydžio man reikia
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 19, 16:32)
Man taip pat patinka JCREW stilius
Neseniai įsigyjau JCREW maudymuką Spalva ir pats vaizdas realiai toks pat kaip foto, bet su dydžiu nepataikiau Aš ėmiau amerikietišką 2 dydį, tai jis atitinka XS, o man reikėjo S
Neseniai įsigyjau JCREW maudymuką Spalva ir pats vaizdas realiai toks pat kaip foto, bet su dydžiu nepataikiau Aš ėmiau amerikietišką 2 dydį, tai jis atitinka XS, o man reikėjo S
As irgi vis pavarvindavau seile i maudomukus, bet vis nedrysau pirkti.. o tai kokio dydzio reiketu, jei liemenele nesioju 75C...
QUOTE(sigizmundas @ 2009 11 19, 20:13)
As irgi vis pavarvindavau seile i maudomukus, bet vis nedrysau pirkti.. o tai kokio dydzio reiketu, jei liemenele nesioju 75C...
Manau, kad 4 arba 6
Smagu, kad atsirado tokia temute. As taip pat varvinu seile ziuredima jcrew.
Pirkau tik du megztukus. Taip pat galiu pasakyti, kad padidinti. Viena pardaviau, o kita teko siaurinti. Bet dabar nesioju ir dziaugiuosi, nes kokybe tai tikrai super!
Pirkau tik du megztukus. Taip pat galiu pasakyti, kad padidinti. Viena pardaviau, o kita teko siaurinti. Bet dabar nesioju ir dziaugiuosi, nes kokybe tai tikrai super!
QUOTE(Kagnė @ 2009 11 19, 22:07)
Smagu, kad atsirado tokia temute. As taip pat varvinu seile ziuredima jcrew.
O kokie megztukai tau gerai nesiojasi?
As turiu merino vilnos, medvilnes su silku ir kasmyro ...tai visi jie kol kas mazokai nesioti, nes kol mazas vaikas nera tu progu tiek daug pasipuosti...vis tausoju geresniems laikams
Ant visu mano megztuku raso, kad dry clean..tai ir nedrengiu su vaiku kur eidama..
Labiausiai is mano megztuku jautrus - kasmyrinis Keleta kartu uzsidejus eme bumbuliuotis Bet manau, cia taip jau yra su tais kasmyrais..
O kiti du merino ir medvilnes su silku atrodo gerai devisi..
QUOTE(sigizmundas @ 2009 11 19, 23:27)
O kokie megztukai tau gerai nesiojasi?
As turiu merino vilnos, medvilnes su silku ir kasmyro ...tai visi jie kol kas mazokai nesioti, nes kol mazas vaikas nera tu progu tiek daug pasipuosti...vis tausoju geresniems laikams
Ant visu mano megztuku raso, kad dry clean..tai ir nedrengiu su vaiku kur eidama..
Labiausiai is mano megztuku jautrus - kasmyrinis Keleta kartu uzsidejus eme bumbuliuotis Bet manau, cia taip jau yra su tais kasmyrais..
Pas mane megztukas su vilna ir kasmyru, atsiranda burbuliuku, bet nedaug. O skalbiu, su skalbimo masina, ale rankiniu budu .
Uzmaciau vienoj temoj, kad mergina gyresi nusipirkusi megzta suknele, deja neparode kokia, tai ir sukneles vienu dydziu padidintos...ji nesioja paprastai M, o Jcrew suknele kaip tik S
O man idomu kaip tos kitos elegantiskos, vakarines ir nemegztos sukneles? Gal kas esat pirke?
O man idomu kaip tos kitos elegantiskos, vakarines ir nemegztos sukneles? Gal kas esat pirke?
QUOTE(Kagnė @ 2009 11 20, 00:14)
Pas mane megztukas su vilna ir kasmyru, atsiranda burbuliuku, bet nedaug. O skalbiu, su skalbimo masina, ale rankiniu budu .
aš skalbiu rankom tiek kašmyro, tiek merino
paguldau ant rankšluosčio ir išdžiūna
esu mačiusi, kaip atrodo po cheminių valymų - vieni burbulai