QUOTE(mazhas @ 2012 05 24, 09:17)
Vakar skambinausi i LOT, del suniuko gabenimo. Nezinau, kiek ten teisybes tame, ka man pasake ta moterele, kuri atsiliepe telefonu, bet pasake taip.. Tiksliau trumpai nupasakosiu. Kadangi mane domino suniuko iki 8 kg(kartu su boksu) skraidinimas is varsuvos tai ji man kainos tikslios negalejo pasakyti kiek mano suneliui tas kainuotu, bet "greiciausiai kad tiek pat, kiek ir is Vilniaus, t.y 70 euru" (pastaba ! sunelis keliautu ne cargo, o salono viduje, kartu su seimininku) kiek cia teisybes nezinau, tik va, tokia info gavau ju atstovybej..
del USA turiu šiek tiek info, nes mano vados katinėlis keliavo i Čikaga.. nukopinau iš kitos temos:
taigi katukas skrido su SAS avialinija, lyg ir Lot polish ir air baltic skraidina gyvūnus.. prieš perkant bilietą reik pasiskambint i avialinijas, nes jie riboja gyvūnų skaičių skrydžio metu, lyg galima nedaugiau 4 bendrai paėmus..
susimokamas papildomas mokestis už gyvūną, iki 8 kg leidžia i lėktuvo vidų..
boksas turi būt erdvus, kad gyvūnas galėtų laisvai atsistoti ir apsisukti...
diena prieš skrydi reikalingas antspaudas iš veterinaro, kad gyvūnas sveikas yra galiojantys skiepai, sugirdyti vaistai nuo kirminų ir sulašinta nuo erkiu, yra čipas..
ta pačia diena nuvažiavo i vet. tarnybą gavo sertifikata, kad gyvūnas gali iškeliaut is LT, ir kad jis yra sveikas..
už gyvūna susimokėjo orouoste, i viena pusę kainavo 150$ ( manau kiekvienam individualiai ) gal kažkam pagelbės
Papildyta:
QUOTE(liusi2003 @ 2012 05 26, 10:27)
nu mergaites, gavom atsakimą, ispradziu neigimą tipo labai didelis suo, bet paskui uz 30 sv per men, gavom patvirtinimą. dabar ieškom firma kuri is klaipedos gali pasiimti , gal kas nors zino? pas mus labai jautrūs šuniukas, ir taip gavo dideli šoka, kad mes ji palikom , del to noriu rasi tikrai patikima firma/
aciu
dar toks klausimas, o reikie mokėti uz suni kokios nors mokesčius? o butinai drausti?
aciu
dar toks klausimas, o reikie mokėti uz suni kokios nors mokesčius? o butinai drausti?
džiugu, kad viskas jums buvo taip paprasta.. netikėjau, kad gausit teigiama atsakyma, kiek mums būsto teko ieškot su dviem 3kg. šuniukais.. o dar ir nuotrauka fotostudijinę turėjom, kad padaryt kuo geresni ispūdi.. čia tik užsimindavai, kad yra dar ir šuo psio ir nesvarbu, kad mažutis..
na geros kelionės jūsų šuniukui, greičiau pasiektų naujuosius namus..
del mokesčių tai manau visur reik mokėt, pas mus tik už kates nereik.. mes ir patys dar neišsiaiškinom kur, kaip ir kiek... na gausim perspėjima tai gausim, tuomet ir užregistruosim.. del draudimo tai galima, bet manau neprivaloma.. pačiam patogu o galbūt ir pigiau, kad gyvūnui susirgus, draudimas apmokės gydymo išlaidas..