QUOTE(Zviozda @ 2010 10 24, 23:58)
Na o del pervezimo? Ar sunku buvo? Nes as galvoju su mikro autobusiuku veztis, tai manau kad butu lengviau. Tik aisku to streso tai daug bus.
Ar jusu suniukas didelis? Nes as noriu rusu zaisliuka atsivezti. Jos dar neturiu tai noriu LT nusipirkti ir atsivezti jau sausi. Nes cia UK kiek ziurejau tai nelabai tokiu yra. O bet kokio pirkti nenoriu, o be to man kazkaip lietuviskas suniukas ir yra lietuviskas. Galvoju toki mazyti tai kad ir kailiniuose parsivesiu, jei jau imtu tikrinti automobili.
P.S. jei viesai nenorit aptarineti subtilybiu, gal galit man i az parasyti. Nes dabar tik ta mintim ir tegyvenu, kaip gryzusi nusipirksiu suniukas ir ji cia kuo greiciau atsivesiu. Jau visi sako,kad as kaip apsesta Bet nenurimsiu, kol tas mazas padariukas nebus salia manes
Ar jusu suniukas didelis? Nes as noriu rusu zaisliuka atsivezti. Jos dar neturiu tai noriu LT nusipirkti ir atsivezti jau sausi. Nes cia UK kiek ziurejau tai nelabai tokiu yra. O bet kokio pirkti nenoriu, o be to man kazkaip lietuviskas suniukas ir yra lietuviskas. Galvoju toki mazyti tai kad ir kailiniuose parsivesiu, jei jau imtu tikrinti automobili.
P.S. jei viesai nenorit aptarineti subtilybiu, gal galit man i az parasyti. Nes dabar tik ta mintim ir tegyvenu, kaip gryzusi nusipirksiu suniukas ir ji cia kuo greiciau atsivesiu. Jau visi sako,kad as kaip apsesta Bet nenurimsiu, kol tas mazas padariukas nebus salia manes
Nieko cia tokio itin slapto nera.Mes dobermana pirkom,7 savaiciu jau buvo gana didelis,neturejom jokiu bedu tik del to,kad musu netikrino,nelipom is masinos,taip priekineje keleivio sedyneje ir prabuvo(man po kojomis),jei butu reikeje islipti butu amen buve,nes jis ir taip nerimo,matyt jaute,kad mes nervingi.Seip visa kelione beveik pramiegojo,o artejant link sios nuostabios salos,prabudo
Jei sunytis bus maziukas ir tilps kokioje rankoveje gal ir nieko,mes jau tikrai niekur jo paslepe nebutumem,tiesiog pasiseke.