Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

na visai nieko, ir vaiksms tinka biggrin.gif dar ziuriu pelarginiju visai nieko...

o gal kas bus kN ir galetu man pagriebti hidrolata o po to perduoti.as dazniausiai centre bunu, prie cupo,europos... ax.gif
Atsakyti
[quote=giedrulia77,2009 11 18, 15:02]
[quote=Rkatyte,2009 11 18, 14:41]
Kuom jie skiriasi maciau jau parase, o kuri pirkti spresk pati: gatava molio galesi tepti tiesiai ant odos nesukdama galvos, bet kaip rase Monica, nera kazkuom ypatinga jos sudetis lyginant su kaina, kuria moki. Nusipirkusi tik moli, galesi kaskart ar keliems kartams susimaisyti skirtingu sudeciu kaukes, bet jau turetum tureti hidrolata, alieju, EA, ir t.t. ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif turiu levandu, pelargoniju ir campaku hidr., Monoi, kokoso, svietsmedzio ir tamanus, kuriuos, beje, ir noriu su kuom sumaisyt, nes nuo kvapo galva ima skaudet ir turiu rozmarinu ea. Kokios sudeties kauke patartumet daryt su moliu, jei oda truputi dehidratuota, o T zona su issipletusiom porom ir inkstiru yra, bet siaip oda nera riebi... noreciau ta T zona pavalyt... aciu is anksto
[/quote]

Sakyciau: molis, mineralinis vanduo (kad maziau hidrolato reiktu), hidrolato (nuo kaukes kiekio- saukstelis ar daugiau), tamanai labai tinka, kokosu ar sviestmedzio alieju jei esi bandziusi ir tinka tau - irgi galima po truputi ideti, ir reiketu dar kokio svelnesnio EA- kaip levandu pvz (rozmarinu veidui nesu naudojusi blink.gif , nu laselis nemanau kad pakenktu) 4u.gif
T zona tokia kauke tikrai pravalys, o dehidratacijai gal reiktu kazko papildomo, ankstesnej temoj buvo rasyta apie augalini glicerina, gal jis tiktu, o gal uzteks ir to kas auksciau surasyta 4u.gif realiai zinosi tik pabandziusi mirksiukas.gif
Jei pirma karta pati maisysi kauke, tai: nenaudok jokiu metaliniu irankiu/indu, tik plastikinius/keraminius/stiklinius, moli geriau ismaisyti pries 20 min ar daugiau pries naudojima, dar pasiskaityk cia http://www.nimfali.l...ruosti-mol.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 16:06)
Nesupratau truputuką, ko prašai...  ax.gif

prasau patarimo, koki raudonaji moli pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 15:18)
jau kiek laiko naudoju ožkų šampūną, tai jis man nė kiek nevelia smile.gif Jokių balzamų po jo nenaudoju smile.gif

Man jis irgi visai nevelia, labai svelnus sakyciau, jokiu balzamu nereikia po jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 18, 14:56)
Labai reiketu pagalbos mano veido odai.. jau seniai naudoju weleda drekinanti kremuka, bet ziuriu kad jis man gal ir nelabai, nes skruostai sausoki, o T zona blizga, bet man ja vistiek traukia  g.gif gal kas ka galetu patarti?

nenori papildomai kokio aloe gelio panaudoti? Jis gerai drėkina ir neriebina odos wink.gif

QUOTE(Monica @ 2009 11 18, 15:07)
Katuti, kai parašei apie bananą, tai nekoks vaizdelis prieš akis pasirodė, o mes kartais dar ir valgom.

tai mes irgi valgom ax.gif Bet dėl tų pačių priežasčių, kurias parašiau, man nekyla ranka ir ananaso ant veido dėti. Užtenka suvalgyti ir oda aplink lūpas iškart parausta, niežti. Bananas, aišku, šitoje vietoje man net nekalčiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 15:31)
nėra mano plaukai tiesūs - banguoja ir šiaušiasi galuose smile.gif Išsitiesina nuo aliejinių tik kaukių, jei gauna kokių kitų kaukių wink.gif
aš pajaučiu tą momentą, kai nuolat plaunant su ožkomis plaukai, sakyčiau, "persimaitina". Tada dvi išeitis matau - arba lašinu kokio EA į pačias ožkas, arba kartą perplaunu su Purity, ir tada vėl su ožkom toliau  rolleyes.gif

maniskiai irgi nera tiesus, jei nieko nedarau tai susibanguoja doh.gif

kad ozkos plauka pamaitina tai tikrai jauciu. Maniskiai sausi kaip stagarai ir pasisiause, ozku sampunas duoda jiems dregmes, bet va kad pinasi tarpusavy, veliasi tai labai gaila verysad.gif

nezinau ka su situ sampunu daryti verysad.gif kvepia skaniai, plaukus pamaitina, bet kalnus ant galvos doh.gif

dar turiu Laveros mangu sampuna, man labai patinka, skaniai kvepia, gerai plauna, kauke ir kondicionierius neblogai drekina. Bet,kad trecia buteliuka is eiles naudoju, tai nusibodo, norisi paivairinti ax.gif

as toki turiu, 40% ozkos pieno, gal siek tiek ir daugoka, nes siek tiek ozka kvepia
user posted image

labai svelnus, kasdien juo prausiu kuna ir veida. Veido odos visai nedirgina, o maniske tokia jautruoli, tik kas ir iskart raudonom demem ismeto. Zodziu viskas butu thumbup.gif tik, kad as ta ozkos pieno kvapa tai uzuodziu doh.gif nera labai stiprus, bet rozem irgi nekvepia...
kaip kitu firmu muilai, ar yra kvapniu??
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 18, 16:07)
Išsitrynė citatos...tai be jų apiseisiu.
Katuti, kai parašei apie bananą, tai nekoks vaizdelis prieš akis pasirodė, o mes kartais dar ir valgom. Šiaip yra pirkti vaikiškų tyrelių su jais, bet gan brangi kaukė tada gautųsi. Jogurtas gal sausesnei odai tada tinkamesnis. bandyk su avižom ką nors meistrauti.
Del aloe, tai reikia tirštinti su ksantanu. Manau visai neblogai būtų ir tiesiog su kremu sumaišius ir užtepus.

Rkatyte, betgi tavo tai normalus gelis, negi neužsitepa ant odos storiau?

Nu reikes pabandyti, tik pradejau su juo zaisti, tai kol kas sakyciau puikiai gaunasi tepti plonai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 15:10)
o gal kas bus kN ir galetu man pagriebti hidrolata o po to perduoti.as dazniausiai centre bunu, prie cupo,europos... ax.gif

Šiaip tai prie KN aš kiekvieną dieną būnu, kai einu i universitetą, bet dabar eisiu tik pirmadieni (jei visai neapsirgsiu), galėčiau paimt ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 15:12)

Aš turiu nusipirkusi iš Monicos, esu labai patenkinta thumbup.gif Parašyk jai až.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 16:12)

Parasyk Monicai i az siuo klausimu, tikrai patars ir kur isigyti pasakys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 16:19)
Šiaip tai prie KN aš kiekvieną dieną būnu, kai einu i universitetą, bet dabar eisiu tik pirmadieni (jei visai neapsirgsiu), galėčiau paimt  ax.gif
Aš turiu nusipirkusi iš Monicos, esu labai patenkinta  thumbup.gif Parašyk jai až.

KN pirmadieniais nedirba mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=bryyla,2009 11 18, 16:19]
Šiaip tai prie KN aš kiekvieną dieną būnu, kai einu i universitetą, bet dabar eisiu tik pirmadieni (jei visai neapsirgsiu), galėčiau paimt ax.gif
na jo,o as kiekviena diena i pedagogini keliauju, tik daba dukra apsirgo.tai jei gali pagriebk man levandu su purkstuvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 11 18, 15:17)
as toki turiu, 40% ozkos pieno, gal siek tiek ir daugoka, nes siek tiek ozka kvepia

tu įdomių nematytų priemonių vis įkeli, kur jas perki? 4u.gif

Atsakyti
Merginos, ar iš paskutinio traukinio kada vežėmės sviestmedį, kokosą jums kokosai kvepia saldžiai? Pas mane nėra to saldumo, apskritai, nelabai užuodžiu kažką. Čia gal priklauso nuo gavimo? Anksčiau turėjau iš SP - nuostabiai kvepėjo ax.gif
Atsakyti