Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 11 18, 14:20)
Keistas dalykas-man šiaip šampūnas minkštino, o šiandien paimė-ir suvėlė doh.gif , gal blogai nuskalavau g.gif

o man isvis taip buvo karteli, kad plaukai kaip neplauti atrode doh.gif ir suprask...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 14:20)
O kokie tavo plaukai? Nebus taip jog jis tinka tik tiesiaplaukėms mirksiukas.gif

nėra mano plaukai tiesūs - banguoja ir šiaušiasi galuose smile.gif Išsitiesina nuo aliejinių tik kaukių, jei gauna kokių kitų kaukių wink.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 18, 14:28)
o man isvis taip buvo karteli, kad plaukai kaip neplauti atrode doh.gif  ir suprask...

aš pajaučiu tą momentą, kai nuolat plaunant su ožkomis plaukai, sakyčiau, "persimaitina". Tada dvi išeitis matau - arba lašinu kokio EA į pačias ožkas, arba kartą perplaunu su Purity, ir tada vėl su ožkom toliau rolleyes.gif
Atsakyti
ar butina cia buvo rasyti apie ozkas negerus atsiliepimus, kai as susiruosiau lekti jas pirkti????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 18, 14:02)
Aciu uz atsakymus  4u.gif  turiu levandu, pelargoniju ir campaku hidr., Monoi, kokoso, svietsmedzio ir tamanus, kuriuos, beje, ir noriu su kuom sumaisyt, nes nuo kvapo galva ima skaudet ir turiu rozmarinu ea. Kokios sudeties kauke patartumet daryt su moliu, jei oda truputi dehidratuota, o T zona su issipletusiom porom ir inkstiru yra, bet siaip oda nera riebi... noreciau ta T zona pavalyt... aciu is anksto

Mano oda sausa, tai molio kaukę naudoju tik T zonai, skruostus pasausina molio kaukė net aliejų į ją įmaišius unsure.gif T zonai, manau tau tiktų ir žalias molis. Aš maišau baltą su raudonu, tai irgi gerai išvalo, bet man poros nesmarkiai užsikimšusios.
Atsakyti
Nu viskas, išbandžiau išsivirti cukraus vašką cool.gif Kokį šaukštą suvalgiau, likusi dalis nutekėjo į kanalizaciją... Noriu išsiaiškinti klaidas sad.gif

Ėmiau 8 š. cukraus, 2 š. citrinos sulčių, 2 š. vandens. Kai užvirė, sumažinau temperatūrą ir viriau ant silpnos ugnies, kol spalva pasidarė kaip gintaro. Tuomet atvėso ir bandžiau minkyti, tai tik sulipo viskas, kas galėjo sulipti blush2.gif Apsiterliojau ir tiek.. Bandžiau ant kojos tept, labai sunkiai tepėsi, bet turbūt taip ir turi būti? Nusiplėšt niekas nenusiplėšė.

Perviriau ar 'nedaviriau'? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 18 lapkričio 2009 - 14:57
Labai reiketu pagalbos mano veido odai.. jau seniai naudoju weleda drekinanti kremuka, bet ziuriu kad jis man gal ir nelabai, nes skruostai sausoki, o T zona blizga, bet man ja vistiek traukia g.gif gal kas ka galetu patarti?
Atsakyti
o kokius hidrolatus veidukui naudojat misriai i paberimus odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 15:53)
Aš maišau baltą su raudonu, tai irgi gerai išvalo, bet man poros nesmarkiai užsikimšusios.

patark prasau man raudona moli

bozkakoszka20, levandu nemeginai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 lapkričio 2009 - 14:58
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 14:57)
patark prasau man raudona moli

Nesupratau truputuką, ko prašai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 11:52)
Monica, ar bananinę pati bandžiusi, kaip pojūčiai? mirksiukas.gif

Kažkada po baseino labai išsausėjo veido oda, tai grįžus namo susitryniau bananą (aišku ne visą, mažiau negu puse, bet ir tai per daug buvo) ir sumaišiau su jogurtu. Užtepiau ant drėgno veido ir palaikiau ~15min. Kai nuploviau veidą, oda buvo minkštutėlė ir pilna drėgmės, nors prieš tai traukė ir vietomis buvo sausa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 18, 14:56)
Nu viskas, išbandžiau išsivirti cukraus vašką cool.gif Kokį šaukštą suvalgiau, likusi dalis nutekėjo į kanalizaciją... Noriu išsiaiškinti klaidas sad.gif

Perviriau ar 'nedaviriau'? verysad.gif

manyčiau, kad pervirei, jei sunkiai tepėsi ir nenusiplėšė niekas unsure.gif Reikėjo ateiti ir pasikonsultuoti, nes, mano nuomone, būtų užtekę minimaliai pašildyti ir įspausti papildomai citrinos sulčių 4u.gif Masė būtų pasidariusi kiek skystesnė, geriau minkytųsi, lengviau teptųsi ir rautų doh.gif
Atsakyti
Išsitrynė citatos...tai be jų apiseisiu.
Katuti, kai parašei apie bananą, tai nekoks vaizdelis prieš akis pasirodė, o mes kartais dar ir valgom. Šiaip yra pirkti vaikiškų tyrelių su jais, bet gan brangi kaukė tada gautųsi. Jogurtas gal sausesnei odai tada tinkamesnis. bandyk su avižom ką nors meistrauti.
Del aloe, tai reikia tirštinti su ksantanu. Manau visai neblogai būtų ir tiesiog su kremu sumaišius ir užtepus.

Rkatyte, betgi tavo tai normalus gelis, negi neužsitepa ant odos storiau?
Atsakyti