Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 18, 14:23)
Prasyciau patarti del molio. Ar geriau pirkti Nimfali moli ir  darytis paciai kauke ar Nimfali gatava molio grozio kauke pirkt? O kuo skiriasi baltas ir zalias, gal kas isbandet abu? Aciu

Kuom jie skiriasi maciau jau parase, o kuri pirkti spresk pati: gatava molio galesi tepti tiesiai ant odos nesukdama galvos, bet kaip rase Monica, nera kazkuom ypatinga jos sudetis lyginant su kaina, kuria moki. Nusipirkusi tik moli, galesi kaskart ar keliems kartams susimaisyti skirtingu sudeciu kaukes, bet jau turetum tureti hidrolata, alieju, EA, ir t.t. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 14:32)
o kaip aloe storai užtepti, jei ten pas mane tiesiog "vandenėlis"?  g.gif

Aha, mane irgi sudomino kaip ta aloe storiau uztepti ir gerai supratau - kaip kauke - palaikyti ir nuplauti? 4u.gif

Ir dar klausimas - galima aloe maisyti su kokiu kremu/aliejum saujoje ir tepti veiduka?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 13:32)
jogurtas tai man nebent skanu, nes oda juo kažko visai nesidžiaugia sad.gif Bandžiau porą kartų, bet kažkaip ne sad.gif

O kodėl nepatinka jogurtas? Aš tai nebandžiusi, bet galvoju pabandyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 18, 12:45)
O kokios yra ne pigios plovimo medziagos, nesukeliancios neigiamo poveikio?  4u.gif
Nes siuo metu as labai nesinervinu del augalines kilmes plovikliu, esanciu sampune  unsure.gif  Bet kokiu atveju geriau nei ploviklis is naftos, ar  ne?

Šampūno paskirtis yra plaut, tai ploviklių vistiek bus, o kad visiškai nekenktų, tai irgi turbūt neįmanoma, tai ir ieškau švelnesnio, mažiau kenkiančio, bent nedirginančio, be tokio akivaizdaus neigiamo poveikio mano plaukams kaip ALS. Teoriškai švelnesni turėtų būti nejoniniai plovikliai, amfoteriniai (Tea Lauryl Sulfate), glutamatai, gal ir sarkozinatai. Praktiškai dar nežinau smile.gif, bet kaip išbandysiu, parašysiu smile.gif. Turiu gerą indikatorių - sausus plaukus ir jautriai reaguojančią galvos odą. Būtų kitaip, nesukčiau sau galvos, kokie ten plovikliai ir kaip jie ten veikia.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 13:50)
O kodėl nepatinka jogurtas? Aš tai nebandžiusi, bet galvoju pabandyti...  ax.gif

oda lieka kaip popierinė, blizganti schmoll.gif Bet manau, kad kiekvienai individualiai būtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 13:28)
O daug kam nuo FIN atsiranda daug pleiskanų mirksiukas.gif Aš  NS neutralų jau mėnuo naudoju ir tinka kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Ne apie produktų vardus čia norėjau diskutuoti, o sužinoti, kuris ploviklis "švelnesnis" 4u.gif

Ir as ne apie produktu vardus cia diskutuot norejau wink.gif Apie FIN parasiau tik todel, kad buvo apie ji siandien atsiliepimu, as parasiau savaji... unsure.gif
O koks ploviklis yra NS?
Atsakyti
[quote=Rkatyte,2009 11 18, 14:41]
Kuom jie skiriasi maciau jau parase, o kuri pirkti spresk pati: gatava molio galesi tepti tiesiai ant odos nesukdama galvos, bet kaip rase Monica, nera kazkuom ypatinga jos sudetis lyginant su kaina, kuria moki. Nusipirkusi tik moli, galesi kaskart ar keliems kartams susimaisyti skirtingu sudeciu kaukes, bet jau turetum tureti hidrolata, alieju, EA, ir t.t. ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif turiu levandu, pelargoniju ir campaku hidr., Monoi, kokoso, svietsmedzio ir tamanus, kuriuos, beje, ir noriu su kuom sumaisyt, nes nuo kvapo galva ima skaudet ir turiu rozmarinu ea. Kokios sudeties kauke patartumet daryt su moliu, jei oda truputi dehidratuota, o T zona su issipletusiom porom ir inkstiru yra, bet siaip oda nera riebi... noreciau ta T zona pavalyt... aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 11 18, 13:55)
Šampūno paskirtis yra plaut, tai ploviklių vistiek bus, o kad visiškai nekenktų, tai irgi turbūt neįmanoma, tai ir ieškau švelnesnio, mažiau kenkiančio, bent nedirginančio, be tokio akivaizdaus neigiamo poveikio mano plaukams kaip ALS. Teoriškai švelnesni turėtų būti nejoniniai plovikliai, amfoteriniai (Tea Lauryl Sulfate), glutamatai, gal ir sarkozinatai.  Praktiškai dar nežinau smile.gif, bet kaip išbandysiu, parašysiu smile.gif. Turiu gerą indikatorių - sausus plaukus ir jautriai reaguojančią galvos odą. Būtų kitaip, nesukčiau sau galvos, kokie ten plovikliai ir kaip jie ten veikia.

Nu va, issiaiskinom... biggrin.gif
Tuomet as galiu pasakyti, kad turiu vaikui "Weledos" baby sampuna be ALS, tai esu pora kartu isbandziusi praktiskai ir pati smile.gif Alieju jis tikrai neisplautu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 11 17, 23:49)
Norejau pasiteirauti ar kuriai Druide sampunas su ozku pienu velia plaukus???
pirma karta kai ploviau tai kazkaip visai nieko buvo, o siryt kazkoks kosmaras, po sampuno dejau gal du kartus daugiau kondicionieriaus nei iprasta ir vos vos issukavau plaukus. Galva pilna pleiskanu schmoll.gif  matyt netinka jis man verysad.gif

va va, nuveziau mamai pameginti, galvojau, kad turetu ir jai labai patikti, deja....jai sake labai plauku galus velia, minkstina...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 18, 14:12)
va va, nuveziau mamai pameginti, galvojau, kad turetu ir jai labai patikti, deja....jai sake labai plauku galus velia, minkstina...

jau kiek laiko naudoju ožkų šampūną, tai jis man nė kiek nevelia smile.gif Jokių balzamų po jo nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 14:49)
Geriau, bet geriausia, kad to iš viso nebūtų mirksiukas.gif

Lucie, gal žinai kokie plovikliai Natura Siberika šampūnuose?

kaip tik po ranka turiu NS neutralų šampūną, nes kažkas išpirko mirksiukas.gif , tai vėl gavome biggrin.gif - jo sudėtis:
Aqua, Lauryl Glucoside*, TEA-Cocoyl Glutamate (iz sacharnogo trostinka), Cocamidopropyl Betaine* (iš kokosų al), Decy Glucoside* , ir Extracts:
Ten kur su žvaigždute, tai ECOcert sertifikuotos medžiagos.
Kaip ši sudėtis? Man rodos, kad nebloga.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 18, 15:12)

Keistas dalykas-man šiaip šampūnas minkštino, o šiandien paimė-ir suvėlė doh.gif , gal blogai nuskalavau g.gif

Na aš irgi apsilankiau Nimfali, nors nelabai ko ir reikėjo, bet parsivežiau:
-ciel d'azur šampūno normaliems plaukams;
-Druide muilą su ožkos pienu ir migdolais;
-pirminį muilą;
-Druide plaukų formavimo gelio miniuką;
-gavau dovanėlę Druide vonios putas ir kelis kremų mėginukus Vergine įdėjo 4u.gif
dar ėmiau ciel'dazur sausiems plaukams ir sviestmedžio su argano aliejumi miniuką dovanoms. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 14:18)
jau kiek laiko naudoju ožkų šampūną, tai jis man nė kiek nevelia smile.gif Jokių balzamų po jo nenaudoju smile.gif

O kokie tavo plaukai? Nebus taip jog jis tinka tik tiesiaplaukėms mirksiukas.gif
Atsakyti