Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 11 18, 10:10)
Visgi kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad kaip ir naminis maistas yra sveikiausias, taip ir naminės kosmetinės priemonės yra geriausios. Kaip Laimė iš KN rašo, kad ir į ekol. kosmetiką prideda krūvą emulsiklių, tekstūros gerintojų, kurie odai naudos jokios neduoda, jei ne atvirkščiai. Aišku problema, kad visos užsiėmę, trūksta laiko ir tingisi namines kaukes ir pan. daryti, tai renkamės gatavą produktą.

drinks_cheers.gif Man nesitingi, o net labai smagu pasigaminti ka nors ax.gif Siuo metu mano kosmetikos lentynoje - vienintelis drekinantis kremas, kuri naudoju ne kasdien ir kruva alieju, EA ir hidrolatai mirksiukas.gif Ir man tai labai patinka cool.gif
Ir todel as labai laukiu vienos naujos parduotuves atidarymo wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 12:49)
Geriau, bet geriausia, kad to iš viso nebūtų mirksiukas.gif

Lucie, gal žinai kokie plovikliai Natura Siberika šampūnuose?

Bet jei nebutu jokio ploviklio, tai ar sampunas is vis plautu ar taptu balzamu? smile.gif
Kazkoks ploviklis turi buti unsure.gif Tai ir klausiu: koks ploviklis nera pigus ir visiskai nekenkia?

Daddygirl gal paaiskins, bet gi be sarmo muilo nepagaminsi, ane? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 17, 22:20)
4u.gif
Nu ir jūsų tempai  cool.gif
Gal žinot kada kryyste parsiras  rolleyes.gif visai į deuchland norėčiau važiuot, galiu bilietų padalint biggrin.gif

Rkatyte aš dieduliui pirkau after shave iš ciel d'azur  4u.gif tai jam jausmo jokio biggrin.gif na pasipurškia ir tiek smile.gif mat įpratęs prie tepamų smile.gif bet neberia, odos netraukia, o jis prie jautruolių kaip ir smile.gif visumoj jokio nusiskundimo, manau tik pripratimo reik  4u.gif

Daddygirl tą faith in nature mes turėjom šampūną, pirkau vyrui, tai košmariškai netiko  cool.gif aš pati bandžiau susiplaut, tai pleiskanų atsirado  cool.gif suėjo šuniui smile.gif jam viskas tinka biggrin.gif

As irgi labai laukiu Kryystes, krepsiai jau sukrauti, tik bilieto bereikia bigsmile.gif
Tik prasau, nepalikit manes - nuo rytojaus dumiu keletui dienu i Druskininkus, tai prie SM prisijungsiu tik kita antradieni 4u.gif

Dekui uz ats 4u.gif man jau Monica rase, kad sudetis ten nera ypatinga, galiu pati susimaisyti aloe vera su aliejum ir tirstikliu, - jauciu reikes pabandyti, gal patiks ax.gif

Tai kaunietes, kaip ir rasiau praeitoj temoj - jei noresite ko is Nimfali, pasinaudojant nuolaidomis, rasykit i az, antradieni grizusi paskaitysiu ir kita savaite nupirksiu bei perduosiu per bendradarbi (detales per az) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 17, 21:20)
4u.gif
Gal žinot kada kryyste parsiras  rolleyes.gif visai į deuchland norėčiau važiuot, galiu bilietų padalint biggrin.gif

Rezervuoju du bilietus is karto biggrin.gif

As turiu ir naudoju FIN sokoladini sampuna ir man jis tinka, ir patinka. Ir mano vyras naudoja. Jam irgi tinka.
Mano sesute naudoja FIN kanapiu - atsiliepimai geri smile.gif Man buvo ipylus pabandymui - ir tas man tiko biggrin.gif O nuo Natura Silberica jautriai galvos odai man atsirado pleiskanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 18, 13:55)

Papildyta:
Bet jei nebutu jokio ploviklio, tai ar sampunas is vis plautu ar taptu balzamu? smile.gif
Kazkoks ploviklis turi buti  unsure.gif  Tai ir klausiu: koks ploviklis nera pigus ir visiskai nekenkia?

Tai vat ir sakau - kituose labai sveikuose ekologiskuose sampunuose vis tiek yra visokiu cocoyl gliukozidu ar visokiu kitokiu kokoso ir kukuruzu plovikliu. Tai kuo tas Faith in nature kokosinis ALS skiriasi nuo kokosiniu gliukozidu ir glutamatu? Vis tiek kazkokiu augaliniu plovikliu yra visur, nes be ju lieka galva plauti tik su kiausiniu tada.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 18, 12:27)
"Dobilo" jogurtuose tėra tik pienas ir raugas ax.gif

Ačiū, reikės pabandyti bigsmile.gif

QUOTE(ragana @ 2009 11 18, 12:55)
drinks_cheers.gif Man nesitingi, o net labai smagu pasigaminti ka nors  ax.gif  Siuo metu mano kosmetikos lentynoje - vienintelis drekinantis kremas, kuri naudoju ne kasdien ir kruva alieju, EA ir hidrolatai  mirksiukas.gif  Ir man tai labai patinka  cool.gif

Pas mane panašiai... Labai smagu pačiai gamintis, taip pamėgau aliejukus, EA, molį.... wub.gif Uch... thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate sios linijos priemones plaukams? Idomu jos prie naturalesniu ar su visais parabenais ir t.t.?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 17, 21:20)
4u.gif

man taip pat viena bilieteli ax.gif
Atsakyti
Prasyciau patarti del molio. Ar geriau pirkti Nimfali moli ir darytis paciai kauke ar Nimfali gatava molio grozio kauke pirkt? O kuo skiriasi baltas ir zalias, gal kas isbandet abu? Aciu
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 18, 14:14)
Gal kuri naudojate sios linijos priemones plaukams?

Nesvarbu kokia linija, Amway tėra dar vienas chemijos gamintojas, kuriam šioje temoje nėra vietos.

QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 18, 14:23)
O kuo skiriasi baltas ir zalias, gal kas isbandet abu? Aciu

Baltas švelnesnis nei žalias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 18 lapkričio 2009 - 13:27
Žaliasis molis

Šis molis yra išskirtinai praturtintas makro ir mikroelementais. Turi puikias absorbuojančias ir antibakterines savybes, sutraukia poras, paspartina gijimo procesus esant uždegimui. Be to, jis gaivina odą, nes jo sudėtyje yra visa aibė elementų, gerinančių kraujotaką ir dalyvaujančių odos ląstelių atsinaujinime. Žalias molis veikia stipriausiai lyginant su kitų spalvų moliu. Naudoti jį patariama būtent tiems, kurių oda yra riebi arba mišri. Žalias molis stangrina odą, tad yra naudojamas gydant celiulitą bei jo profilaktikai.

Baltas molis

Šis molis veikia švelniai, gaivina ir ramina odą, todėl jis puikiai tinka žmonėms, kurių oda yra sausa ir jautri. Švelniai sutraukia poras, greitina žaizdelių gijimą bei šalina uždegiminį procesą. Kaip ir kiekvienas kosmetinis molis, lygina odą bei gerina odos kraujo apytaką. Gali būti naudojamas ir esant išsiplėtusiems kapiliarams.

Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 18, 13:02)
Rezervuoju du bilietus is karto  biggrin.gif
As turiu ir naudoju FIN sokoladini sampuna ir man jis tinka, ir patinka. Ir mano vyras naudoja. Jam irgi tinka.
Mano sesute naudoja FIN kanapiu - atsiliepimai geri smile.gif  Man buvo ipylus pabandymui - ir tas man tiko  biggrin.gif  O nuo Natura Silberica jautriai galvos odai man atsirado pleiskanu  doh.gif

O daug kam nuo FIN atsiranda daug pleiskanų mirksiukas.gif Aš NS neutralų jau mėnuo naudoju ir tinka kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Ne apie produktų vardus čia norėjau diskutuoti, o sužinoti, kuris ploviklis "švelnesnis" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 18, 11:50)
paprasčiausias variantas:tepi storai aloe ant viršaus kokio nors kremo.
Dar receptų.
1) sutrintas bananas su pienu (jogurtu)
2)1 obuolys+1 arb š. medaus+ 1 valg š. smulkintų aviž. dribsnių
3) 1 valg š aviž dribsnių (galima smulkinti) su 4 valg š. šilto pieno. Kai išbrinksta-ant veido.
4) jogurtas+ trup. aliejaus.

o kaip aloe storai užtepti, jei ten pas mane tiesiog "vandenėlis"? g.gif

kokia tavo nuomonė apie bananą, kaip purkštą bele kuo, žalią gabentą laivų triumuose ir sunokusį tik ant lentynos? ax.gif

su dribsniais tai reiks pabandyti savo variantą - su karštu dar pienu ir medum thumbup.gif

jogurtas tai man nebent skanu, nes oda juo kažko visai nesidžiaugia sad.gif Bandžiau porą kartų, bet kažkaip ne sad.gif
Atsakyti