QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 23:48)
o kiek laiko laikot uztepta kokosu alieju ant plauku?
A6 taip pat laikau per naktį, o, jei neturiu laiko, tai bent 2-3 val Bet dabar su kokosais nebetepu šaknų, nes atrodo labiau riebaluodavosi tai dabar simondsijų tepu, o eilėje laukia kamelijų aliejus, kuris mano draugei labai sumažino plaukų riebalavimąsi, tai gal ir man padės
QUOTE(Lucie @ 2009 11 18, 01:24)
ALS ir SLS yra anijoniniai detergentai, jų gamybos procesas praktiškai toks pats, ir poveikis taip pat, abu priskiriami prie pigių plovimo medžiagų, o ALS dažnai sukelia galvos perštėjimą, stipriai sausina (tuo pati labai gerai įsitikinau). Aišku, poveikis priklauso ir nuo koncentracijos, ir kitų sudėtinių dalių, kurios švelnina ploviklių neigiamą poveikį. Aliejams išplaut tai tikrai labai tinka , bet sausiems plaukams, jautriai galvos odai tikrai ne kas. Natūralios kosmetikos gamintojai galėtų naudoti švelnesnius ploviklius, aišku, kaina turbūt daug ką lemia ir išplauna gal ne taip gerai. Aš vis dar ieškau švelnaus natūralaus šampūno...
Tikrai augalinės kilmės, tiek ALS tiek SLS gaunami iš kokoso aliejaus.
Tikrai augalinės kilmės, tiek ALS tiek SLS gaunami iš kokoso aliejaus.
Iš šioje temoje aptarinėjamų šampūnų SLA man atrodo aptinkamas tik Faith in nature šampūnuose
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 02:51)
O koki sampuna parekomenduotumet laaabai riebioms saknims, bet sausiems patiems plaukams? riebiu plauku? ir tada koki kondicionieriu drekinanti gal.. galva net niezti. va vakar issiploviau vakare ir siandien jau nuo pietu jauciu perstejima. matomai netinka sampunas. vaaa, laukiu pasiulymu, nes reikia kuo greiciau
Mano draugei tiko Sante su apelsinais ir kokosais