Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 18:05)
Man prieš porą metų galvoje tokie kaip guzai kildavo,

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 18:08)
Man rodos, esu skaičius kažkur, kad spuogai galvoje atsiranda esant magnio, B grupės vit. trūkumui (gal ir kitokių vitaminų ir mineralų), esant netinkamai (neoptimaliai) mitybai, stresuojant...

giminaitis vienas turi nuolatine beda su spuogais galvos odoje, tai jam padeda alaus mieles, jose yra vit B, bet naudoja ne tabletes, o tikras koseles pavidalo kur alui gaminti naudojamos smile.gif
as esu del odos gerusi tabletes, nes tikruju mieliu per daug baisus skonis, tai lyg geriau buvo, bet jos ir apetita pagerina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 24 lapkričio 2009 - 17:41
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 17:36)
Tau klausimukas dėl tų visokių miltelių, kuriuos jau į kaukes išbandei... Kiek gramų maždaug dedi?  smile.gif

man čia jau gautųsi per daug terlionės sverti gramus su svarstyklėmis paprastai molio kaukei biggrin.gif Iš akies pakabinu ant šaukštelio galo ir dedu. Nemanau, kad galiu jie pakenkti, nudeginti, suerzinti odą, nes vistiek juk neprikrauni tiek, kad vien nuo jų būtų tiršta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:37)
taip, Elytė taip patarė praėjusį kartą drinks_cheers.gif Ne visą skruostą, nosį, kaktą, nes kai sutrauks, tai nieko nebereiks, o būtent tik spuogelį ar guzelį. Ir daugumoje atvejų labai gerai per naktį ištraukia, pagreitina gijimą smile.gif Turiu likutį raudonojo molio su rožmedžio EA, be jokių ypatingų pagerinimų, tai tam jį ir naudoju smile.gif

Aš kai tokį būdą pabandžiau, tai man ne tik, kad neištaukė, bet dar ir tokį storą suragėjusį sluoksnį per naktį padarė ant odos, po kuriuo prisuko pūlinį ir niekaip nebuvo įmanoma išspausti.
Čia tikrai individualu, reikia kiekvienai savo kailiu bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 lapkričio 2009 - 17:42
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:41)
man čia jau gautųsi per daug terlionės sverti gramus su svarstyklėmis paprastai molio kaukei biggrin.gif Iš akies pakabinu ant šaukštelio galo ir dedu. Nemanau, kad galiu jie pakenkti, nudeginti, suerzinti odą, nes vistiek juk neprikrauni tiek, kad vien nuo jų būtų tiršta  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:42)
dar ir tokį storą suragėjusį sluoksnį per naktį padarė ant odos

gal man dar gali atsakyti, kaip tau tie vandeningi bėrimai sugyja? Ar susidaro tarsi nedidelė plutelė, kuri vėliau truputį paruduoja?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 17:40)
giminaitis vienas turi nuolatine beda su spuogais galvos odoje, tai jam padeda alaus mieles, jose yra vit B, bet naudoja ne tabletes, o tikras koseles pavidalo kur alui gaminti naudojamos smile.gif
as esu del odos gerusi tabletes, nes tikruju mieliu per daug baisus skonis, tai lyg geriau buvo, bet jos ir apetita pagerina biggrin.gif

O kiek reikia tų mielių valgyti, jei kalbant apie natūralias. Norėčiau išbandyti, bet baisu, kad spuogiukų neprikeltų, nors sako, kad tuomet turbūt valosi oda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:45)
gal man dar gali atsakyti, kaip tau tie vandeningi bėrimai sugyja? Ar susidaro tarsi nedidelė plutelė, kuri vėliau truputį paruduoja?

Aš dažniausiai neiškentusi bandau jį išspausti, tai kaip tu sakai susidaro nedidelė plutelė, dar kitaip tariant šašiukas, kuris vėliau nukrenta.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:47)
Aš dažniausiai neiškentusi bandau jį išspausti, tai kaip tu sakai susidaro nedidelė plutelė, dar kitaip tariant šašiukas, kuris vėliau nukrenta.

ačiū, taip pat vadinasi smile.gif Na, jei prisistūmiau prie atsakymo, kas čia per skystis, gal per kiek laiko ateis ir apreiškimas, kaip tai gydyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:57)
ačiū, taip pat vadinasi  smile.gif Na, jei prisistūmiau prie atsakymo, kas čia per skystis, gal per kiek laiko ateis ir apreiškimas, kaip tai gydyti smile.gif

Labai tikiuosi ir būdas kaip to išvengti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 lapkričio 2009 - 17:58
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 18:08)
Man rodos, esu skaičius kažkur, kad spuogai galvoje atsiranda esant magnio, B grupės vit. trūkumui (gal ir kitokių vitaminų ir mineralų), esant netinkamai (neoptimaliai) mitybai, stresuojant...

Pilnai tikiu,kad trūksta vitaminų, kad stresas, o gal kažkoks organas konors neperdirba iki galo. Dalykas tas ,kad MB galvoje dar daugiau yra spuogų.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 18:12)

katuti, o kodėl tu nusprendei,kad tai limfa?

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 20:07)
Pilnai tikiu,kad  trūksta vitaminų, kad stresas, o gal kažkoks organas konors neperdirba iki galo. Dalykas tas ,kad  MB galvoje dar daugiau yra spuogų.

Tuomet sakyčiau, kad Jūsų mityba nepilnavertė, jei jau abu kamuoja ta pati bėda g.gif Abiems trūksta tų pačių medžiagų.

Taip, alaus mielės labai padeda šitam reikalui drinks_cheers.gif Deja, kaip ir visi B vit. papildai, tikrai padidina apetitą, kurio neįmanoma suvaldyti biggrin.gif Na, toks jau šalutinis poveikis.
Aš rinkčiausi organizmo papildymą reikiamais vitaminais ir mineralais, o po to, kai bėda jau bus išspręsta, sveikai mesčiau svorį ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As jau Jusu nebepasiveju doh.gif
Turiu toki klausima-maza problemele. Atvesus orams, pradejo mano oda vel kaprizus rodyt doh.gif Seniau naudodavau dr.H roziu light ir KN tamanu krema. Viskas ciki buvo. Roziu light tik lasiuko reikedavo ir dar siek tiek palaukdavau kol visiskai susigers. Dabar situacija tokia, kad tamanu kremas isvis nepadeda, o roziu light jau reikia gera porcija isspaust ir oda ji sugeria kaip servetele vandeni. Ryskiai truksta dregmes. Kol kas, tfu tfu tfu, oda dar nepleiskanoja. Taciau tai tik laiko klausimas. Kaukes darau reguliariai. Vienu zodziu, prasau Jusu pagalbos, kas koki esat drekinanti krema atradusios 4u.gif Nes dr.H belike nedaug, o su tokiais isnaudojimo tempais, baigsis dar greiciau. Gal kas koki kremuka susimakalot pasiulys? Labai busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ar imanoma purkstukus nuo KN hidrolatu panaudoti antra karta, kaip juos dezinfekuot? unsure.gif na del buteliuko tai viskas aisku butu, bet ka daryti su purkstuku? beje ir KN parduodami purkstukai kai pagalvoji nors ir nauji bet nesterilus, idomu kaip juos paruosia ispilstymo metu g.gif

Man tiesiog rankos nekyla metyt buteliuku ir purkstuku, tersti gamta doh.gif
Atsakyti