Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 16:59)
man vis galvoj atsiranda spuogu. doh.gif Galvoju gal irgi nuo aliejiniu kaukiu. unsure.gif Bet gal tie spuogai ir is vidaus.
O ant veido,tai pasireiskia po kurio laiko, mazdaug po 2 sav., jei netinka kas,bet tokie kaip nematomi spuogiukai, bet ju daug ir dauguma ju lyg vandeningi.Nustojus naudoti priemone dingsta, bet kartais sunku nuspeti kas  netiko, velgi ar isoriniai ar vidiniai veiksniai paveike.

Man prieš porą metų galvoje tokie kaip guzai kildavo, net važiavau tirtis nuo alergijos, tai nieko nerado tik pasakė, kad gali būti nuo netinkamo šampūno(tuomet dar sintetinius naudojau). Dabar tfu tfu tfu jau neatsiranda, nebent koks vienas kitas prie kaklo, kur baigiasi plaukai, bet manau nuo šukų gali būti.
O ant veido, kaip tu ir parašei, retkarčiais tie vandeningi pasirodo, ir jau geriau jų neliesti, nes jei pabandau išspausti tai trigubai išdidėja, vistiek renkasi ten vandenukas ir dar uždegimas atsiranda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 lapkričio 2009 - 17:06
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 17:59)
man vis galvoj atsiranda spuogu. doh.gif Galvoju gal irgi nuo aliejiniu kaukiu. unsure.gif Bet gal tie spuogai ir is vidaus.

Man rodos, esu skaičius kažkur, kad spuogai galvoje atsiranda esant magnio, B grupės vit. trūkumui (gal ir kitokių vitaminų ir mineralų), esant netinkamai (neoptimaliai) mitybai, stresuojant...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 24, 17:04)
smirda jis citronela. Aš manau, kad tai citronelos codistiliatas. Tikras vaistinių melisų ea visai kitaip kvepia smile.gif

O jis duoda kokios nors naudos ar tik dėl kvapo jį deda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 24, 17:05)
labai sau noreciau, tik musu king size'ui labai brangu butu  unsure.gif

dar kai kainos tokios, tai nebent pagalviukams - mes turim tokius nedidelius pailgus biggrin.gif Bet irgi - turiu įsitikinti, ar tai tikrai veiksminga g.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:05)
vistiek renkasi ten vandenukas ir dar uždegimas atsiranda doh.gif

limfa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:12)
limfa  unsure.gif

Ta prasme? Čia kas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 24, 01:08)
Is tikruju atlekiau pasigirti  ax.gif

Kaip smagu, kad atitaikei sau šampūną 4u.gif
O aš šiandien supratau, kodėl Urtekram šampūnas su rasulu vadinamas purinančiu. Vakar dėjausi Weledos aliejinę kaukę nakčiai, o ryte ploviau su rasulo šampūno (iki šiol tam reikalui naudojau NS neutralų, nes jis gerai išplauna man aliejus), išplovė neblogai, bet plaukai po plovimu tokie pasipūtę, neklusnūs verysad.gif nebenoriu, kad man plaukus purintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:09)
O jis duoda kokios nors naudos ar tik dėl kvapo jį deda? ax.gif

čia galima pasiskaityti wink.gif Žodžiu, tiesa, kad mažina apetitą. Tokio prisiuosčius daugiau nieko nesinori lotuliukas.gif Dar atbaido piktas dvasias ax.gif

renkasi limfa apie inkštiriukus ar kažką, ką laiko svetimkūniu, ernesin 4u.gif Ir man taip. Svarbiausia, neliesk per PMS ir tas dienas. Kitais laikotarpiais gerai sugyja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 lapkričio 2009 - 17:16
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:16)
čia galima pasiskaityti wink.gif Žodžiu, tiesa, kad mažina apetitą. Tokio prisiuosčius daugiau nieko nesinori  lotuliukas.gif Dar atbaido piktas dvasias  ax.gif

renkasi limfa apie inkštiriukus ar kažką, ką laiko svetimkūniu, ernesin  4u.gif Ir man taip. Svarbiausia, neliesk per PMS ir tas dienas. Kitais laikotarpiais gerai sugyja smile.gif

Tikiu, kad mažina apetitą, nes mane nuo jos kvapo net užpykina biggrin.gif Dėl dvasių tai čia gerai skėlei, kaip galėčiau tai panaudoti, gal nakčiai atsuktą buteliuką palikti? biggrin.gif O, jau radau ir atsakymą bigsmile.gif

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif Jau pastebėjau jog prie tokių darinukų geriau nagučių nekišti ax.gif

Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 lapkričio 2009 - 17:25
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:23)
Dėl dvasių tai čia gerai skėlei, kaip galėčiau tai panaudoti, gal nakčiai atsuktą buteliuką palikti? biggrin.gif

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif  Jau pastebėjau jog prie tokių darinukų geriau nagučių nekišti ax.gif

išbaidytų ne tik dvasias, manau biggrin.gif

aš kartais rizikuoju, kai vizualiai įvertinu situaciją kaip pasiduodančią intervencijai ax.gif Bet ir man pasiseka apsišauti unsure.gif Norėčiau, kad koks nors protingas žmogus išaiškintų, kodėl limfa taip elgiasi ir ką daryti. Kol kas odą verčiu badauti, tepu molį (kaukes ir nakčiai). Geresnio būdo dar neatradau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:28)
Kol kas odą verčiu badauti, tepu molį (kaukes ir nakčiai). Geresnio būdo dar neatradau smile.gif

Tepi moliu nakčiai spuogelius?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:28)

Tau klausimukas dėl tų visokių miltelių, kuriuos jau į kaukes išbandei... Kiek gramų maždaug dedi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:31)
Tepi moliu nakčiai spuogelius?

taip, Elytė taip patarė praėjusį kartą drinks_cheers.gif Ne visą skruostą, nosį, kaktą, nes kai sutrauks, tai nieko nebereiks, o būtent tik spuogelį ar guzelį. Ir daugumoje atvejų labai gerai per naktį ištraukia, pagreitina gijimą smile.gif Turiu likutį raudonojo molio su rožmedžio EA, be jokių ypatingų pagerinimų, tai tam jį ir naudoju smile.gif
Atsakyti