Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 15:42)
Ką manai apie melisų eterinį aliejų? Kaip ir buvome diskutavę su Monica, kad jis neaiškios kilmės? ax.gif

irgi manau, kad jis neaiškios kilmės drinks_cheers.gif Palyginti su pirmu Mėtos ekstrakto variantu (partijos prasme), šito net kvapas kažkoks kitoks, nes anas man kvepėjo, o šitas - beveik smirda doh.gif Manau, kad ne melisą tikrai jie deda, kažkokį pigų EA, kurio, tikiuos, net neapsimoka klastoti, todėl blogiausiu atveju ta kvapų puokštė nekenks, o padės nebent kokius vabzdžius atbaidyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 15:48)
o padės nebent kokius vabzdžius atbaidyti  lotuliukas.gif

Padeda, jau vasarą išbandžiau biggrin.gif
Atsakyti
Del siuntinio smile.gif

Man atrodo, vilnieciu yra labai nemazai (10 -15). Gal atsiras, kas keliaus kaunas - vilnius ir nuves visu daiktus i vilniu? Arba galiu bendra siuntini per autobusu stoti ar pastu pasiusti. Galiu ir individualiai pastu issiuntinet.
Zodziu, kaip visada, pagal pasiulymus ir pageidavimus.

Apie visa kt parasysiu individualiai ryt poryt.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 24, 16:04)
Del siuntinio  smile.gif

Man atrodo, vilnieciu yra labai nemazai (10 -15). Gal atsiras, kas keliaus kaunas - vilnius ir nuves visu daiktus i vilniu? Arba galiu bendra siuntini per autobusu stoti ar pastu pasiusti. Galiu ir individualiai pastu issiuntinet.
Zodziu, kaip visada, pagal pasiulymus ir pageidavimus.

Apie visa kt parasysiu individualiai ryt poryt.

Gal geriausia būtų kam nors vienam atsiųsti, o paskui mes išsidalinsim pačios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 16:29)
sumąsčiau, kad veidui gerai nušluostyti (po kokių kaukių), plaukams išplautiems blush2.gif Bet tą savo šalį spėjau tik apsisiūti, kad neirtų, ir vakar pirmą kartą apvynioti pagalvę biggrin.gif Miegoti buvo malonu, bet po vieno karto negaliu pasakyti, ką jis daro  verysad.gif

Kaip smagu, dar kažkas naujo, bandysiu ir aš, ačiū thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 16:42)
Aš tepu tik plaukų šaknis už tai ir klausiau mirksiukas.gif

Įdomu g.gif O šaknis tepi, kad paskatintum plauko augimą? g.gif Mano plaukai sausi, bet ir tai prie šaknų bijau liestis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 14:06)
Ne visoms katuti tai tinka, mane tarkim nuo tokių aliejinių procedūrų beria

Gal gali apibudinti,kaip atrodo tas berimas? 

ernesin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 16:14)
Kaip smagu, dar kažkas naujo, bandysiu ir aš, ačiū  thumbup.gif  4u.gif

Šilko sudėtyje yra vertingų aminorūgščių, kurios gaivinamai veikia plaukus ir odą.

*reguliuoja šilumą šildydamas, kai šalta ir vėsindamas, kai karšta
*švelnus audinys, neerzina net jautriausios odos
*šilkas turi medžiagą sericiną – šilko klijus, kuris turi gydomąjį poveikį alergiškai, jautriai ir sudirgusiai odai

o juo braukiant per plaukus, plaukai ima blizgėti, pasidaro kaip šilkiniai - šitą kažkur esu skaičiusi. Būčiau buvusi pati, būčiau paklausinėjusi, ką šilkas dar daro, bet... smile.gif Šiandien plaukai tikrai blizgėjo iš ryto, bet gal nuo bendros geros priežiūros, kaukių, ekstraktų, vitaminų, avižų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 16:17)
Įdomu  g.gif O šaknis tepi, kad paskatintum plauko augimą?  g.gif Mano plaukai sausi, bet ir tai prie šaknų bijau liestis ax.gif

Mano plaukai banguojasi, tai irgi linkę į sausumą, bet visam plaukui aliejinių kaukių nemėgstu, nesinori per visą plauką tepti šampūną, kad nuplauti po to jas. Tepu šaknis, kad pamaitinčiau per galvos odą, o visą plauką palepinu kondicionieriais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 16:18)
ernesin  4u.gif

Sorry, nemačiau to posto blush2.gif Išberia pūliningais spuogiukais, tokiais net giluminiais. Tarsi prisuktų nuo to riebumo.
Iš ko dar pastebėjau jog mano veidui netinka aliejus: kai darausi plaukų šaknims aliejines kaukes, jei nepastebiu, kad nuteka ant kaktos, prie plaukų pakraščio (o laikau su maišeliu ir rankšluosčiu apie valandą), tai pridygsta kitą dieną arba net tą patį vakarą spuogų garantuotai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:28)
Sorry, nemačiau to posto blush2.gif  Išberia pūliningais spuogiukais, tokiais net giluminiais. Tarsi prisuktų nuo to riebumo.
Iš ko dar pastebėjau jog mano veidui netinka aliejus: kai darausi plaukų šaknims aliejines kaukes, jei nepastebiu, kad nuteka ant kaktos, prie plaukų pakraščio (o laikau su maišeliu ir rankšluosčiu apie valandą), tai pridygsta kitą dieną arba net tą patį vakarą spuogų garantuotai doh.gif

aciuu mirksiukas.gif

man vis galvoj atsiranda spuogu. doh.gif Galvoju gal irgi nuo aliejiniu kaukiu. unsure.gif Bet gal tie spuogai ir is vidaus.
O ant veido,tai pasireiskia po kurio laiko, mazdaug po 2 sav., jei netinka kas,bet tokie kaip nematomi spuogiukai, bet ju daug ir dauguma ju lyg vandeningi.Nustojus naudoti priemone dingsta, bet kartais sunku nuspeti kas netiko, velgi ar isoriniai ar vidiniai veiksniai paveike.

Cia truputi off topic, bet.Niekad neturejau problemu su oda.Bet dabar turiu, nors niekam taip neatrodo. Pas dermatologa buvo vienintelis vizitas, bet jau nestebina tai kad musu daktarai neturi noro i kazka gilintis.Tiesiog man parode pirstu ka 'amerikieciu' knygoj raso,kad spuogai normalu ir viskas. Bet nesenai apsilankiau pas gastro, buvo vilties, kad musu poliklinikose buna ir protingesniu daktaru, bet..Pasake taip, niekas tau nepasakys ir neistirs nuo ko taip yra, kas sutrike ar ne pilnai funkcijonuoja, O JEI pasakys,tas bus sarlatanas. cool.gif Bandziau kazka klausti,teigti, bet, beliko pasakyti jam, gerai,as sveika,einu is cia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 24 lapkričio 2009 - 17:01
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 17:28)
Mano plaukai banguojasi, tai irgi linkę į sausumą, bet visam plaukui aliejinių kaukių nemėgstu, nesinori per visą plauką tepti šampūną, kad nuplauti po to jas. Tepu šaknis, kad pamaitinčiau per galvos odą, o visą plauką palepinu kondicionieriais 4u.gif

Dar viena gera patirtis, bandysiu ir aš. Tik gal avokado tikrai geriau netepti biggrin.gif Maniškiai garbanoti, tad su sausumu nuolat kovot turiu. Be kokios nors kaukės ar balzamo apskritai neįsivaizduoju galvos plovimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 15:42)
Ką manai apie melisų eterinį aliejų? Kaip ir buvome diskutavę su Monica, kad jis neaiškios kilmės? ax.gif

smirda jis citronela. Aš manau, kad tai citronelos codistiliatas. Tikras vaistinių melisų ea visai kitaip kvepia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 13:19)
Dar klausimas, ar esat kas nors pirkę aliejus šituos iš http://www.biologisc..._Base-Oils.html, pažiūrėjus į tūrio ir kainos santykį tai apsimoka, ar geri?

bet jie yra pakankamai brangūs. Lt gi Sveikų produktų geri ir nebrangūs aliejai.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 15:21)
Šilko sudėtyje yra vertingų aminorūgščių, kurios gaivinamai veikia plaukus ir odą.

*reguliuoja šilumą šildydamas, kai šalta ir vėsindamas, kai karšta
*švelnus audinys, neerzina net jautriausios odos
*šilkas turi medžiagą sericiną – šilko klijus, kuris turi gydomąjį poveikį alergiškai, jautriai ir sudirgusiai odai

o juo braukiant per plaukus, plaukai ima blizgėti, pasidaro kaip šilkiniai - šitą kažkur esu skaičiusi. Būčiau buvusi pati, būčiau paklausinėjusi, ką šilkas dar daro, bet... smile.gif Šiandien plaukai tikrai blizgėjo iš ryto, bet gal nuo bendros geros priežiūros, kaukių, ekstraktų, vitaminų, avižų biggrin.gif

as kazkada seniai prisiskaicius apie sitas silko savybes pirkau dukrytei silkine kaldryte ir pagalvele smile.gif
jau kokie malonus wub.gif labai sau noreciau, tik labai brangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 lapkričio 2009 - 17:14