Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 15:27)
Alė, Studija 'Tau' smile.gif Man ją prieš kurį laiką Atėnė rekomendavo - jau kurį laiką lankausi  thumbup.gif

gal galima butu i az kontaktus, internete nerandu 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 16:04)
Čia toms, kurios laukia muiliukų iš Anglijos... Kaip juos atsiimti iš Kauno?  Yra dar kas iš laukiančių vilnietės? verysad.gif

o cia tie muiliukai kur norus rasem? O kaip susimoketi? as norejau poros, Vilniuje esu
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 24, 13:23)
Kas laukia muilu - siuntinys kaune turetu buti ketvirtadieni (poryt).

thumbup.gif 4u.gif kaip fainai
o mano vienas siuntinys LT kazkur pasiklydo , jau seniausiai turejo but ir neateina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 16:04)
Čia toms, kurios laukia muiliukų iš Anglijos... Kaip juos atsiimti iš Kauno?  Yra dar kas iš laukiančių vilnietės? verysad.gif

yra ir daugiau tokiu vilnieciu nezinanciu ka daryt 4u.gif pvz as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 14:52)
Beje, gal kas žino kur galima rasti knygą 'Aromaterapija nuo A iki Ž'? 4u.gif

Pirkau Pegase, dar Rote vasarą mačiau
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 16:08)
puikiai pamenu adresą, nes pati ieškojau - Savanorių 192, Šilko tekstilė rolleyes.gif Reikia įsukti pro gelsvą sieną  biggrin.gif  Tokio ir reikia prašyti: nedažyto, natūralaus. Mano ir spalva tokia nei balta, nei ruda - šampaninė. Tik jau kaina, tai 78 litai už metrą doh.gif  Žodžiu, vietinės panelės, kuri nueisit, gal ir plačiau tyrimo rezultatus aprašysit (kainos, faktūros), nes man MB "telefonu" nupirko  lotuliukas.gif

tai prieš tai pro mane "prasuk", mėginį pasiimk mirksiukas.gif
esu turėjusi Logonos kaukę su moliu ir aliejais - gerai jos išsiplauna smile.gif

Prasuksiu prasuksiu biggrin.gif Ačiū 4u.gif

O kaip šilką naudojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 11 23, 15:04)
Gal yra bandžiųsių AromaBaltic eterinius?

As turejau apelsinu, bet ji naudoju garinimui ir lupu balzamams, i kaukes odai ar plaukams nesiryzciau deti.... Bet kvepia skaniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 24, 16:15)
Pirkau Pegase, dar Rote vasarą mačiau

Ačiū, siųsiu ir aš vyrą 'telefonu' pirkti lotuliukas.gif
O jei ne, anglų kalba siųsiuos, užmačiau ir kitų tos pačios autorės knygų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 16:12)
gal galima butu i az kontaktus, internete nerandu 4u.gif

Parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 15:22)
O kaip šilką naudojai?  4u.gif

sumąsčiau, kad veidui gerai nušluostyti (po kokių kaukių), plaukams išplautiems blush2.gif Bet tą savo šalį spėjau tik apsisiūti, kad neirtų, ir vakar pirmą kartą apvynioti pagalvę biggrin.gif Miegoti buvo malonu, bet po vieno karto negaliu pasakyti, ką jis daro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 24, 15:13)
yra ir daugiau tokiu vilnieciu nezinanciu ka daryt 4u.gif pvz as blush2.gif

Kaip matau, mūsų čia nemažai bigsmile.gif iškart ramiau... Bet kaip atsiimt ir sumokėt vis tiek neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 24, 14:36)
Aciu, isirasiau i prekiu sarasa biggrin.gif  jei tavo plaukuciai i riebuma kiek ji laikai?

Kol kas iki 1 min, - vis skubu rytais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 24, 14:53)
Dar pamenu, kad kazkuri gyre skysta druide muila, bandau surast, kuris cia gali, galbut sitas?? 4u.gif

As gyriau arbatmedzio, si : http://www.nimfali.l.......d=1&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 24 lapkričio 2009 - 15:43
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 14:09)
Manau, kad teisingas šis pamąstymas - juk tepant plaukų galiukus, šaknys paliekamos neliestos, plaukų slinkimo neturetu įtakoti.

Ačiū me_gustas_tu 4u.gif Aš tepu tik plaukų šaknis už tai ir klausiau mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 14:11)
nenori pabandyti pažaisti su rozmarinais? EA, Weledos vandeniu, dar su tuo Mėtos ekstraktu plaukams stiprinti?  4u.gif

Katuti atsinešu tavo postą su Mėtos ekstrakto sudėtimi:
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 16:31)
Sudėtis:
dilgėlių, beržų lapų ir pumpurų ekstraktai, melisų eterinis aliejus.
Naudojamas plaukų šaknims stiprinti, pleiskanoms naikinti. Neskiestu ekstraktu įtrinti išplautus plaukus, kad visi sudrėktų, masažuojant palaikyti 5-10 minučių, po to švariai išplauti karštu vandeniu.

Ką manai apie melisų eterinį aliejų? Kaip ir buvome diskutavę su Monica, kad jis neaiškios kilmės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 16:29)
Kaip matau, mūsų čia nemažai  bigsmile.gif iškart ramiau... Bet kaip atsiimt ir sumokėt vis tiek neaišku  g.gif

Aha, as irgi bandziau kamantineti az, bet nepasidave bigsmile.gif
Atsakyti