Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 15:49)
o ar greitai raudonumas praeina nuo molio kaukes?sedziu kaip burokelis ax.gif  lotuliukas.gif

individualu cia mirksiukas.gif man, pvz, vakar gal pusvalandi buvo truputi kakta paraudusi biggrin.gif
as tai darau molio kaukes 2k/sav, ir viena karta naudoju sveitikli, nes kazkur skaiciau, kad odai sveikiau, kai bent diena pertraukos yra tarp kaukes ir sveitimo ax.gif
alijosiaus gelis gerai bet kokiai odai, taip pat ir riebiai, nuo spuogeliu, nes riebia oda irgi reikia drekinti (viena is daznai daromu klaidu - begalinis riebios odos sausinimas, kuris baigiasi dehidratacija, o tada dar blogiau doh.gif ). Kaip viskas, tai irgi yra individualu - vieniems alijosius padeda (sako, kad stebuklingai nuo berimu padeda), kitiems ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 24 lapkričio 2009 - 14:05
mano kauke zalio ir balto molio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 13:09)
Bet čia kažkur imta info, ar tik šiaip pamąstymas kaip ir su pelargonijų ea, kad veikiant hormoninei sistemai pats atsirenka, kus skatinti augimą, kur stabdyti g.gif Sorry jei kvailas klausimas, bet norėčiau išsamesnės apie tai informacijos 4u.gif

Manau, kad teisingas šis pamąstymas - juk tepant plaukų galiukus, šaknys paliekamos neliestos, plaukų slinkimo neturetu įtakoti.

Kalbant apie plaukų slinkimą, ką galėtumėt rekomenduoti? Po antro gimdymo ir aš pradėjau pastebėti, kad šaknys silpnesnės ir daugiau plaukų išsišukuoja... unsure.gif Pamenu, kalbėjot apie KN šampūną. Išbandysiu jį, o gal yra kas geresnio?
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 14:09)
Kalbant apie plaukų slinkimą, ką galėtumėt rekomenduoti?

nenori pabandyti pažaisti su rozmarinais? EA, Weledos vandeniu, dar su tuo Mėtos ekstraktu plaukams stiprinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 13:46)
kur tokios protingos kirpejos randamos? smile.gif

Alė, Studija 'Tau' smile.gif Man ją prieš kurį laiką Atėnė rekomendavo - jau kurį laiką lankausi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 15:11)
nenori pabandyti pažaisti su rozmarinais? EA, Weledos vandeniu, dar su tuo Mėtos ekstraktu plaukams stiprinti?  4u.gif

Ačiū, pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 23, 23:22)
O erškėtuogių al. klampus/ tirštas ar prie lengvesnių? Neužfiksavau blush2.gif

Pats aliejus sakyciau lengvas, bet nelabai patiko kvapas, vien nuo juo aliejus apsunksta. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 14:06)
Ne visoms katuti tai tinka, mane tarkim nuo tokių aliejinių procedūrų beria verysad.gif

Gal gali apibudinti,kaip atrodo tas berimas? 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 24 lapkričio 2009 - 14:34
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 23, 22:40)
butu saunu bigsmile.gif  4u.gif 

Susirašysim biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 11:33)
šilko kokio? Iš New Directions galima miltelių/pudros, o Kaune - ir nedažyto natūralaus šilko.

Kur galima jo Kaune rasti? bigsmile.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 14:37)
Pats aliejus sakyciau lengvas, bet nelabai patiko kvapas, vien nuo juo aliejus apsunksta. smile.gif

4u.gif Gal visgi aliejų reikės bandyti, dar ir gurkštelsiu kada vit. C biggrin.gif
Atsakyti
Beje, gal kas žino kur galima rasti knygą 'Aromaterapija nuo A iki Ž'? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 11:33)
šilko kokio? Iš New Directions galima miltelių/pudros, o Kaune - ir nedažyto natūralaus šilko.

Ačiū 4u.gif
Na ką gi, dar vienas pirkinys iš New Directions, mažu pačiai reikės užsakymą darytis biggrin.gif
Mane irgi domina kur Kaune jo yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 15:45)
Beje, gal kas žino kur galima rasti knygą 'Aromaterapija nuo A iki Ž'? 4u.gif

Po paieškų aš ją radau Akropolio Baltų lankų knygyne (bet čia Šiauliuose).

Paklausiu klausimą, jums gal juokingai atrodys, bet ax.gif Nimfalyje yra tokia plauku kaukė „CIEL D’AZUR“ kaukė plaukams su Rhassoul moliu
Rašo, kad Atstato galvos odos pusiausvyrą, naikina niežulį ir pleiskanas, purina plaukus. Veikliosios medžiagos: Rhassoul tipo molis, kokosų aliejus.
Sakau, o jei pačiai tokia pabandyti padaryti? g.gif Gal kuri bandžiusi? Idomu, ar po tokio bandymo šią kaukę iš plaukų eis išplauti? g.gif
Atsakyti
Čia toms, kurios laukia muiliukų iš Anglijos... Kaip juos atsiimti iš Kauno? Yra dar kas iš laukiančių vilnietės? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 16:04)
Čia toms, kurios laukia muiliukų iš Anglijos... Kaip juos atsiimti iš Kauno?  Yra dar kas iš laukiančių vilnietės? verysad.gif

as laukiu bet hidrolatu bei ea, man irgi toks kl kilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 24, 14:39)
Kur galima jo Kaune rasti? bigsmile.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 14:52)
Na ką gi, dar vienas pirkinys iš New Directions, mažu pačiai reikės užsakymą darytis biggrin.gif

Mane irgi domina kur Kaune jo yra  4u.gif

puikiai pamenu adresą, nes pati ieškojau - Savanorių 192, Šilko tekstilė rolleyes.gif Reikia įsukti pro gelsvą sieną biggrin.gif Tokio ir reikia prašyti: nedažyto, natūralaus. Mano ir spalva tokia nei balta, nei ruda - šampaninė. Tik jau kaina, tai 78 litai už metrą doh.gif Žodžiu, vietinės panelės, kuri nueisit, gal ir plačiau tyrimo rezultatus aprašysit (kainos, faktūros), nes man MB "telefonu" nupirko lotuliukas.gif

tai prieš tai pro mane "prasuk", mėginį pasiimk mirksiukas.gif

QUOTE(braskel @ 2009 11 24, 14:54)

Idomu, ar po tokio bandymo šią kaukę iš plaukų eis išplauti?  g.gif

esu turėjusi Logonos kaukę su moliu ir aliejais - gerai jos išsiplauna smile.gif
Atsakyti