Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 14:23)
gal kas naudojat aloe geli misriai odai/mes ziuriu parasyta kad sausai labia

o kaip daznai darot molio kauke?as va sedziu prisitepusi biggrin.gif

As naudoju, pas mane normali/misri oda. Nezinau kaip sausai, nes ir man buna uztepus ant dregnos odeles toks tempimo jausmas atsiranda, bet neilgam, veliau kompfortiskai jauciasi.

O molio kaukes geriausiai reguliariai - 2 k/sav (as taip ir darau dabar - nes dar jokios priemones tokio gero rezultato nedave wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 12:23)

aloe, atseit is tu, kurie tinka visu tipu odai. prisitaiko ir veikia atitinkamai.

kaip tik tavo veidui ir piniginei patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 13:19)
ar esat kas nors pirkę aliejus šituos iš http://www.biologisc..._Base-Oils.html, pažiūrėjus į tūrio ir kainos santykį tai apsimoka, ar geri?

esu turėjusi EA mišinių iš čia smile.gif Bet ir baziniai aliejai turėtų būti geri. Yra nuomonių, kad į mažų bendruomenių aliejus daugiau dūšios sudėta, kitaip yra su tokiais dideliais fabrikais, bet kiekvienas renkasi, kas jam priimtiniau smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 13:23)

naudoju, patinka, lengvas, neriebina smile.gif Tu pati pagal savo odos būklę ir pojūčius turi nuspręsti, ar jis tau tinka ir patinka wink.gif

stengiuos bent kartą per savaitę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 lapkričio 2009 - 13:33
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 24, 14:25)
Naudoju balzama is Ciel d'azur - atsiliepimai labai geri, visiskai neapsunkina plauku, jie labai purus ir po balzamo, jis pats toks "slidus" (kaip ir sampunas), kazkaip atrodo geriausias is bandytu (Druide leave in, kazkuris Druide nuplaunamas, Laveros roziu kauke)  ax.gif

Ir visai neriebina, mano plaukai linke riebaluotis, po Ciel d'azur priemoniu islieka purus ilgiausiai (ilgiau nei po Purity samp)

Aciu, isirasiau i prekiu sarasa biggrin.gif jei tavo plaukuciai i riebuma kiek ji laikai?
Atsakyti
Koks poveikio skirtumas tarp Ciel D'Azur ir Argital zaliojo molio?
jeigu toki pastebejote?

Galbut kas naudojote Argital ARGILTUBO ?
Atsakyti
pasidariau molio kauke, oda liko labai svelni, tik biski paraudusi, tikiuosi greit praeis ax.gif po kakes pasitepiau aloe geliu su migdolu aliejumi(berods) ir pelaronijom 4u.gif
Papildyta:
gsl tik biski tempia oda, bet cia tikriausiai nuo kaukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 24, 14:13)
As naudoju Druide plauku laka  4u.gif  Labai patinka, bet tikrai esu rasiusi atsiliepimus apie ji anksciau - jis nelabai panasus i laka, naudoju kaip plauku standikli, purskiu ant dregnu plauku ir formuoju, labai patinka, kad neriebina plauku, neapsunkina  4u.gif

dekui 4u.gif kazkaip neuzfiksavau, kad apie ta pati Druide buvo postas 4u.gif reikes pabandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 15:39)
pasidariau molio kauke, oda liko labai svelni, tik biski paraudusi, tikiuosi greit praeis ax.gif po kakes pasitepiau aloe geliu su migdolu aliejumi(berods) ir pelaronijom 4u.gif
Papildyta:
gsl tik biski tempia oda, bet cia tikriausiai nuo kaukes ax.gif

nuo alijosiaus greiciausiai - jis suteikia toki tempimo jausma, bet is tikruju labai drekina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 24, 13:23)
Kas laukia muilu - siuntinys kaune turetu buti ketvirtadieni (poryt).

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 24, 13:25)
Naudoju balzama is Ciel d'azur - atsiliepimai labai geri, visiskai neapsunkina plauku, jie labai purus ir po balzamo, jis pats toks "slidus" (kaip ir sampunas), kazkaip atrodo geriausias is bandytu (Druide leave in, kazkuris Druide nuplaunamas, Laveros roziu kauke)  ax.gif

Ir visai neriebina, mano plaukai linke riebaluotis, po Ciel d'azur priemoniu islieka purus ilgiausiai (ilgiau nei po Purity samp)

o kokia jo kaina? 4u.gif bandziau nimfali psl rast, bet kaip ir nepavyko..
Atsakyti
o ar greitai raudonumas praeina nuo molio kaukes?sedziu kaip burokelis ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 14:49)
o ar greitai raudonumas praeina nuo molio kaukes?sedziu kaip burokelis ax.gif  lotuliukas.gif

man tai visai neraudonuoja veidas, naudoju grozio kauke su baltu moliu..... siaip siulyciau dar tau isigyti Hauschkos rejuvenating kaukyte ir deti ja po molio, labai apramina odele smile.gif
Atsakyti
Dar pamenu, kad kazkuri gyre skysta druide muila, bandau surast, kuris cia gali, galbut sitas?? 4u.gif
Atsakyti