Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 12:13)
Kelių mėnesių nuolatinis temos skaitymas gal ir man naudos atneš  ax.gif  biggrin.gif

Esu aplamai visiškai pasimetusi dėl savo odos, 6k ėjau pas kosmetologę, kad odą padėtų susitvarkyti, buvau KN prisipirkusi aliejukų visokių, kosmetologė liepė nenaudot, nes kemša poras...

vakar nusipirkau žalio molio, šį kremą ir Druide muilą probleminei odai...

atneš neabejotinai 4u.gif

tavo vietoje dėl kremo nepergyvenčiau, nes iš sudėties galima spręsti, kad jis yra lengvas wink.gif Plius, ir metas toks, kai žvarba, vėjas - bus puikus alijošiaus ir saulėgrąžų derinys wink.gif Tik tepk po nedaug, geriausia ant drėgno veido. Tuomet sumažės iki minimumo tikimybė, kad pertepsi per daug ir poros kimšis smile.gif Man asmeniškai ir įdomu, kaip tu šį kremą įvertinsi drinks_cheers.gif

o pamatytum, kokia oda lieka po aliejų pas natūralią kosmetiką naudojančią kosmetologę Elytę bigsmile.gif Jei turi užsipirkusi aliejų, vistik patarčiau darytis kartą per savaitę šiltą aliejinį masažą veidui ir žiūrėti, ar tikrai taip netinka wink.gif

molį išnaudok tinkamai - kaukės turi būti reguliarios, kad pasimatytų efektas. O jei pamatai ką negero dygstant, tai ir nakčiai ant tos vietos uždėk molio "tašką" smile.gif

Atsakyti
Merginos, saziningai perskaiciau visa tema, nustumusi i sali visus darbus blink.gif , apie traukini i vokietija jokiu ziniu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 12:57)
o pamatytum, kokia oda lieka po aliejų pas natūralią kosmetiką naudojančią kosmetologę Elytę  bigsmile.gif Jei turi užsipirkusi aliejų, vistik patarčiau darytis kartą per savaitę šiltą aliejinį masažą veidui ir žiūrėti, ar tikrai taip netinka wink.gif

Ne visoms katuti tai tinka, mane tarkim nuo tokių aliejinių procedūrų beria verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 24, 14:04)
Merginos, saziningai perskaiciau visa tema, nustumusi i sali visus darbus  blink.gif , apie traukini i vokietija jokiu ziniu?  ax.gif

gruodzio pradzioje vaziuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 12:54)

Sakyčiau labai geras pirkinys mirksiukas.gif Mano oda mišri, tai šiam metų laikui kremas labai patinka. Jo yra daug, 50ml, pakankamai skalsus, nors rašomas galiojimas 2 mėn., bet tikrai galima ilgiau, bent jau aš naudoju ir jokių gedimo požymių nematau. smile.gif Žodžiu aš tai jam dedu riebų pliusą. Pradžiai, kaip jau Katutis minėjo bandyk nedidelį kiekį tepti ant drėgnos odos, tai jis pasidarys dar ,,lengvesnis'', o paskui pati atsirinksi.
Atsakyti
na va, Katherinos pirkinys palaimintas biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 13:06)
Ne visoms katuti tai tinka, mane tarkim nuo tokių aliejinių procedūrų beria verysad.gif

gali būti, kad tai nutinka ne dėl pačios procedūros, o dėl to, kad esi alergiška kažkuriam aliejui wink.gif Aš su siaubu prisimenu kviečių gemalų aliejų doh.gif Man nustatyta alergija sojai, toms pačioms saulėgrąžoms, tikriausiai dėl to vis berdavo nuo Hauschkos kai kurių produktų - akivaizdžiai atsirasdavo kontaktinis dermatitas... O nuo kviečių - netgi pūlingi uždegiminiai židiniai doh.gif Tai jau taip, pasidarius tokią procedūrą gali iškart atostogas imti ir sėdėti namuose, kol užgysi....
Atsakyti
merginos kurios naudojate Ciel dazur rasulo kaukyte plaukuciams bei balzama kokie butu atsiliepimai?
apie balzama skaiciau kad jis ir kaip kauke ilgiau palaikius, mano saknys truputi i riebuma o galai sausoki ir nuo vidurio ilgio... idomu dar labiau neuzriebintu... iekausi db nuplaunamo balzamo kad neriebintu, suteiktu zvilgesio, purumo, svelnumo... gal ka parekomenduosit, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 24, 14:12)
Sakyčiau labai geras pirkinys mirksiukas.gif Mano oda mišri, tai šiam metų laikui kremas labai patinka. Jo yra daug, 50ml,  pakankamai skalsus, nors rašomas galiojimas 2 mėn., bet tikrai galima ilgiau, bent jau aš naudoju ir jokių gedimo požymių nematau. smile.gif  Žodžiu aš tai jam dedu riebų pliusą. Pradžiai, kaip jau Katutis minėjo bandyk nedidelį kiekį tepti ant drėgnos odos, tai jis pasidarys dar ,,lengvesnis'', o paskui pati atsirinksi.

Labai dėkinga Jums ir Katučiui už patarimus 4u.gif Dar klausimas, ar esat kas nors pirkę aliejus šituos iš http://www.biologisc..._Base-Oils.html, pažiūrėjus į tūrio ir kainos santykį tai apsimoka, ar geri?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 10:37)
Kaip tu tą alantoiną naudojei? Ten milteliai?  g.gif

taip, alantoinas tirpsta saltame vandenyje.

Kas laukia muilu - siuntinys kaune turetu buti ketvirtadieni (poryt).

Ir jei kam kokio extra reiktu - parasykit, as pati sestadieni skrendu i lietuva assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 lapkričio 2009 - 13:29
gal kas naudojat aloe geli misriai odai/mes ziuriu parasyta kad sausai labia

o kaip daznai darot molio kauke?as va sedziu prisitepusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 24, 14:18)
merginos kurios naudojate Ciel dazur rasulo kaukyte plaukuciams bei balzama kokie butu atsiliepimai?
apie balzama skaiciau kad jis ir kaip kauke ilgiau palaikius, mano saknys truputi i riebuma o galai sausoki ir nuo vidurio ilgio... idomu dar labiau neuzriebintu... iekausi db nuplaunamo balzamo kad neriebintu, suteiktu zvilgesio, purumo, svelnumo... gal ka parekomenduosit, aciu 4u.gif

Naudoju balzama is Ciel d'azur - atsiliepimai labai geri, visiskai neapsunkina plauku, jie labai purus ir po balzamo, jis pats toks "slidus" (kaip ir sampunas), kazkaip atrodo geriausias is bandytu (Druide leave in, kazkuris Druide nuplaunamas, Laveros roziu kauke) ax.gif

Ir visai neriebina, mano plaukai linke riebaluotis, po Ciel d'azur priemoniu islieka purus ilgiausiai (ilgiau nei po Purity samp)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 24 lapkričio 2009 - 13:27
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 14:23)
gal kas naudojat aloe geli misriai odai/mes ziuriu parasyta kad sausai labia

o kaip daznai darot molio kauke?as va sedziu prisitepusi biggrin.gif

as darausi karta i savaite, siaip jei odele problematiskesne manau reiktu 2k/savaite 4u.gif
Atsakyti