QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 12:13)
Kelių mėnesių nuolatinis temos skaitymas gal ir man naudos atneš
Esu aplamai visiškai pasimetusi dėl savo odos, 6k ėjau pas kosmetologę, kad odą padėtų susitvarkyti, buvau KN prisipirkusi aliejukų visokių, kosmetologė liepė nenaudot, nes kemša poras...
vakar nusipirkau žalio molio, šį kremą ir Druide muilą probleminei odai...
Esu aplamai visiškai pasimetusi dėl savo odos, 6k ėjau pas kosmetologę, kad odą padėtų susitvarkyti, buvau KN prisipirkusi aliejukų visokių, kosmetologė liepė nenaudot, nes kemša poras...
vakar nusipirkau žalio molio, šį kremą ir Druide muilą probleminei odai...
atneš neabejotinai
tavo vietoje dėl kremo nepergyvenčiau, nes iš sudėties galima spręsti, kad jis yra lengvas Plius, ir metas toks, kai žvarba, vėjas - bus puikus alijošiaus ir saulėgrąžų derinys Tik tepk po nedaug, geriausia ant drėgno veido. Tuomet sumažės iki minimumo tikimybė, kad pertepsi per daug ir poros kimšis Man asmeniškai ir įdomu, kaip tu šį kremą įvertinsi
o pamatytum, kokia oda lieka po aliejų pas natūralią kosmetiką naudojančią kosmetologę Elytę Jei turi užsipirkusi aliejų, vistik patarčiau darytis kartą per savaitę šiltą aliejinį masažą veidui ir žiūrėti, ar tikrai taip netinka
molį išnaudok tinkamai - kaukės turi būti reguliarios, kad pasimatytų efektas. O jei pamatai ką negero dygstant, tai ir nakčiai ant tos vietos uždėk molio "tašką"