Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 12:23)
me_gustas_tu, bet tarkim avokadų al. rekomenduojamas naudoti po depiliacijos, kad silpnintų plaukelių augimą, tai jei juo tepsiu galvos plaukų šaknis nepakenksiu? unsure.gif

as tai plauku saknu netepu..
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 23, 23:52)
mastau.gif na tikrai idomu, visa laime, kad ne viena pati tokio, o jau galvojau kokias atomines atliekas ta mano oda isskiria hihihi.gif
Papildyta:

o jums rimtai metos apelsinmedzio ziedai gerai kvepia? as tokia klaida padariau nusipirkau, tai negaliu ne atkisti to buteliuko nekalbant apie garinima, varo is proto tas kvapas ir uztikrina galvos skausma g.gif ir cia jau tas atvejis kur "atvira sirdim ir be isankstinio nusistatymo" neveikia rolleyes.gif

ne viena esi, as ta pati esu pastebejus smile.gif
metos apelsinmedis man irgi nekvepia skaniai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 09:55)
dukart dėjau į molio kaukę, o alantoinu irgi kelis kartus patepiau tiesiog šiaip - kad kaktos bėrimas gytų ir oda regeneruotųsi smile.gif

Kaip tu tą alantoiną naudojei? Ten milteliai? g.gif
Atsakyti
Apie avokadų aliejų jau buvo kažkada diskusija, kad ant galvos jis veikia vienaip, o ant nudepiliuotų kojų - kitaip biggrin.gif

Aš stengiuosi eiti miegoti 22 val būtent dėl to, kad kitą dieną nebūčiau kaip zombis. Kas iš tų nudirbtų darbų, jei paskui savijauta kenčia. Kaip čia kažkas ir rašė, stengiuosi iki 21 val baigti darbus ir tą likusią valandą praleisti ramiai ir jaukiai. Aišku, kartais būna, nuo plano nukrypstu, kai kokie renginiai ar susitikimai vyksta, bet čia labiau išimtis nei taisyklė smile.gif O jei kankina nemiga, tai vis tiek atsigulu,juk net nemiegodamas kūnas ir protas vis viena ilsisi tokioj padėty. Dar pastebėjau, jei prieš pat miegą panaršau internete, sunkiau būna užmigti smile.gif

O pas mane nemažai mėtos ea: rozmarinų, gvazdikėlių, anyžių, čiobrelių, levandų doh.gif Bet veidui stengiuosi labiau kn naudoti, o šituos garinti arba į vonią pilti. Kai sunaudosiu, nebepirksiu po tokių jūsų pastebėjimų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 11:37)
Kaip tu tą alantoiną naudojei? Ten milteliai?  g.gif

ten balti miltukai ir man atrodo, kad jie tirpsta vandenyje smile.gif Dėjau į balto molio kaukę ir šiaip tepiau, kaip antibakterinius miltelius, pudrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 12:33)
gal tu gali nuorodą įdėti, ką konkrečiai turi?  g.gif

Turiu šitą http://www.nimfali.l.......=68&lang=lt
Bet dabar pamačiau, kad etiketė su vertimu sumaišyta g.gif ant pakuotės "creme visage a l'Aloe Vera 30%" o lietuviškai parašyta, kad 45%, Na, žodžiu, apsipirkau, prašiau gelio, gavau kremą. Kitą kartą reikės tikrinti, ką deda paprašyta pardavėja į maišelį...
Tai visgi galiu jį tepti kaip paprastą kremą, taip? tik kitas klausimas, ar nekemša jis mišrios probleminės odos? nes gelis, kiek skaičiau, sutraukia poras...
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 11:54)
Tai visgi galiu jį tepti kaip paprastą kremą, taip? tik kitas klausimas, ar nekemša jis mišrios probleminės odos? nes gelis, kiek skaičiau, sutraukia poras...

kremas, tikrai gali tepti 4u.gif Ir net, sakyčiau, labai neprastas pirkinukas mirksiukas.gif O ar kemša poras, turi išsibandyti pati - čia individualiai visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 24, 11:39)
Apie avokadų aliejų jau buvo kažkada diskusija, kad ant galvos jis veikia vienaip, o ant nudepiliuotų kojų - kitaip  biggrin.gif

Bet čia kažkur imta info, ar tik šiaip pamąstymas kaip ir su pelargonijų ea, kad veikiant hormoninei sistemai pats atsirenka, kus skatinti augimą, kur stabdyti g.gif Sorry jei kvailas klausimas, bet norėčiau išsamesnės apie tai informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 12:59)
kremas, tikrai gali tepti  4u.gif Ir net, sakyčiau, labai neprastas pirkinukas  mirksiukas.gif  O ar kemša poras, turi išsibandyti pati - čia individualiai visoms smile.gif

Va, kaip faina biggrin.gif 4u.gif Kelių mėnesių nuolatinis temos skaitymas gal ir man naudos atneš ax.gif biggrin.gif
Esu aplamai visiškai pasimetusi dėl savo odos, 6k ėjau pas kosmetologę, kad odą padėtų susitvarkyti, buvau KN prisipirkusi aliejukų visokių, kosmetologė liepė nenaudot, nes kemša poras... Naudojau šiek tiek ir natūralias, ir sintetines priemones, gėriau aliejus-niekas nepadėjo, atrodo dar blogiau, kyla giluminiai spuogai. Tai vakar nusipirkau žalio molio, šį kremą ir Druide muilą probleminei odai... Blogiausia tai, kad pinigų kiek viskam išleista ir dar kiek reikės leist, nes įtariu, kol atsirinksiu visas tinkamas natūralias priemones-bus vargelio... Išsiliejau biškį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 11 19, 20:47)
As laukiu neem aliejaus - kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus. Del kvapo tai tikrai girdejau ne viena atsiliepima, kad baisokas...bet susigundziau, nes indai ji labai veiksmingu laiko biggrin.gif  ziuresiu kaip bus 4u.gif  Daddygirl nepavyko manes atkalbeti lotuliukas.gif

Ar kas bandete Druide laka plaukams?

As naudoju Druide plauku laka 4u.gif Labai patinka, bet tikrai esu rasiusi atsiliepimus apie ji anksciau - jis nelabai panasus i laka, naudoju kaip plauku standikli, purskiu ant dregnu plauku ir formuoju, labai patinka, kad neriebina plauku, neapsunkina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 11 23, 15:42)
Labai laukiu atsiliepimu apie Emeraude paakiu geli  ax.gif

user posted image
pries pora savaiciu visos optum uzsipirkot, isgyret, tai noriu paklausti ar po ilgesnio naudojimo vis dar patenkintos ir nepakeitet nuomones. Gundausi ir as siuo geliu.
Nes taip paakiu kremo ir neatradau. dr. H nelabai patiko, nes nemaciau absoliuciai jokio rezutato ir kremas nesusigerdavo.
O Suki, nors laaaabai skaniai kvepia, bet irgi nelabai susigeria, paakiai blizga, tai dabar naudoju savaitgaliais kaip krema paakiu masazui, pakabinu siek tiek daugiau nei reikia ir darau masaziuka, pora valandu pablizga, bet gerai drekina odele.

Labai labai laukiu atsiliepimu 4u.gif

Naudoju, patinka, greitai geriasi, makiazas geriau laiko nei po alieju, o del poveikio sunku ka sakyti, labai ryskaus nematau (nepajaunejau 10 metu lotuliukas.gif ), bet turbut yra (tikiuosi ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 12:19)
Kažkur esu jau rašiusi apie aliejus plaukams - labiausiai tinka avokado (ypac europiečiams), argano, makadamijų, sezamo. Čia mano kirpėja man patarė juos naudoti. O tokie aliejai kaip alyvuogių ir kokosų tinka, bet bus mažesnis poveikis... 4u.gif

kur tokios protingos kirpejos randamos? smile.gif
Atsakyti