Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kol nesutvarkė interneto puslapio - į tiekėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 11:14)
aš - alantoinu ir ramunėlėm  biggrin.gif Granatų dar nespėjau dorai įvertinti  ax.gif

Vajei ir ramuneliu miltukai buna bigsmile.gif nu kaip atsilikau nuo ziniu, tai dabar saziningai nuo pradziu tema skaitau ir pabaigon i atsakymus zvilgteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 24, 09:37)
. Kai jokių kitų neturėjau, atrodė taip turi būti, bet nejaučiau malonumo iš procedūrų su EA, kavapai tarsi aštrūs schmoll.gif . Visai kitas reikalas su KN ar Akamuti EA.

Va būtent. jei kvapas yra aštrus, trenkiantis, tai tikrai nekoks ea. Geri, ypač laukiniai, kvepia subtiliai ir švelniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 11 23, 22:18)
doh.gif  va, kad kas isduotu paslapti kaip nueit miegot pries 22H. Nes mane nemiga jau nuo rudens kankina, kazkoks kosmaras, jau ir migdomus pradejau gerti, nes tiesiog kaip zombis diena vaikstau.
Ir pati jauciu, kad apie 22H pradedu snausti, tada stengiuosi kuo greiciau pabaigt visus darbus ir i lova, o tada zvilgt i laikrodi, jau ir po vidurnakcio doh.gif

Pažįstama situacija. Ir aš kai pervargstu, o tai būna gana dažnai, tampu zombiu biggrin.gif
Pats paprasčiausias būdas - pradėti miegui ruoštis iš anksto. 22 val ne laikas pulti tvarkyti nebaigtus dienos darbus, viską reikėtų pasidaryti iki to laiko, o viską nudirbus, reikėtų ramiai pavakaroti, kad užeitų ramus ir saldus snūdas biggrin.gif Man ne kiekvieną vakarą tas pavyksta blush2.gif
Paradoksas - nemiga mus kankina nuo miego trūkumo, ir kuo labiau ji kankina, tuo labiau nenorime miego ir sunkiau suprasti, kad REIKIA eiti miegoti ir miegoti. Nes neatmiegotą laiką tiesiog reikia atmiegoti, niekas kitas jo neatpirks. Priešingu atveju ateis pervargimas, o tai reiškia, kad mes miegosime, miegosime po 12, 14 val. ir niekaip neišsimiegosime, kad ir kiek miegoję - jausimės blogai. Tada jau net ne grožis bus aktualiausias klausimas.
O šiaip jei nemiga kankina, turbūt pastebėjai širdies permušimus. Magnis šiuo atveju geriausias draugas. Tik jokių migdomųjų - jaunam žmogui jie pražūtingi!

Atsiprašom už offtopic'ą ax.gif
Atsakyti
Vakar išsiplovusi galvą išsitepiau šaknis alavijų geliu, ir ką jūs manot, man baisiai pradėjo niežėti, nesulaukiau šio ryto, kad išsiplaučiau galvą doh.gif Jums taip nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hesperide @ 2009 11 23, 23:46)
As naudoju aliejus  rolleyes.gif pvz kvieciu gemalu,  thumbup.gif  po to riesutu, alyvuogiu, dargano ar kaip vadinasi argano g.gif sitas plaukams lb tinka  bigsmile.gif

Kažkur esu jau rašiusi apie aliejus plaukams - labiausiai tinka avokado (ypac europiečiams), argano, makadamijų, sezamo. Čia mano kirpėja man patarė juos naudoti. O tokie aliejai kaip alyvuogių ir kokosų tinka, bet bus mažesnis poveikis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 00:33)
Labas vakaras  4u.gif  šiandien šiek tiek apsipirkau Nimfalyje. Nusipirkau apkalbėtąjį alavijų kremą ir apie jį rašo "dvigubo poveikio valomasis ir drėkinamasis veido ir kūno kremas" tai iškilo klausimas ar jis naudojamas TIK kaip valiklis, ar galiu be baimės nusipraususi veidą tepti jį kaip drėkiklį, na vietoj kremo...  ax.gif

Merginos, ar galėtumėt padėti šiuo klausimu? Prašiau pardavėjos, kad duotų alavijų gelio, tai ji man padavė šį, kažkaip nei nepasižiūrėjau atidžiau. Dabar galvoju, čia tas pats ar ne, bet klaidina tai, kad parašyta, jo jį užsitepus reikia nuplauti... doh.gif Būčiau labai dėkinga, jei atsakytumėt kas nors, kas žino
Atsakyti
me_gustas_tu, bet tarkim avokadų al. rekomenduojamas naudoti po depiliacijos, kad silpnintų plaukelių augimą, tai jei juo tepsiu galvos plaukų šaknis nepakenksiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 11:10)
Vakar išsiplovusi galvą išsitepiau šaknis alavijų geliu, ir ką jūs manot, man baisiai pradėjo niežėti, nesulaukiau šio ryto, kad išsiplaučiau galvą doh.gif Jums taip nėra? unsure.gif

gal tu apskritai alijošiui alergiška? blink.gif Man nieko panašaus schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, o kur galima būtų įsigyti šilko ir rožių vaško (Damasko rožės)? 4u.gif
Dar užmačiau bazaltinius ir marmurinius akmenis masažui - taip norėtųsi.... rolleyes.gif
http://www.ispado.lt...arai-2/heaters/
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 12:23)
me_gustas_tu, bet tarkim avokadų al. rekomenduojamas naudoti po depiliacijos, kad silpnintų plaukelių augimą, tai jei juo tepsiu galvos plaukų šaknis nepakenksiu? unsure.gif

Tikrai? unsure.gif Paklausiu kirpėjos... Pati vis neprisiruošiu jo nusipirkti, tad nebandžiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 23, 22:42)
...
Beje, pasigaminau as savadarbi roziu vandenuka (aciu Monicai), tai labai fainas atsigavinti oda, ir kvapas svelus roziu, apsipurskiu visa veida, krutine, kakla.  thumbup.gif

kaip ji darei?

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 11 23, 23:31)
na cia taip placiai pavadinau visus aliejus pirktinius skirtus galams, kuriuose didziaja dali ir uzima silikonas ir kt s...o kam na tai tiesiog- galu prieziurai..

plauku galiukus gali kokosu aliejum patepti, jis tinkamas ir po plovimo, tik kaip ir su visais aliejais, nereikia padauginti, nes gausis slapias efektas

QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 00:52)
mastau.gif na tikrai idomu, visa laime, kad ne viena pati tokio, o jau galvojau kokias atomines atliekas ta mano oda isskiria hihihi.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 12:19)
Kažkur esu jau rašiusi apie aliejus plaukams - labiausiai tinka avokado (ypac europiečiams), argano, makadamijų, sezamo. Čia mano kirpėja man patarė juos naudoti. O tokie aliejai kaip alyvuogių ir kokosų tinka, bet bus mažesnis poveikis... 4u.gif

jau kelis kartus avokadu aliejum tepiau plaukus (na dejau kaip kauke), tai efektas tikrai man labai patiko thumbup.gif dabar artimiausiu metu pabandysiu argano alieju
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 24, 11:22)
Merginos, ar galėtumėt padėti šiuo klausimu?

gal tu gali nuorodą įdėti, ką konkrečiai turi? g.gif

Papildyta:
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 24, 11:28)
Merginos, o kur galima būtų įsigyti šilko ir rožių vaško (Damasko rožės)? 4u.gif

šilko kokio? Iš New Directions galima miltelių/pudros, o Kaune - ir nedažyto natūralaus šilko. Tokio skiautelę man kaip tik ir parvežė, bet dar negaliu įvertinti ax.gif Rožių, tik nežinau, ar Damasko, vaško irgi turėti žada Monica biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 lapkričio 2009 - 11:35