Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 18:23)
O iš kur siunčiatės Suki? 4u.gif

aš siunčiausi per tarpininkę, Summer šaudėsi ebay 4u.gif

QUOTE(Rasucci @ 2009 11 23, 21:42)
Nerandu dar geros priemones riebalavimuisi stabdyt (jau net bandau vakarais nieko netepti tik hidrolata, bet sunku mano odai, traukti ja nori, o jei jau patepu kremuku lengvai, tai po keliu valandu pradedu lengvai blizgeti)

siūlyčiau vistik pasiryžti, kai oda apsitvarkys, ir atpratinti ją nuo naktinių lepinimų, nes tai labai atsiperka smile.gif Visą savaitgalį savo odą kankinau juodai, net hidrolato negavo, jokių alijošių, kremų, o žaidžiau tik su Monicos miltukais - neatsidžiaugiu šiandien ax.gif Yra dar prie ko kabinėtis, bet jau smulkmenėlės smile.gif Todėl aš - už nuolatinę bado dietą biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 23, 22:06)
nutare ir mb pabandyt kazka is naturaliu sampunu (kokia svente biggrin.gif ),

mano tėtei taip Weledos rozmarinų šampūnas padarė 4u.gif Perleidau, kai pamačiau, kad nenaudosiu smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 23, 23:08)
siandien ryte atkeliavo Faith in nature sampunas ir kondicionierius su kanapem ir putoksliu.  Pesimistiskai nusliukinau i vonia, nes po patirto siaubo su urtekram sampunu ir Logonos kondic. kazkaip nesitikejau nieko stebuklingo,

iš kur siunteisi? wink.gif Sveikinu, kad iš antro bandymo taip taikliai į taikinį pataikei thumbup.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 23:15)
Ką tik pasiskaičiau, kad Holos greitai pradės perkiauti Dr. Alkaičiu, kaip ir kita kažkokia nauja parduotuvė, kuri pardavinės tik 'aukščiausios kokybės natūr. kosmetiką'.

kur skaitei? wink.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 23, 23:19)
Bet kaip taip gali buti argi naturalus riebalas taip i plauka issigeria, kad net alieju lengviau isplauti?

po tokio laikotarpio plaučiau su tuo šampūnu, kuriuo aliejus plaunu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 lapkričio 2009 - 23:54
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 00:52)
o jums rimtai metos apelsinmedzio ziedai gerai kvepia?

Uosčiau tik kartą parduotuvėje. Galbūt pagarinus ir nebepatiktų. Kuo toliau, tuo labiau nusistatau prieš Mėtos EA g.gif Tik kedrų ir dar kažkoks tėra ekologiški, reiktų plaukams pabandyti kedrus.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 24, 00:34)
Aha, tik jei tai tikras nerolis, garinti būtų nepamatuota prabanga biggrin.gif Na o jei Mėtos, tada sutinku, kvapas visai nieko smile.gif Bet kas ten iš tikrųjų tame buteliuke, niekas nepasakys, nes nerolio už 15 litų nebūna smile.gif

as perku "barmunes" apelsinu, arba "barmunes" miksa-apelsinai, greipfruktai ir citrinzole. Neroli tikrai per brangu garinti smile.gif
Katutis,is EkoLinija atveze priemones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 lapkričio 2009 - 00:04
QUOTE(pearl @ 2009 11 23, 22:38)
ne, proporciju lygtais ir nebuvo biggrin.gif  todel mano pastaba ne jums, kaip ir rasiau mirksiukas.gif  o kam norit naudoti geli - veidui?

Veidui kaip drėkiklį smile.gif Galvoju dar įmaišyti tamanų aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 00:53)
kur skaitei? wink.gif

Gretimoje Alkaičio temoje 4u.gif Ten ir naujos parduotuvės atstovė pasisakė, kaip supratau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 23:54)
Uosčiau tik kartą parduotuvėje. Galbūt pagarinus ir nebepatiktų. Kuo toliau, tuo labiau nusistatau prieš Mėtos EA g.gif Tik kedrų ir dar kažkoks tėra ekologiški, reiktų plaukams pabandyti kedrus.

O kuo Mėtos ea blogi?
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 11 24, 09:11)
O kuo Mėtos ea blogi?

Nes nereali(per žema) kaina kai kurių ea mirksiukas.gif Kyla įtarimų ko ten pridėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 00:53)
Visą savaitgalį savo odą kankinau juodai, net hidrolato negavo, jokių alijošių, kremų, o žaidžiau tik su Monicos miltukais - neatsidžiaugiu šiandien  ax.gif Yra dar prie ko kabinėtis, bet jau smulkmenėlės smile.gif Todėl aš - už nuolatinę bado dietą biggrin.gif

ar miltukus į molio kaukes dėjai ar dar ką nors darei? 4u.gif
o aš visgi linkus savo odą palepinti, tiek alijošium tiek kremu ar hidrolatu ax.gif kai matau akivaizdų rezultatą, tai nesinori ant bado palikti, kai supyksiu- tada bado dietą pradėsim lotuliukas.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 24, 00:54)

drinks_cheers.gif , aš mėtos daugiau nepirkčiau vis dėlto. Kai jokių kitų neturėjau, atrodė taip turi būti, bet nejaučiau malonumo iš procedūrų su EA, kavapai tarsi aštrūs schmoll.gif . Visai kitas reikalas su KN ar Akamuti EA.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 24, 09:06)
Gretimoje Alkaičio temoje 4u.gif Ten ir naujos parduotuvės atstovė pasisakė, kaip supratau bigsmile.gif

jau pamačiau drinks_cheers.gif Bet paskaičius Alkaičio temą kažkaip net nesinori kažką iš to bandyti smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 11 24, 09:37)
ar miltukus į molio kaukes dėjai ar dar ką nors darei? 4u.gif

o aš visgi linkus savo odą palepinti,

kavapai tarsi aštrūs schmoll.gif . Visai kitas reikalas su KN ar Akamuti EA.

dukart dėjau į molio kaukę, o alantoinu irgi kelis kartus patepiau tiesiog šiaip - kad kaktos bėrimas gytų ir oda regeneruotųsi smile.gif

čia jau kam ko reikia biggrin.gif Manoji gerai reaguoja į dietas wink.gif Bet irgi, bepigu žaisti, kai ir aliejų, ir glicerino, ir visokių ingredientų veido kaukėms turiu, EA. Anksčiau ir man būdavo nušerpetojimų, dabar kažkaip nebe smile.gif

kvapų aštrumą ir aš išskirčiau. "Lietuviškieji" rozmarinai net kvapą gniaužia doh.gif
Atsakyti
Merginos, kuriais jus cia Monicos miltukais jus dziaugiates? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 24, 10:00)
Merginos, kuriais jus cia Monicos miltukais jus dziaugiates?  blush2.gif

aš - alantoinu ir ramunėlėm biggrin.gif Granatų dar nespėjau dorai įvertinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 11:14)
aš - alantoinu ir ramunėlėm  biggrin.gif Granatų dar nespėjau dorai įvertinti  ax.gif

o kazin apie juos visus kur galima rasti info? ar cia pas tiekeja reikia tiesiai kreiptis? biggrin.gif
Atsakyti