QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 18:23)
O iš kur siunčiatės Suki?
aš siunčiausi per tarpininkę, Summer šaudėsi ebay
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 23, 21:42)
Nerandu dar geros priemones riebalavimuisi stabdyt (jau net bandau vakarais nieko netepti tik hidrolata, bet sunku mano odai, traukti ja nori, o jei jau patepu kremuku lengvai, tai po keliu valandu pradedu lengvai blizgeti)
siūlyčiau vistik pasiryžti, kai oda apsitvarkys, ir atpratinti ją nuo naktinių lepinimų, nes tai labai atsiperka Visą savaitgalį savo odą kankinau juodai, net hidrolato negavo, jokių alijošių, kremų, o žaidžiau tik su Monicos miltukais - neatsidžiaugiu šiandien Yra dar prie ko kabinėtis, bet jau smulkmenėlės Todėl aš - už nuolatinę bado dietą
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 23, 22:06)
nutare ir mb pabandyt kazka is naturaliu sampunu (kokia svente ),
mano tėtei taip Weledos rozmarinų šampūnas padarė Perleidau, kai pamačiau, kad nenaudosiu
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 23, 23:08)
siandien ryte atkeliavo Faith in nature sampunas ir kondicionierius su kanapem ir putoksliu. Pesimistiskai nusliukinau i vonia, nes po patirto siaubo su urtekram sampunu ir Logonos kondic. kazkaip nesitikejau nieko stebuklingo,
iš kur siunteisi? Sveikinu, kad iš antro bandymo taip taikliai į taikinį pataikei
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 23:15)
Ką tik pasiskaičiau, kad Holos greitai pradės perkiauti Dr. Alkaičiu, kaip ir kita kažkokia nauja parduotuvė, kuri pardavinės tik 'aukščiausios kokybės natūr. kosmetiką'.
kur skaitei?
QUOTE(Odora @ 2009 11 23, 23:19)
Bet kaip taip gali buti argi naturalus riebalas taip i plauka issigeria, kad net alieju lengviau isplauti?
po tokio laikotarpio plaučiau su tuo šampūnu, kuriuo aliejus plaunu