Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Norejau pasiteirauti ar kuriai Druide sampunas su ozku pienu velia plaukus???
pirma karta kai ploviau tai kazkaip visai nieko buvo, o siryt kazkoks kosmaras, po sampuno dejau gal du kartus daugiau kondicionieriaus nei iprasta ir vos vos issukavau plaukus. Galva pilna pleiskanu schmoll.gif matyt netinka jis man verysad.gif

Pagirti galiu si kuno sveitikli
user posted image

is sudeti ieina : ryziu ir kokosu drozles, jogurto pudra (?) ir prieskoniai.
Skaniai kvepai prieskoniais thumbup.gif sakyciau ryskiausias yra ginger kvapas (kaip tas ginger lietuviskai bus? imbieras??)
na toks gana idomus sveitiklis, labai panasus i namie daryta. Gal menesi stumdziau is kampo i kampa nes is pradziu nelabai zinojau kaip ji naudoti, o ir vonia po to reikia siek tiek pasveisti, na panasiai kaip po pilingo su kavos tirsciais. Oda buvo gerai nusveista, minksta ir svarbiausia skaniai kvepia

Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 18, 00:43)
O galima tiksliau koks kremas? Man rodos, jų kelios rūšys yra  unsure.gif noriu mamai kalėdom padovanot kokį ypatingą rankų kremą  ax.gif

Na, ten tebuvo 1 rusies ranku kremas g.gif man, pvz visokie saldus kvapai nelabai, tai sita rugstele tokia gaivinanti ax.gif o kaip kaledu dovana tai, manau, super butu, bent jau man tai labai patiktu ax.gif
Atsakyti
kokosus reikia laikyti bent porą valandų, o geriausia - per naktį smile.gif Daug nepritepk,bozkakoszka20, kad varvėtų, tai ir patalynės neišteps - užtiesi pagalvę kokiu nelabai naudojamu ranšluosčiu 4u.gif O aliejų gali praturtinti EA, kad ir rozmarinų, kad plaukai atsigautų smile.gif

Chippie, matyt tau netiko šampūnas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 18 lapkričio 2009 - 00:01
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 17, 21:33)

as esu anksciau jau visko apie juos skaicius. o viena drauge sake, kad nuo vieno faith in nature sampuno atsirado pleiskanu. bet man vistiek idomu isbandyti smile.gif negali juk visiems netikt... ir kainavo jie man po £4 tik. pradesiu kolkas nuo pigesniu  biggrin.gif jei niekas neiks, imsim ka brangesnio smile.gif siaip mano plaukai ir galvos oda nereiklus..
pagrinde sampuno reikia aliejines kaukes isplaut, nes siaip su muilo r plaunu.

bryyla, surfactant vistiek kazkoks sampune bus.. o kas blogiau ALS, SLS ar dar kas.. cia jau diiideliu diskusiju klausimas... kiekvienas gamintojas pateikia savo argumentus  doh.gif nu, bet as lyg ir tikiu, kad ALS geriau nei SLS, tai jau zengiu gerejimo linkme..  biggrin.gif

ALS ir SLS yra anijoniniai detergentai, jų gamybos procesas praktiškai toks pats, ir poveikis taip pat, abu priskiriami prie pigių plovimo medžiagų, o ALS dažnai sukelia galvos perštėjimą, stipriai sausina (tuo pati labai gerai įsitikinau). Aišku, poveikis priklauso ir nuo koncentracijos, ir kitų sudėtinių dalių, kurios švelnina ploviklių neigiamą poveikį. Aliejams išplaut tai tikrai labai tinka smile.gif, bet sausiems plaukams, jautriai galvos odai tikrai ne kas. Natūralios kosmetikos gamintojai galėtų naudoti švelnesnius ploviklius, aišku, kaina turbūt daug ką lemia ir išplauna gal ne taip gerai. Aš vis dar ieškau švelnaus natūralaus šampūno...

QUOTE(Rasma @ 2009 11 17, 22:55)

O sudėtyje aiškiai nurodyta, kad augalinės kilmės, t.y. iš kokosų aliejaus ax.gif  g.gif

Tikrai augalinės kilmės, tiek ALS tiek SLS gaunami iš kokoso aliejaus.
Atsakyti
O koki sampuna parekomenduotumet laaabai riebioms saknims, bet sausiems patiems plaukams? riebiu plauku? ir tada koki kondicionieriu drekinanti gal.. galva net niezti. va vakar issiploviau vakare ir siandien jau nuo pietu jauciu perstejima. matomai netinka sampunas. vaaa, laukiu pasiulymu, nes reikia kuo greiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 02:51)
O koki sampuna parekomenduotumet laaabai riebioms saknims, bet sausiems patiems plaukams? riebiu plauku? ir tada koki kondicionieriu drekinanti gal.. galva net niezti.

pirmiausiai tai plauk tik šaknis, nulenkusi galvą, o per pačius plaukus šampūnas tegu tik nubėga. Jei turi, įsilašink į jį arbatmedžio, levandų EA kad ramintų galvos odą, ją gali įtrinti ar perskalauti acto tirpalu. Jis labai gerai nuramintų sudirgimą. Čia tokia būtų "pirmoji pagalba" tau 4u.gif Šampūno nedrįsčiau kažkokio rekomenduoti, nes labai skirtingai visų galvos į juos reaguoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 17, 23:58)
Palomina, tu tikra paryžietė  thumbup.gif

aciu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

su kokiais priedais ją darydavaisi? Aš visko, ko turiu pridedu, ir nenusausina visai wink.gif

tai va, kad pas mane gerybiu atsargos sumazejusios blush2.gif tai dazniausiai buna pats paprasciausias variantas - molis + vanduo.. blush2.gif ir jau truputi nusibodus buvo blush2.gif
bet va, mano zaliasis molis man labai pirty patinka naudoti.. tada tai ir veidui ir kunui tepu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 18, 09:16)
dazniausiai buna pats paprasciausias variantas - molis + vanduo..  blush2.gif

mineralinio ar kokių žolelių nuoviro įsipilk, vis bus švelniau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 17, 16:11)
stai kokia sudetis:
aqua, kaolin, lavandula angustifolia extract, stearic acid, glycerol stearate, glycerin, helianthus annnus oil, potassium hydroxyde, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, prunus amygdalus dulcis oil, tocopherol, usnic acid.

Ačiū 4u.gif .Nuvylė sudėtis. Nemažai emulsiklių, iš kurių jokios naudos cool.gif . Visgi kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad kaip ir naminis maistas yra sveikiausias, taip ir naminės kosmetinės priemonės yra geriausios. Kaip Laimė iš KN rašo, kad ir į ekol. kosmetiką prideda krūvą emulsiklių, tekstūros gerintojų, kurie odai naudos jokios neduoda, jei ne atvirkščiai. Aišku problema, kad visos užsiėmę, trūksta laiko ir tingisi namines kaukes ir pan. daryti, tai renkamės gatavą produktą.
Atsakyti
puola bacilos, jauciu teks atideti apsilankyma pas Elyte sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 18, 10:10)
Aišku problema, kad visos užsiėmę, trūksta laiko ir tingisi namines kaukes ir pan. daryti, tai renkamės gatavą produktą.

aš galiu pasakyti, kad tikrai netingiu ax.gif Ir proveržis įvyko tada, kai įsigijau daugiau ir įvairesnių EA. Beveik vien dėl to norisi ir dar ką nors pačiai pasigaminti, ne tik molio kaukę smile.gif

toks klausimas kilo - iš ko būtų galima gerą drėkinančią kaukę pasidaryti? Gal kuri idėjų turi? biggrin.gif
Atsakyti
čia kurią turi omenyje? Hortus Fratris ar Omnia Botanica?

Omnia Botanica sudėtys geros, kiek žiūrėjau g.gif Tik pasirodė neverta kainos kai kurie dalykai. Reikės kada labiau atkreipti dėmesį.

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 11 18, 00:40)
Norejau pagirti Argital ranku krema, o kvapas wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 00:48)
o kiek laiko laikot uztepta kokosu alieju ant plauku?

Per naktį.

QUOTE(Chippie @ 2009 11 18, 00:49)
Norejau pasiteirauti ar kuriai Druide sampunas su ozku pienu velia plaukus???

Taaip ax.gif Vakar pirmą kartą išbandžiau jį, labai vėlėsi plaukai beplaunant. Jei ne kondicionierius (Suki, labai sunkus ir riebus), būtų buvę iš viso doh.gif Tikiuosi kitais kartais labiau patiks jis man...

QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 03:51)
O koki sampuna parekomenduotumet laaabai riebioms saknims, bet sausiems patiems plaukams?

Bandyk Dr. Hauschjka citrinų-nasturtų. Riebiaplaukės kiek bandė, didžiajai daliai tiko ir labai patiko 4u.gif Po mėnesio kokio buvau pastebėjusi, kad plaukai truputį mažiau riebinasi nei įprastai. O sausus plaukus drėkinčiau kad ir kokosų aliejaus kaukėmis (jis šaknų neriebina, net ant jų tepant aliejų).

Šiandien pagaliau baigiau nusivilti viešųjų įstaigų medikais cool.gif Perėjus 4 gydytojus buvo reziumuota, kad esu visiškai sveika, o kodėl beria veidą 10 metų - nieks nežino bigsmile.gif Šįkart pensinio amžiaus dermatovenerologė davė 3 SM populiarių firmų mėginukų riebiai odai, sakė jei po mėnesio nepagerės, ateiti vėl, pasiūlys kitas lotuliukas.gif Gal aš jau pati išsigydysiu save geriau dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 18 lapkričio 2009 - 10:58