Išbandžiau ciel dazur šampūną normaliems plaukams. Gerulis, plaukai būtent tokie, kokių noriu Blizga, papurę, gražiai krenta
Gal galit parekomenduot ea jaukių namų kvapui?
Rasma, o kaip sekas su šaltalankių aliejum? Ar apgydė bėrimus? Dabar ant kojų tepu tamanus, iki ryto išnyksta, o per dieną vėl išberia, gal kad juda daugiau, susilenkus būna, valgo visko...
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 23, 23:13)
Sitas Suki serumas kiek uzmaciau kainuoja nuo $67 ?
moli su vandeniu sumaisyt reikia ir tada aliejaus lasinti?
moli su vandeniu sumaisyt reikia ir tada aliejaus lasinti?
Aš pirkau už 50 (kartu su shippingu), nes laimėjau ebay aukcioną. Galima rasti gerų kainų ten, tereikia kantrybės truputį
Taip Pritariu pearl, man irgi gaunasi visiškai vienalytė masė (gerai pamaišau).
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 11 23, 23:31)
na cia taip placiai pavadinau visus aliejus pirktinius skirtus galams, kuriuose didziaja dali ir uzima silikonas ir kt s...o kam na tai tiesiog- galu prieziurai..
Supratau dėl to bendro termino Na o silikonas tai nepasitarnauja niekuo, išskyrus išorinį švelnumą, apvilkdamas plauką plėvelė. Ar tau tikrai to reikia? Skaičiau, kad plaukų galiukams labai siūlytinas linų sėmenų aliejus. Pasidomėk, gal patiks
Pati sėdžiu dabar su žalio-balto molių, gintaro miltelių ir ricinos kauke, užpyliau pas mamą rastos arbatos Jaunystės eliksyras nuoviru, žiūrėsiu, kas gausis Arbata, kiek pasiskaičiau, puikiai atitinka savo pavadinimą, sudėtyje n žolelių, tarp jų šlamučiai, raudonėliai, pipirmėtės, liepžiedžiai, jonažolės, ramunėlės, dilgėlės ir dar tiek pat visko
Tiesa, šįryt sėkmingai su Sante apelsinų-kokosų šampūnu išploviau linų sėmenų aliejų iš savo plaukų. Įspūdis toks, kad po to nereikėjo kondiconieriaus (po kokosų kažkodėl galiukai per daug pasipučia, norisi kondiškės), pats plaukas truputį švelnesnis tapo nei šiaip po įprasto kondicionieriaus, tačiau kad blizgėtų tviskėtų ir būtų lengvi, kaip po kokosų - to nebuvo Tad nesu tikra, ar tai tinkamas aliejus tepti plaukus per visą ilgį (nesakau, kad netinkamas, tiesiog nuo kitų aliejų poveikis geresnis). Galbūt tikrai, tik galiukams užtektų
QUOTE(Versmė @ 2009 11 23, 23:55)
Man labai jauku, kai pagarinu greipfruktu, saldziuju apelsinu ziedu, citrinu ir lasas levandu. ryte butinai galinu koki nors cirtusini su keliais lasais rozmarinu, atsibundu kaip man, o nuotaika kalnus gatava nuversti
Is tikruju atlekiau pasigirti siandien ryte atkeliavo Faith in nature sampunas ir kondicionierius su kanapem ir putoksliu. Pesimistiskai nusliukinau i vonia, nes po patirto siaubo su urtekram sampunu ir Logonos kondic. kazkaip nesitikejau nieko stebuklingo, maniau ir vel issidziovinusi veidrodyje pamatysiu liuto galva. Mergaites, plaukai kaip is pasakos, svelnus,slidus, purus, nesusivele, as tuoj juos uzgniauzysiu is laimes sampunas putoja kaip pasiutes, zinoma as dar nezinojau jo skalsumo, tai taip nepagailejau......Aciu jums uz patarimus, antras blynas neprisvilo o jau kanapiu aromatas Susidraugavau su naturaliuoju sampunu, o urtekram reiks paieskoti naujos seimininkes:)
Nidulia, labai smagu už tave
Ką tik pasiskaičiau, kad Holos greitai pradės perkiauti Dr. Alkaičiu, kaip ir kita kažkokia nauja parduotuvė, kuri pardavinės tik 'aukščiausios kokybės natūr. kosmetiką'. Įdomu įdomu Alkaitis tai man nėra super įdomus (gal tik porą dalykų norėčiau pabandyti), įdomiau kainų skirtumas ir ką dar nauja negirdėta atveš
Ką tik pasiskaičiau, kad Holos greitai pradės perkiauti Dr. Alkaičiu, kaip ir kita kažkokia nauja parduotuvė, kuri pardavinės tik 'aukščiausios kokybės natūr. kosmetiką'. Įdomu įdomu Alkaitis tai man nėra super įdomus (gal tik porą dalykų norėčiau pabandyti), įdomiau kainų skirtumas ir ką dar nauja negirdėta atveš
sveikos, siandien likau labai nustebusi - taip gavosi, kad 4dienas negalejau galvos plauti (siaip plaunu kasdien nes stipriai riebaluojasi) tai jau tik su salmu vaiksciot su tokia galva siandien pagaliau issiploviau (urtekram su moliu samp. ir faith in nature kanapiu kondicionierius) priemones jau prie galo puikiausiai veike visalaik, bet sikart jau plaudama supratau, kad kazkas netaip, galva muilavau 3kart, alieju plaunant ir tai 2ju pakanka, issidziovinus plaukus paaiskejo, kad jie sukrite ir netoli to kad pavadintum riebaluotais po poros valandu aisku vaizdelis dar pablogejo. Bet kaip taip gali buti argi naturalus riebalas taip i plauka issigeria, kad net alieju lengviau isplauti?
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 23, 23:08)
Reiks greipfrutus su rozmarinu išbandyt
Sveikinimai atradus šampūną, kaip iš antro karto tai visai neblogai
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 00:19)
Bet kaip taip gali buti argi naturalus riebalas taip i plauka issigeria, kad net alieju lengviau isplauti?
Žinok aš jau senokai pastebėjau, kad aliejų iš plaukų išplauti yra kur kas lengviau nei natūralų riebalą Kokosais išsitepus, net riebaluotus plaukus, šampūnas suputoja jau patį pirmąjį kartą trenkant. Iš pradžių ir aš stebėjausi, bet matyt, tokie jau tie gamtos dėsniai
QUOTE(Versmė @ 2009 11 24, 00:21)
Reiks greipfrutus su rozmarinu išbandyt
aciu as tikrai labai patenkinta:)
dar pameginsiu urtekman sampuna, o po jo Faith kondicionieriu, jei ir siuo atveju busiu ezys po sprogimo, daugiau urtekramo netestuosiu
Apelsinu ziedu ea supper kvapnus ir jaukus
Labas vakaras šiandien šiek tiek apsipirkau Nimfalyje. Nusipirkau jūsų apkalbėtąjį alavijų kremą ir apie jį rašo "dvigubo poveikio valomasis ir drėkinamasis veido ir kūno kremas" tai iškilo klausimas ar jis naudojamas TIK kaip valiklis, ar galiu be baimės nusipraususi veidą tepti jį kaip drėkiklį, na vietoj kremo...
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 24, 00:30)
Apelsinu ziedu ea supper kvapnus ir jaukus
Aha, tik jei tai tikras nerolis, garinti būtų nepamatuota prabanga Na o jei Mėtos, tada sutinku, kvapas visai nieko Bet kas ten iš tikrųjų tame buteliuke, niekas nepasakys, nes nerolio už 15 litų nebūna
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 24, 00:28)
Žinok aš jau senokai pastebėjau, kad aliejų iš plaukų išplauti yra kur kas lengviau nei natūralų riebalą Kokosais išsitepus, net riebaluotus plaukus, šampūnas suputoja jau patį pirmąjį kartą trenkant. Iš pradžių ir aš stebėjausi, bet matyt, tokie jau tie gamtos dėsniai
na tikrai idomu, visa laime, kad ne viena pati tokio, o jau galvojau kokias atomines atliekas ta mano oda isskiria
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 24, 00:34)
Aha, tik jei tai tikras nerolis, garinti būtų nepamatuota prabanga Na o jei Mėtos, tada sutinku, kvapas visai nieko Bet kas ten iš tikrųjų tame buteliuke, niekas nepasakys, nes nerolio už 15 litų nebūna
o jums rimtai metos apelsinmedzio ziedai gerai kvepia? as tokia klaida padariau nusipirkau, tai negaliu ne atkisti to buteliuko nekalbant apie garinima, varo is proto tas kvapas ir uztikrina galvos skausma ir cia jau tas atvejis kur "atvira sirdim ir be isankstinio nusistatymo" neveikia