Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 11 23, 23:40)
Beje, merginos, ar kuri bandėte dėti į molio kaukes ricinos al.? Kažin netrauktų odos? Gal valančią funkciją atliktų? smile.gif

dejom tiek Summer, tiek as, kiek pamenu biggrin.gif na, svarbu nepadauginti 4u.gif nes gali ne tiek traukti ta oda, bet tiesiog ja pasausinti per daug mirksiukas.gif o savo valancia funkcija tai, manau, atlieka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 23, 23:42)
Iskilusius spuogelius didelius pradejau tepti arbatmedzio EA, tikiuosi nera labai blogai kad gryna tepu  rolleyes.gif
Nerandu dar geros priemones riebalavimuisi stabdyt (jau net bandau vakarais nieko netepti tik hidrolata, bet sunku mano odai, traukti ja nori, o jei jau patepu kremuku lengvai, tai po keliu valandu pradedu lengvai blizgeti)
Beje, pasigaminau as savadarbi roziu vandenuka (aciu Monicai), tai labai fainas atsigavinti oda, ir kvapas svelus roziu, apsipurskiu visa veida, krutine, kakla.  thumbup.gif

tikrai nieko blogo, arbatmedzio ea pavienus spuogelius galima tepti ir rekomenduojama, aisku, jeigu padeda- o tai jau individualus dalykas

o pabandykit tiesiog pakenteti vakarais keleta savaiciu - odele turetu priprasti, kad negauna jokio kremuko mirksiukas.gif nes toks pereinamojo laikotarpio tempimas tai naturalu - nepratusi pati tvarkytis jie negauna kremuko kokio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 23 lapkričio 2009 - 21:48
QUOTE(pearl @ 2009 11 23, 22:47)
dejom tiek Summer, tiek as, kiek pamenu biggrin.gif  na, svarbu nepadauginti 4u.gif  nes gali ne tiek traukti ta oda, bet tiesiog ja pasausinti per daug mirksiukas.gif  o savo valancia funkcija tai, manau, atlieka bigsmile.gif
Papildyta:

tikrai nieko blogo, arbatmedzio ea pavienus spuogelius galima tepti ir rekomenduojama, aisku, jeigu padeda-  o tai jau individualus dalykas

o pabandykit tiesiog pakenteti vakarais keleta savaiciu - odele turetu priprasti, kad negauna jokio kremuko mirksiukas.gif  nes toks pereinamojo laikotarpio tempimas tai naturalu - nepratusi pati tvarkytis jie negauna kremuko kokio ax.gif

Na reikes isbandyti (kaip tycia isbere nuo vitaminu, tai nesinori dar labiau sausinti odos kol kas), bet aciu uz patarimus, reiks pasismaginti kai praeis berimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 23, 22:40)
Aš kartais irgi noriu kažkuo perbraukti paakius, nors kolkas jokių problemų neturiu, nebent kai pervargstu - paakiai pajuosta. Tai ir galvoju ką čia nusipirkus g.gif Mintyse erškėtuogių al. ir šitas Emeraude gelis. Kokie būtų patarimai? 4u.gif
Papildyta:
Beje, merginos, ar kuri bandėte dėti į molio kaukes ricinos al.? Kažin netrauktų odos? Gal valančią funkciją atliktų? smile.gif

Esu naudojusi erškėtuogių al, o dabar emeraude gelį. Patinka man aliejai wub.gif , bet ryte neturiu laiko laukti kol susigers ( bent jau ant veido ), jei darbo dienos.Tai šiuo atveju emeraude gelis idealus. Jis toks lengvas, bet paakiams drėgmės ir maitinimo užtenka. mirksiukas.gif

Kartais įmaišau ricinos į molio kaukę,bet daug nepilu, tik truputį ir dažniausiai kartu pilu kokio kito aliejaus.Bet traukimo tikrai nesijaučia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 23 lapkričio 2009 - 21:57
QUOTE(Dovish @ 2009 11 23, 22:40)
O jeigu bandytum palyginti su Dr. Hauschka moliu? 4u.gif

Kad jau taip seniai tą Hauschkos molį beturėjau pastarąjį kartą, kad nebelabai ir pamenu... Kas liko atiminty, tai kad sudžiuvęs odą labai traukia. Nors, žinoma, per tolimesnį laiką išmokau į kaukes visko primaišyti, tai nebesudžiūva ant veido man niekas, o jei ir taip - tai bent jau nebetraukia smile.gif

Vėlgi, nematau reikalo mokėti 50 Lt už 90 g pakelį. Elementarusis pigusis rasulo purvas man malonesnis (pravalo ir net padrėkina odą, na ji tokia itin švelni ir drėgna, minkšta būna, jokio tempimo).

Pirkau kelis kartus, pradėjusi naudoti natūr. kosmetiką, bet dabar noriu kitokius molius išbandyti, o Hauschkai eilė vėl vargu ar kada beateis 4u.gif

Šiaip Hauschkos molis ir Suki tai labai skirtingos priemonės, sunku būtų lyginti, bet tikrai balsuoju už Suki ax.gif

Ricinos visuomet dedu, nepastebėjau, kad sausintų. Dedu jos nedaug, gal arbatinį šaukštelį į 60 ml.

QUOTE(Rasucci @ 2009 11 23, 22:42)
Bet kad stabdytu riebalavimasi, tai nelabai man.

Suki serumas "bio-active purifying face serum" tam skirtas smile.gif Naudoju ir tikrai patekinta esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 23 lapkričio 2009 - 22:04
Gal turetumete kazkoku pasiulymu ax.gif zodziu, nutare ir mb pabandyt kazka is naturaliu sampunu (kokia svente biggrin.gif ), tik beda, kad maniskiai jam netinka, nes as perku kaip tik tokius, kurie neminkstina plauku, papurina, o jo plaukas kaip tik tankus, kietas labai, tad jam kaip tik norisi minkstumo...neturiu patirties su tokiais sampunais biggrin.gif tai net nzn koki cia pirkt bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 23:03)
Ricinos visuomet dedu, nepastebėjau, kad sausintų. Dedu jos nedaug, gal arbatinį šaukštelį į 60 ml.
Suki serumas "bio-active purifying face serum" tam skirtas smile.gif Naudoju ir tikrai patekinta esu.

Sitas Suki serumas kiek uzmaciau kainuoja nuo $67 ? doh.gif

O del aliejaus maisymo i molio kaukes, tai ar molis normaliai susimaiso su aliejais? ta prasme moli su vandeniu sumaisyt reikia ir tada aliejaus lasinti? Nes panasiai bandziau, tai labai jautesi kas issiskiria skystis ir aliejus atskirai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 24, 00:13)
Sitas Suki serumas kiek uzmaciau kainuoja nuo $67 ?  doh.gif

O del aliejaus maisymo i molio kaukes, tai ar molis normaliai susimaiso su aliejais? ta prasme moli su vandeniu sumaisyt reikia ir tada aliejaus lasinti? Nes panasiai bandziau, tai labai jautesi kas issiskiria skystis ir aliejus atskirai. blush2.gif

na, nereikia tik padauginti skyscio, o gal nepakankami maisei - as pirma sumaisau moli ir kt miltelius su skysciu (hidrolatu ar kt) ir tada i ta mase ipilu alieju- vienu daugiau, kt maziau - pagal poreiki... turi gautis vienalyte mase...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 23 lapkričio 2009 - 22:20
QUOTE(pearl @ 2009 11 23, 21:47)
nes gali ne tiek traukti ta oda, bet tiesiog ja pasausinti per daug mirksiukas.gif  o savo valancia funkcija tai, manau, atlieka bigsmile.gif

Reikės gal pabandyti ax.gif Nors pradžiai noriu jojoja+ricina pagaliau išbandyti biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 23, 21:57)
Esu naudojusi erškėtuogių al

O erškėtuogių al. klampus/ tirštas ar prie lengvesnių? Neužfiksavau blush2.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 22:03)
Kad jau taip seniai tą Hauschkos molį beturėjau pastarąjį kartą, kad nebelabai ir pamenu...

Man jis labai patiko, sakyčiau išlgai naudojau ir nemažai sunaudojau, bet pabodo... ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 23, 22:06)
zodziu, nutare ir mb pabandyt kazka is naturaliu sampunu (kokia svente biggrin.gif )

tad jam kaip tik norisi minkstumo

Na va, kokia šventė thumbup.gif

Aš siūlau Logona bamboo, tikrai palieka švelnius plaukus. Tik aliejinių kaukių neišplauna, bet MB gal nesidarys biggrin.gif
P.S. Jei nori, galiu duoti pasibandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 24, 00:22)
Reikės gal pabandyti ax.gif Nors pradžiai noriu jojoja+ricina pagaliau išbandyti biggrin.gif

as taip ir dejau - tik ricinos nedaug, o jojobos - negailejau biggrin.gif dar gali ir kt alieju prideti, jei norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 20:42)
O kam tau tas silikonas? ax.gif

na cia taip placiai pavadinau visus aliejus pirktinius skirtus galams, kuriuose didziaja dali ir uzima silikonas ir kt s...o kam na tai tiesiog- galu prieziurai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 23 lapkričio 2009 - 22:31
QUOTE(Dovish @ 2009 11 23, 22:22)
P.S. Jei nori, galiu duoti pasibandyti 4u.gif

butu saunu bigsmile.gif 4u.gif nes tikrai bijau visa kieki pirkt, kad paskui nereiktu man sunaudot, nes sau kol kas pakankamai sampunu turiu. Va, isbande ozkas, bet sake, kad jam nesvelnus plaukai, atseit po head&shoulders svelnesni doh.gif
manau iki alieju dar teks palaukti biggrin.gif
Atsakyti
As naudoju aliejus rolleyes.gif pvz kvieciu gemalu, thumbup.gif po to riesutu, alyvuogiu, dargano ar kaip vadinasi argano g.gif sitas plaukams lb tinka bigsmile.gif
Atsakyti