Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš prie tamsesnio gymio, tik kad praėjusią vasarą nesideginus, tad kaip ir balta sau pati atrodau. Manau drąsiai galima pirkti ir baltaodėms, jo tiesiog mažiau reikėtų išspausti - veido spalva priklauso nuo kremuko kiekio wink.gif Man asmeniškai užtenka vieno paspaudimo, o jei noriu dar ir skruostus paryškinti ar dekolte, dar ir antrą kartą spusteliu. Šiaip drėkinimo užtenka, bet kartais aš Dr. Hauschka aliejuką pasitepdavau, o tada dar Suki ant viršaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 23, 00:12)
o jei dar papildyciau, tai visos proceduros grozio zymiai efektyvesnes pirtyje smile.gif

Ne visiems ax.gif odai su išsiplėtusiais kapiliarais nepatartinos pirtys...

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 11:50)
Gal pameni, kokie argumentai? 4u.gif Šiaip iš tiesų, veido kaukes dažniausiai darausi būtent tokiu metu ir kažkodėl psichologiškai ypač nemėgstu jų darytis ryte g.gif
Nea, aš kaip gan tamsiaodė, tai 514 man pats tas smile.gif

Argumentų nėra, bet kaip suprantu, tada oda yra aktyvi, palankiausias metas šveitimui, kaukėms, jų maitinimui... O vat dar rašo, kad 14-17 val. nevertėtų eiti pas kosmetologes ir atlikti kokias nors procedūras, nes tuo metu oda "užsidaro", kosmetinės priemonės tampa nelabai veiksmingos. Jei kam dar įdomu, tai 5-7 val. ryto tinkamas laikas tepti drėkinamuosius kremus, oda pabunda. 10-13 val. aktyviausia riebalinių liaukų veikla, tai patartina turėti valomųjų servetėlių. 20-22 val. tinkamiausias laikas nuodingoms medžiagoms šalinti, pirtims, naudingos visos valomosios ir atpalaiduojamosios procedūros. 22 val. geriausias laikas miegoti 4u.gif
Atsakyti
daug zinancios merginos, patarkit, ar gerai darau kad plauku galiukus tepu tik su KN "galvos odai ir plaukams skirtu alieju misiniu"? ar nebus "per lengva"? zinau kad reiktu ziuret poveiki-ar yra/ nera jo, dar aisku nepakankamai ilgai tepu, bet vis tiek sakau paklausiu blush2.gif ar pirkt silikona? verysad.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 23, 18:09)
Madoj pardaveja sako: cia kazkokia informacija pasklido...Nes turejom du ranku kremus,ispirko ir vis dar eina ir klausineja. lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 23, 18:17)
pas  juos sintetikos pilna, tai "vdūg" visi ant jos pasinešę būtų biggrin.gif

'Grynos' sintetikos nedaug pas juos. Yra nemažai 'a la geresnės/link natūralumo' sintetikos, pvz. Hortrus Fratris, dar ten kažko.

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 19:23)
O iš kur siunčiatės Suki? 4u.gif

Aš tai ebay šaudžiausi po vieną prekę ax.gif O mėginėlių rinkinį pirkau lovelula.co.uk.

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 11 23, 21:36)
ar pirkt silikona?  verysad.gif  aciu

O kam tau tas silikonas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 23, 20:20)
22 val. geriausias laikas miegoti  4u.gif

Iš tiesų, geriausias laikas eiti miegoti - tarp 18 ir 22 val. Jei neklystu, viena miego valanda iki 22 val. atitinka dvi miego valandas po 22 val. ax.gif
Turiu draugę farmacininkę - ji netipinė, vaistų nėra linkus vartot smile.gif Pasakojo, kad dažnai užeina žmonės su miego sutrikimais medikamentų ieškoti, tai ji visų pirma paklausia kada jie eina miegoti - visi kaip susitarę po 24 val. Eiti anksti miegoti tapo nebemadinga, madinga vaistus vartoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 23 lapkričio 2009 - 20:52
Merginos, su kuo galima sutirštinti alijošiaus sultis ir kokiom proporcijom? Norėčiau veidui panaudot su kuo nors sumaišiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 21:47)
Iš tiesų, geriausias laikas eiti miegoti - tarp 18 ir 22 val. Jei neklystu, viena miego valanda iki 22 val. atitinka dvi miego valandas po 22 val.  ax.gif
Turiu draugę farmacininkę - ji netipinė, vaistų nėra linkus vartot  smile.gif Pasakojo, kad dažnai užeina žmonės su miego sutrikimais medikamentų ieškoti, tai ji visų pirma paklausia kada jie eina miegoti - visi kaip susitarę po 24 val. Eiti anksti miegoti tapo nebemadinga, madinga vaistus vartoti unsure.gif

doh.gif va, kad kas isduotu paslapti kaip nueit miegot pries 22H. Nes mane nemiga jau nuo rudens kankina, kazkoks kosmaras, jau ir migdomus pradejau gerti, nes tiesiog kaip zombis diena vaikstau.
Ir pati jauciu, kad apie 22H pradedu snausti, tada stengiuosi kuo greiciau pabaigt visus darbus ir i lova, o tada zvilgt i laikrodi, jau ir po vidurnakcio doh.gif

o siaip cia gal biski ne i tema, bet rekomenduoju Melvita biciu pieneli
user posted image

kiekviena ryta po "zirniuka" biciu pienelio suvalgau, energijos tikrai duoda, o tikriausiai ir nuo visu persalimu saugo, nes visi aplinkui kosti, sloguoja, vyras persirgo gripu, o manes tfu tfu tfu bet jokios bacilos nepuola.
Skonis biciu pieneliu, gana bjaurokas, bet as ji maisau su medum ir citrina, labai gerai showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 11 23, 23:02)
Merginos, su kuo galima sutirštinti alijošiaus sultis ir kokiom proporcijom? Norėčiau veidui panaudot su kuo nors sumaišiusi ax.gif

siaip kelis psl atgal buvau rasiusi, kad galima sutirstinti su ksantanu biggrin.gif kazkur 30 ml sulciu reiketu 0,7 ml ksantano (geriausia matuoti su specialiu sauksteliu - i maniski telpa 2 ml, taigi reiketu 1/3 tokio saukstelio ksantano). Ksantana uzpilti sultimis ir 2 val kas kazkiek laiko vis pamaisyti, nes ksantanas isbrinksta su laiku.

cia ne jums taikoma, bet pastebejau, kad pastaruoju metu, temos naujokams kyla klausimas, ir neperskaite temos, arba nepabande per raktinius zodzius paieskoti informacijos - galbut, jau apie tai buvo kalbeta, uzduoda klausimus, atsakymus i kuriuos galima rasti atsivertus bent 2-3 psl. atgal ax.gif kazkaip nesusilaikiau neparasiusi cia po keliu postu rolleyes.gif

del miego - o ka daryti gryniausioms peledoms? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 11 23, 23:18)

kiekviena ryta po "zirniuka" biciu pienelio suvalgau, energijos tikrai duoda, o tikriausiai ir nuo visu persalimu saugo, nes visi aplinkui kosti, sloguoja, vyras persirgo gripu, o manes tfu tfu tfu bet jokios bacilos nepuola.
Skonis biciu pieneliu, gana bjaurokas, bet as ji maisau su medum ir citrina, labai gerai showoff.gif

bigsmile.gif as esu bandziusi biciu duonele tabletemis tokiomis gerti - tai jau oi kaip bere mane doh.gif galvojau, laikina, o gi pasirodo kad ne, ir po poros menesiu vis tas pats budavo, tai meciau ta reikala blush2.gif uztai radau alternatyva-medus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 23 lapkričio 2009 - 21:30
QUOTE(pearl @ 2009 11 23, 22:32)
siaip kelis psl atgal buvau rasiusi, kad galima sutirstinti su ksantanu biggrin.gif  kazkur 30 ml sulciu reiketu 0,7 ml ksantano (geriausia matuoti su specialiu sauksteliu - i maniski telpa 2 ml, taigi reiketu 1/3 tokio saukstelio ksantano). Ksantana uzpilti sultimis ir 2 val kas kazkiek laiko vis pamaisyti, nes ksantanas isbrinksta su laiku.

Mačiau, jog rašėt, kad su ksantanu, bet proporcijas, atsiprašau, pražiopsojau, todėl ir klausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 11 23, 23:36)
Mačiau, jog rašėt, kad su ksantanu, bet proporcijas, atsiprašau, pražiopsojau, todėl ir klausiau 4u.gif

ne, proporciju lygtais ir nebuvo biggrin.gif todel mano pastaba ne jums, kaip ir rasiau mirksiukas.gif o kam norit naudoti geli - veidui?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 11:50)
Kaip kaukė, Suki molis yra labai švelnus, nuostabiai greitai tarsi susigeriantis (o iš tiesų - sudžiūstantis, bet odos netampantis visiškai) ant odos.

O jeigu bandytum palyginti su Dr. Hauschka moliu? 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 12:33)
bet klausyk, manau, kad jau atsisirgom Suki, nebereikės spirgėti biggrin.gif

Kaip kokia banga nusirito biggrin.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 11 23, 14:42)
Labai laukiu atsiliepimu apie Emeraude paakiu geli  ax.gif

Reikės mamai Kalėdoms nupirkti ax.gif

Aš kartais irgi noriu kažkuo perbraukti paakius, nors kolkas jokių problemų neturiu, nebent kai pervargstu - paakiai pajuosta. Tai ir galvoju ką čia nusipirkus g.gif Mintyse erškėtuogių al. ir šitas Emeraude gelis. Kokie būtų patarimai? 4u.gif
Papildyta:
Beje, merginos, ar kuri bandėte dėti į molio kaukes ricinos al.? Kažin netrauktų odos? Gal valančią funkciją atliktų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 23, 20:05)
gal kas rekuomenduosit krema viedui misriai i paberimus odai.visi cai siulo Hauschka, bet krizes metu kazka pigiau noreciau 4u.gif

Naudou Haschka alieju riebiai odai, ir nesu itin suzaveta, jis fainas tik tuom kad kaip aliejus nekemsa poru, drekina oda. Bet kad stabdytu riebalavimasi, tai nelabai man. Isbandziau ir Logona kremo riebiai odai meginukus, tai CLEAR SKIN visai patiko, nes skaistino veido oda, bet riebalavimosi irgi nestabdo.
Iskilusius spuogelius didelius pradejau tepti arbatmedzio EA, tikiuosi nera labai blogai kad gryna tepu rolleyes.gif
Nerandu dar geros priemones riebalavimuisi stabdyt (jau net bandau vakarais nieko netepti tik hidrolata, bet sunku mano odai, traukti ja nori, o jei jau patepu kremuku lengvai, tai po keliu valandu pradedu lengvai blizgeti)
Beje, pasigaminau as savadarbi roziu vandenuka (aciu Monicai), tai labai fainas atsigavinti oda, ir kvapas svelus roziu, apsipurskiu visa veida, krutine, kakla. thumbup.gif
Atsakyti