Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 23, 17:36)

Ir kaip vertinate suki dabar? tos kurios jau isbande. rolleyes.gif

Man labai patinka suki prausiklis veidui su cukrumi (exfoliate foaming cleanser). Tikrai dar pirksiu.

Balancing kremas visai nieko, labiau tinkamas naudoti vasara, nes jauciu, kad ziemai man nepakankamai drekina. Jei iki vasaros nieko geriau nerasiu dar karteli paimsiu.

Balancing Toner irgi visai patiko, skaniai kvepia, nors jokiu stebuklu nedaro.

kremas paakiams laaaabai skaniai kvepia, bet deja man labai riebus, oda aplink akis blizga. antra karta nepirkciau schmoll.gif

Kremas kunui - nepatiko nei kvapas, nei poveikis. Nepasakyciau, kad labai drekina, sunkiai susigeria. Tikrai nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 11 23, 16:49)
O kur pirkote kavo EA? Kazkada kosmetic zurnale skauciau, kad kiekviena save gerbianti moteris turetu tureti morku seklu ir kavos ea. Morku seklu turiu, bet kavos vis dar ne.. ax.gif

o kuo jie tokie ypatingi lyginant su kitas EA, kad kiekviena save gerbianti moteris turetu tureti? ax.gif ir kam naudojate morku seklu EA?
Atsakyti
Merginos, o iš kur rožių miltelių gaunate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 20:06)
Merginos, o iš kur rožių miltelių gaunate? 4u.gif

jei domina, parasyk Monicai i az 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad jau ir Suki šturmuoja mūsų natūralisčių lentynas biggrin.gif
Porą produktų ir aš esu išbadžiusi, visai patiko. Turiu Intensive Brightening Masque
toks
Naudojas skalsiai, taupus, iš pradžių labai patiko ir poveikis buvo akivaizdus, tik dabar, kai jo liko vos lašiukai, rodos, kad oda prie jo priprato... unsure.gif Matomai nori šviežienos biggrin.gif
Ir dar turiu Tinted Actve Moisturizer
toks
Ypač patiko, dar bandysiu Dr. Hauschka analogą ir lyginsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pearl @ 2009 11 23, 19:10)
jei domina, parasyk Monicai i az 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
O iš kur siunčiatės Suki? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 23 lapkričio 2009 - 18:21
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 19:23)

gal galetum placiau blush2.gif labai gundausi ir dvejoju tarp suki ir hauschkos doh.gif

mane labiausiai domine ar nesubega i rauksleles, nes kartais tokie kremai tik dar labaiu pasendina nei oda grazia padaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 19:23)
Žiūriu, kad jau ir Suki šturmuoja mūsų natūralisčių lentynas  biggrin.gif
toks

Kokią spalvą turi? bigsmile.gif Ar gerai pasiskirsto ant odos?Skystesnis ar tirštesnis? Kokiai odai labiau tinka? Ir kokia tavo?ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 11 23, 18:24)
Man labai patinka suki prausiklis veidui su cukrumi (exfoliate foaming cleanser). Tikrai dar pirksiu.

Prausiklis veidui,kaip suparntu, visoms patiko. - Noriu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 11 23, 16:35)
Ką siūlote pilti į beveik savadarbį šampūną riebiems, ploniems, silpniems, slenkantiems plaukams? Aš mąstau apie dilgelių, beržų ekstraktą, rozmarinų, arbatmedžio, greipfrutų, kedrų ea.

O kaip darėte tą beveik savadarbį šampūną? Aš vis ieškau receptų, bet nieko doro nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 11 23, 19:28)
gal galetum placiau blush2.gif  labai gundausi ir dvejoju tarp suki ir hauschkos doh.gif

mane labiausiai domine ar nesubega i rauksleles, nes kartais tokie kremai tik dar labaiu pasendina nei oda grazia padaro  doh.gif

Į raukšleles tikrai nesubėga schmoll.gif Pirkau bronze atspalvį. Atrodo gana natūraliai, oda matomai 'įdega', pagyvėja, lengvai tepasi. Sudėtyje praktiškai tik aliejai. Su Hauschka nelabai galiu lygint, nes nebandžiau, bet ketinu pirkti netrukus.
Galėčiau duoti pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 23 lapkričio 2009 - 19:05
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 23, 19:57)
Pirkau broze atspalvį. Atrodo gana natūraliai, oda matomai 'įdega', pagyvėja, lengvai tepasi. Sudėtyje praktiškai tik aliejai. Su Hauschka nelabai galiu lygint, nes nebandžiau, bet ketinu pirkti netrukus.
Galėčiau duoti pabandyti  mirksiukas.gif

o kaip drekina oda?? ar uztenka tik sio kremo ar dar ir dieniniu reikia pasitepti??? o tavo naturali oda kokia?? daugiau balta ar tamsesne?? nes as tai baltaode, tai gal man bronze butu tamsokas, bet is kitos puses jei imt natural, tai gal nebus jokio idegio poveikio, o noretusi buti siek tiek rusvesnei, nes dabar baisu doh.gif

del pasiulymo labai aciu 4u.gif turejau meginuka, isbandziau, visai nieko. Man del Hauschkos viena problema - man "nekvepia"(nenoriu sakyti smirda), pacios priemones visai neblogos ir patiko, bet va kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 23, 19:52)
Kokią spalvą turi? bigsmile.gif  Ar gerai pasiskirsto ant odos?Skystesnis ar tirštesnis?  Kokiai odai labiau tinka? Ir kokia tavo?ax.gif
Papildyta:
Prausiklis veidui,kaip suparntu, visoms patiko. - Noriu. biggrin.gif

Pasiskirsto gerai, po perėjimo prie natūralių produktų, nieko panašaus nesu tepusi ant veido, tad net nustebau - taip stipriai skiriasi nuo cheminių kreminių pudrų! Nenuostabu, juk tokia puiki sudėtis. Jis toks ne toks skystas kaip, tarkim, jojobos aliejus, daugiau kaip kremas. Mano oda mišri, bijau teigti, bet gal tinka visiems tipams g.gif
O prausklio ir aš noriu ax.gif
Atsakyti
gal kas rekuomenduosit krema viedui misriai i paberimus odai.visi cai siulo Hauschka, bet krizes metu kazka pigiau noreciau 4u.gif
Atsakyti