Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(fuksija @ 2009 11 23, 17:13)
Aš iš labai mažo miesto, už siuntimą susimokėčiau ir pati. Ačiū, kreipsiuos į Monica.

Kokie ea be rozmarinų ir greipfrutų greitina plaukų augimą?

ea tai ea, o aliejus varnalesu smile.gif
mergaites, o Loccitane natur kosmetika, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 23, 16:16)
mergaites, o Loccitane natur kosmetika, ar ne?

ne visa 4u.gif Didžioji dalis ne, bet yra ir dalelytė sertifikuotos wink.gif Iš karto perspėju - nepirk jų natūralaus dezodoranto, prasikeiksi doh.gif O ir kiti jų natūralūs produktai susižavėjimo šūksniais nebuvo apdalinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 17:20)
ne visa  4u.gif Didžioji dalis ne, bet yra ir dalelytė sertifikuotos wink.gif Iš karto perspėju - nepirk jų natūralaus dezodoranto, prasikeiksi  doh.gif O ir kiti jų natūralūs produktai susižavėjimo šūksniais nebuvo apdalinti sad.gif

aciu, vos nesusigundziau sampunu ir kondic. as kaip apsesta dabar tais sampunais, kol nerasiu savojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 11 23, 16:13)
Kokie ea be rozmarinų ir greipfrutų greitina plaukų augimą?

iš savo patirties siūlau panaudoti Mėtos ekstraktų mišinį plaukų stiprinimui, palaikant jį ne 15 minučių, o kokią 1-1,5 val. kaip aliejinę kaukę smile.gif Poveikis bent jau man labai geras nuo šio mišinio smile.gif Neperspausk su EA, pradžiai užtektų ir poros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 16:25)
iš savo patirties siūlau panaudoti Mėtos ekstraktų mišinį plaukų stiprinimui, palaikant jį ne 15 minučių, o kokią 1-1,5 val. kaip aliejinę kaukę smile.gif Poveikis bent jau man labai geras nuo šio mišinio smile.gif Neperspausk su EA, pradžiai užtektų ir poros smile.gif

Šiuo metu turiu beržų ekstraktą, bet bandysiu ir tavo rekomenduotąjį, sugundei. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksija: 23 lapkričio 2009 - 16:32
fuksija, Mėtos temoje įdėjau, ką naudoju - ten mišinukas 4u.gif Dilgėlės gerai, bet merginos sakė, kad kvapas jų sunkiai pakenčiamas....
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 13:33)

bet klausyk, manau, kad jau atsisirgom Suki, nebereikės spirgėti biggrin.gif

kas iš to, kad aš tavųjų neskaityčiau, jei jau apsikrėčiau Argital?  doh.gif  lotuliukas.gif

katuti, o tu jau bandei argital?

Ir kaip vertinate suki dabar? tos kurios jau isbande. rolleyes.gif

As irgi labai noriu argital.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 23, 16:36)
katuti, o tu jau bandei argital?

Ir kaip vertinate suki dabar? tos kurios jau isbande. rolleyes.gif

nea, bet tikiuosi greitai greitutėliai nedelsiant išbandyti rolleyes.gif

turiu nedaug, viskas patiko, bet ne ant tiek, kad nagai niežėtų dar bandyti smile.gif Aišku, užburia nuostabus citrusinis kvapas - toks yra jų populiariausias produktas prausiklis ir lūpų pieštukas. Losjonas net negaliu nusakyti, kuo man kvepia - koncentruotai eteriniais aliejais.

prausiklis superinis, bet manau, kad galima tokį pigiau pasidaryti namuose. Vistik neatmetu, kad kada nors galiu pakartoti smile.gif Pieštuką nešiojuosi visur - man ir kvapas jo patinka, ir apsauga. Nors kartais ir nuo sviestmedžio lūpos nuskeldėja, tai mainau juos abu biggrin.gif Su Weleda, hauschka negaliu palyginti, nes šitų nesu turėjusi sad.gif Veido losjonas pasidarė per lengvas šaltajam sezonui, arba nebesuprantu savo odos... Padėsiu pavasariui smile.gif

šiaip kosmetika faina, bet brangi... Ir man apskritai, Europoje viskas aiškiau, suprantamiau. Neatmetu, kad groja ir tai, kad vistik tai, kas yra užaugę mūsų žemyne, mums yra arčiau poreikių patenkinimo smile.gif Net ir pasukusi galvą neprisimenu, kad būčiau ant ko nors made in USA negrįžtamai užsikabinusi, kaip tarkim ant Hauschkos CC wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 17:54)
nea, bet tikiuosi greitai greitutėliai nedelsiant išbandyti  rolleyes.gif

turiu nedaug, viskas patiko, bet ne ant tiek, kad nagai niežėtų dar bandyti smile.gif Aišku, užburia nuostabus citrusinis kvapas - toks yra jų populiariausias produktas prausiklis ir lūpų pieštukas. Losjonas net negaliu nusakyti, kuo man kvepia - koncentruotai eteriniais aliejais.

prausiklis superinis, bet manau, kad galima tokį pigiau pasidaryti namuose. Vistik neatmetu, kad kada nors galiu pakartoti smile.gif Pieštuką nešiojuosi visur - man ir kvapas jo patinka, ir apsauga. Nors kartais ir nuo sviestmedžio lūpos nuskeldėja, tai mainau juos abu biggrin.gif Su Weleda, hauschka negaliu palyginti, nes šitų nesu turėjusi sad.gif Veido losjonas pasidarė per lengvas šaltajam sezonui, arba nebesuprantu savo odos... Padėsiu pavasariui smile.gif

šiaip kosmetika faina, bet brangi... Ir man apskritai, Europoje viskas aiškiau, suprantamiau. Neatmetu, kad groja ir tai, kad vistik tai, kas yra užaugę mūsų žemyne, mums yra arčiau poreikių patenkinimo smile.gif Net ir pasukusi galvą neprisimenu, kad būčiau ant ko nors made in USA negrįžtamai užsikabinusi, kaip tarkim ant Hauschkos CC wink.gif

bigsmile.gif aciu uz toki issamu atsakyma. 4u.gif

O suki is USA?Kazkaip net nesusimasciau. Ydomu butu ir suki isabndyti, bet kaina truputi stabdo.Gal ir gerai.Bet manau,kad kazka vistiek isbandysiu. rolleyes.gif

Kaip tik savaitgali buvau sostinej.Galvojau tikrai nusipirksiu argital.Pradziai buvau nusiteikusi ranku ir valanciajam kremui. Bet negavau. verysad.gif O del kitu neapsisprendziau eksprontu. unsure.gif

Madoj pardaveja sako: cia kazkokia informacija pasklido...Nes turejom du ranku kremus,ispirko ir vis dar eina ir klausineja. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 23, 17:09)
O suki is USA?Kazkaip net nesusimasciau. Ydomu butu ir suki isabndyti, bet kaina truputi stabdo.

Madoj pardaveja sako: cia kazkokia informacija pasklido...Nes turejom du ranku kremus,ispirko ir vis dar eina ir klausineja. lotuliukas.gif

iš JAV, taip drinks_cheers.gif Man JAV vistik kažkokiu popsu nuolat kvepia - Suki stilingu, kitkas - nelabai biggrin.gif

tik DU kremus turėjo???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 17:14)
tik DU kremus turėjo????  blink.gif

Na ko stebiesi, juk jie tik atsidarė, tai matyt nežinojo kokia paklausia bus, juk pas juos sintetikos pilna, tai "vdūg" visi ant jos pasinešę būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 23, 17:17)
Na ko stebiesi, juk jie tik atsidarė, tai matyt nežinojo kokia paklausia bus, juk pas  juos sintetikos pilna, tai "vdūg" visi ant jos pasinešę būtų biggrin.gif

netikiu biggrin.gif Man atrodo, kad SM nupirko pas juos tikrai gerokai daugiau nei du kremus biggrin.gif
Atsakyti