Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 11 23, 16:41)
man praktiškai visada būna po molio kaukės paraudusi oda, bet greit paraudimas praeina. Nepriklauso nuo priedų, matyt dėl pačio molio poveikio. O gal dėl to, kad jis aktyviai veikia? g.gif Draugė skaitė, Alkaičio komentarą pan. klausimu.  Pirkėja pasakė, kad po jo priemonių, veidas parausta, net dilgčioja. O buvo atsakyta, kad tai normalu, nes sudėtos aktyviai veikiančios medžiagos.
Gal tas pranc molis tieisog yra aktyvesnsi, nei rusiškas, ir labiau veikia odą g.gif

tai reiskias taip ir tur buti thumbup.gif stai koks skirtumas tarp paprastu moliu ir kokybisku (nors raudonas, o ne zalias - turetu buti lengvesnio poveikio) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 15:56)
kniaumiau, ožkų šampūno kvapą gerai numuša kavos EA - bandžiau savaitgalį lašinti, tai išėjo kava su saldėsiu, bet kokiu - nėjo atskirti biggrin.gif

naudoju, tebepatinka, manęs tikrai nenuvylė - atvirkščiai  rolleyes.gif  Yra lengvas, gerai drėkina, maloniai jaučiasi oda smile.gif Ir gražiau atrodo wink.gif

Žiūriu ne man vienai čia argital manija lotuliukas.gif

O ką kavos ea gero daro plaukams? g.gif Turiu kakavos absoliuto, gal irgi kvapas derėtų prie marcipanų, bet kad gaila jį į šampūną lašint rolleyes.gif Pas mane dabar saldūs rozmarinai, viliuosi, kad šaknims bent kiek geriau nuo to biggrin.gif

Apie paakių gelį nuomonė gera, nors šiuo metų laiku gal labiau norėčiau riebesnio kremuko (kartais net su kūno sviestu patapšnoju doh.gif ). Bet šiaip jis tikrai puikus, neblizga, nedirgina, padrėkina smile.gif
Atsakyti
Is pradziu gelis labai sudirgino oda, bet tai buvo vienkartinis nesusipratimas biggrin.gif
man paakiai pasviesejo, mikroskopines rauksleles palygejo, verdiktas 10/10
Atsakyti
Ką siūlote pilti į beveik savadarbį šampūną riebiems, ploniems, silpniems, slenkantiems plaukams? Aš mąstau apie dilgelių, beržų ekstraktą, rozmarinų, arbatmedžio, greipfrutų, kedrų ea.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 23, 15:30)
Žiūriu ne man vienai čia argital manija  lotuliukas.gif

O ką kavos ea gero daro plaukams?  g.gif 

tikrai ne vienai doh.gif

na, yra netgi kavos šampūnų sintetinių ax.gif Kavos EA energizuoja, tonizuoja - manau, kad paskatinti plaukų augimui visai neblogai biggrin.gif Su kakava tai labai saldu gali būti, be to, man irgi būtų gaila jį į šampūną lašinti ax.gif

QUOTE(fuksija @ 2009 11 23, 15:35)
Ką siūlote pilti į beveik savadarbį šampūną riebiems, ploniems, silpniems, slenkantiems plaukams? Aš mąstau apie dilgelių, beržų ekstraktą, rozmarinų, arbatmedžio, greipfrutų, kedrų ea.

gal dalimis? Vienai daliai kurį nors ekstraktą ir rozmarinų EA, vėliau - kitą ekstraktą ir arbatmedį, kad plaukai nepriprastų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 15:43)
tikrai ne vienai  doh.gif

gal dalimis? Vienai daliai kurį nors ekstraktą ir rozmarinų EA, vėliau - kitą ekstraktą ir arbatmedį, kad plaukai nepriprastų  4u.gif

Gera mintis, ačiū, pasidarysiu kelis šampūnus.
Atsakyti
O kur pirkote kavo EA? Kazkada kosmetic zurnale skauciau, kad kiekviena save gerbianti moteris turetu tureti morku seklu ir kavos ea. Morku seklu turiu, bet kavos vis dar ne.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 23, 15:33)
Labai vaizdingai viską aprašei  biggrin.gif Taip skaniai juokiausi  blush2.gif Sėkmės bandant kitus šampūnus  4u.gif
O kodėl būtent kapsulių reikia ? Gero šaltalankio yra KN  4u.gif

as tai vos neverkiau save pamaciusi, o po to jau ir juokas sueme, bet taip ir buvo kaip parasiau:)smile.gif siandien pristate kita sampuna ir kondic. vakare parasysiu kaip sekesi:)
o del saltalankiu, tai KN ir nuziurejau aliejuka 4u.gif
vakar i plauku kauke arba rozmarinu EA padauginau, arba ciobreliai susipuko su galvos oda, kad siandien nagus tarkuoju i galva susikisusi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 23 lapkričio 2009 - 15:57
QUOTE(Elitute @ 2009 11 23, 15:49)
O kur pirkote kavo EA? Kazkada kosmetic zurnale skauciau, kad kiekviena save gerbianti moteris turetu tureti morku seklu ir kavos ea. Morku seklu turiu, bet kavos vis dar ne.. ax.gif

pas Monica 4u.gif Man juo ir pasikvėpinti patinka smile.gif Galvoju, kad ir į savo Suki losjoną mielai visai veidui įmaišyčiau ir gautųsi kava su citrina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 14:56)
kniaumiau, ožkų šampūno kvapą gerai numuša kavos EA - bandžiau savaitgalį lašinti, tai išėjo kava su saldėsiu, bet kokiu - nėjo atskirti biggrin.gif

kur dar naudoji kavos ea? ax.gif lyg ir kazkada buvo klausta, jau nebeatgaminu blush2.gif , kaip kvapas? ryskus (taip kaip tikros kavos?)
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 23, 16:00)
kur dar naudoji kavos ea? ax.gif  lyg ir kazkada buvo klausta, jau nebeatgaminu blush2.gif , kaip kvapas? ryskus (taip kaip tikros kavos?)

pasikvėpinu kartais, kai jaučiu, kad trūksta energijos mirksiukas.gif Dar planuoju pasidaryti veido prausiklį iš Muscovado cukraus, ryžių miltų, Daddygirl skysto muiliuko, kavos EA - kad gautųsi kavos kvapo veido prausiklis rolleyes.gif

man jis kvepia gana ryškiai, bet silpniau negu absoliutai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksija @ 2009 11 23, 16:04)
O monica siunčia į kitus miestus?

manau, kad išsiųstų 4u.gif Tu įsidėk į profilį, koks tavo miestas - bus paprasčiau. Gal rasi bendraforumiečių ir galėsit susikooperuoti ateityje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 16:09)
manau, kad išsiųstų  4u.gif Tu įsidėk į profilį, koks tavo miestas - bus paprasčiau. Gal rasi bendraforumiečių ir galėsit susikooperuoti ateityje wink.gif

Aš iš labai mažo miesto, už siuntimą susimokėčiau ir pati. Ačiū, kreipsiuos į Monica.

Kokie ea be rozmarinų ir greipfrutų greitina plaukų augimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksija: 23 lapkričio 2009 - 16:14