Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 23, 01:03)
Man kvapas taip pat super  thumbup.gif
Visos tik giriasi, kaip šiandien lepinasi, tai ir aš pasigirsiu  biggrin.gif dariausi molio kaukę, tai veido oda tokia švari ir skaisti  rolleyes.gif Beje, viename žurnale perskaičiau (berods Natūralioji Medicina), kad darant grožio procedūras labai svarbus laikas. Tai, pvz., kaukes, pilingus ir pan. procedūras geriausias laikas daryti 18 - 20 val.  smile.gif tai laikausi rėžimo biggrin.gif

o jei dar papildyciau, tai visos proceduros grozio zymiai efektyvesnes pirtyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 22, 22:06)
Gal kuri turite Nvey kremine pudra, kurio noriu atspalvio-nera,negaliu tarp dvieju issirinkti, nespaveikslelis yra viena, o naturoje-kas kita , padekit issirinkti tarp 510 ir 513, kaip jos realiai atrodo? 510 ko gero sviesiausia? okokia 513?

Summer-in-Paris, o tu ne 510 turėjai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 20, 23:11)
Ai, dar turiu truputį šampūno riebiems plaukams/nuo pleiskanų nusipirkus,

KN naudoja būtent Argital molį, iš Stepono pirktą smile.gif Reikės ir man vėliau pamėginti, kolkas dar Ciel d'Azur turiu.

bus įdomūs atsiliepimai ir apie šampūną, ir apie molius smile.gif Galiu parašyti, kuo darant kaukes man skiriasi Ciel d'Azur žaliasis ir baltasis moliai. Kai darau iš žaliojo, toks įspūdis, kad jo mažiau ir reikia, nes baltasis tiesiog tirpsta vandenyje ir aš jo daugiau dedu, kad konsistencija būtų tinkama smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 21, 16:47)
Sedziu isielektrinusi kaip ezys ilgais spygliais po atominio karo blink.gif

man irgi buvo juokinga biggrin.gif Bet šiaip tai užjaučiu tave 4u.gif Dar kartą pakartosiu patarimą stengtis nesusipirkti visko dideliais kiekiais, o mėginti mažom talpom ar gauti pasibandyti 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 21, 17:38)
velgi griztant prie to velimo, man kazkaip istrigo tavo zodziai, kad tu issiplovus galva i slapius plaukus pirstu neikistum, kad reikia butinai issisukuoti,

čia dėl to, kad iš senų laikų esu įpratus tikriausiai labai netaisyklingai ir neteisingai džiovinti plaukus (jie man valandomis neišdžiūdavo dėl kiekio). Todėl kai plaukus ištrinu rankšluosčiu, būtinai reik iššukuoti, šampūnas čia niekuo dėtas wink.gif Jaučiu, jei braukčiau nuo viršaus į apačią juo ir viskas, galėčiau šukas išmesti visam laikui biggrin.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 11 22, 14:21)
Beja, Nimfali internetinėj parduotuvėje taip pat taikoma 45% nuolaida.

smagu, kad atidarėt ir prekybą internetu thumbup.gif

QUOTE(Monica @ 2009 11 22, 16:45)
Gavau ir apakau-jis baltas ir bekvapis blink.gif pasirodo, jis yra nerafinuotas, bet išplautas.

man tas bekvapis kiaulės taukais atsiduoda doh.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 22, 22:28)
Aš tai sėdžiu išsitepus plaukus nuo šaknų iki galiukų linų sėmenų aliejumi, o veiduką - prabangiuoju Suki moliu, na tai jau ryte išsimaudžiusi tikiuosi į Kleaopatrą atvirsti biggrin.gif

na, Kleopatra, ar Suki molis buvo vertas kainos? biggrin.gif

aš savaitgalį irgi turėjau grožio procedūrų drinks_cheers.gif Iš antro karto nusicukrinau, dėjausi super molio kaukę su ramunėlių hidrolatu ir ramunėlių milteliais. Jau šitų kaip kliūstelėjau, sudrebėjus rankai, tai net tirštai unsure.gif Užtat pamačiau, ką reiškia raminanti kaukė - oda nurimo, pabalo, nuskaistėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ką galima lašint į šampūną, kad ne taip greitai sugestų?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 22, 23:31)
o kuo padeda linų sėmėnų aliejus plaukams?

Iš tikro tai tik į google įvedusi šį aliejų dėl plaukų, tai mačiau moterys labai giria jį kaip nuostabią priemonę išsišakojusiems plaukų galiukams, tepa juo po plovimo. Tai kažkaip labiau ir nesidomėjau, tinka, vadinas tinka biggrin.gif Esu atvira naujovėms, tai maniau, pabandysiu, nes šiuo metu nelabai ką turiu iš aliejų, kad tiktų plaukams ax.gif Dabar kaip tik džiūstu, tai parašysiu įspūdžius. Ploviau su Sante apelsinų-kokosų šampūnu, kondicionieriaus specialiai nedėjau nuplaunamo, tik lengvai Druide "Leave in" apipurškiau, kol dar šlapi smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 23, 01:03)
procedūras geriausias laikas daryti 18 - 20 val.

Gal pameni, kokie argumentai? 4u.gif Šiaip iš tiesų, veido kaukes dažniausiai darausi būtent tokiu metu ir kažkodėl psichologiškai ypač nemėgstu jų darytis ryte g.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 23, 08:47)
Summer-in-Paris, o tu ne 510 turėjai?

Nea, aš kaip gan tamsiaodė, tai 514 man pats tas smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 11:52)
na, Kleopatra, ar Suki molis buvo vertas kainos?

Užtat pamačiau, ką reiškia raminanti kaukė - oda nurimo, pabalo, nuskaistėjo

Hmm smile.gif Vis galvoju, ką čia man parašyti apie jį, kaip galutinę nuomonę. Iš tiesų, atsakant tiesiai į tavo klausimą, turbūt turiu atsakyti 'ne', bet ką reiškia, ar vertas savo kainos smile.gif Galbūt vienai nuostabus šampūnas už 35Lt atrodo nevertas savo kainos, nes tiesiog per brangu tokį pirkti, o kita pasiryžusi investuoti kad ir 100Lt, jei tik mato, kad jai nuostabiai tinka ir patinka smile.gif Tai aš, ko gero, esu per vidurį šių požiūrių. Kaip kaukė, Suki molis yra labai švelnus, nuostabiai greitai tarsi susigeriantis (o iš tiesų - sudžiūstantis, bet odos netampantis visiškai) ant odos. Praėjus po kaukės kiek laiko, oda būna apraminta, švelnesnė, palygėjusi veido spalva. Šiek tiek mažina uždegimus ir apgydo spuogelius (ko pasigendu iš namudinių molio kaukių, matyt, dėl ingredientų stokos). Bet ar dar kartą mokėčiau tuos 170Lt už 30 ml? Tikrai ne smile.gif Sakyčiau, pirkčiau ją vėl, jei kainuotų iki kokių 70-80 Lt (tiek sutinku mokėti už gerą daiktą, kaip pvz Rejuvenating kaukei tiek tikrai negaila). Bėda ta, kad šis molis labai skystas, nors ir tepasi tik plonu sluoksniu, tačiau tūris yra juokingas, užtenka jos keliolikai kartų pasidaryti kaukę. Taigi nėra labai smagu kas kartą 10 litų nuleisti į kanalizaciją biggrin.gif ax.gif TIkiuosi atsakiau į klausimą blush2.gif

Nebeskaitau tavo postų tongue.gif lotuliukas.gif Kaip tik artimiausiom dienom važiuosiu pas Monicą, na tai jau ir aš pasilepinsiu milteliais visokiais...

QUOTE(fresh @ 2009 11 23, 12:23)
Ką galima lašint į šampūną, kad ne taip greitai sugestų?

O koks tau genda? g.gif Man nė vienas nėra sugedęs, net pusmetį prastovėjęs vonioj.
Atsakyti
Sveikutės ,seniai berašiau blush2.gif , tik skaitymui belieka laiko bigsmile.gif
Gal kuriai , gaminančiai kremukus ar muiliukus wub.gif praverstų ..gaila , kad stovi nenaudojami ..galima ir mainyti į kokius gaminius ar mėginėlius...Visgi aš pastebėjau, kad mielai naudoju tik gatavus produktus doh.gif
http://www.supermama...;#entry32332428
Atsakyti
Bijau, kad suges puslitris Urtekram sampuno be priedu, man Urtekram ir Dr.Hauschka sugede buvo net pusmeciui nepraejus.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 23, 11:50)
Iš tiesų, atsakant tiesiai į tavo klausimą, turbūt turiu atsakyti 'ne', bet ką reiškia, ar vertas savo kainos smile.gif
Šiek tiek mažina uždegimus ir apgydo spuogelius (ko pasigendu iš namudinių molio kaukių, matyt, dėl ingredientų stokos). Bet ar dar kartą mokėčiau tuos 170Lt už 30 ml? Tikrai ne smile.gif

Nebeskaitau tavo postų tongue.gif  lotuliukas.gif

supratau smile.gif Tikrai nereali kaina 170 litų už molio kaukę.... O kas ten per ingredientai? Gal galima namuose ką sumaišyti? Mano pastebėjimu, tai bent mano oda kažkaip gerai reaguoja, jei nedarau to paties, su tom pačiom sudėtinėmis dalimis, o vis kažką kitką sumąstau smile.gif Gal geriau apsimokėtų sudėtinių dalių daugiau turėti, kur ir kitokioms kaukėms, pagerinimams tiktų smile.gif

bet klausyk, manau, kad jau atsisirgom Suki, nebereikės spirgėti biggrin.gif

kas iš to, kad aš tavųjų neskaityčiau, jei jau apsikrėčiau Argital? doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 13:33)
Tikrai nereali kaina 170 litų už molio kaukę.... O kas ten per ingredientai?

bet klausyk, manau, kad jau atsisirgom Suki, nebereikės spirgėti biggrin.gif

kas iš to, kad aš tavųjų neskaityčiau, jei jau apsikrėčiau Argital?  doh.gif  lotuliukas.gif

Ir čia dar skaitosi nusipirkau kur kas pigiau, nei jie oficialiai parduoda (sukipure.com 75 USD, plius siuntimas į LT ir muitas) doh.gif

organic roses (rosa centifolia) infused with purified filtered water (agua), kaolin (kaolinite), organic non-gmo rice starch (oryza sativa), standardized white willow bark (salix alba) & grapeseed (vitis vinifera) extracts, organic calendula (calendula officinalis), lavender (lavandula angustifolia) & seaweed (algae) extracts, pure vegetable glycerin (glycerine), food grade xanthan gum (xanthan), zinc (zinc oxide), pure witch hazel distillate (hamamelis virginiana), aroma (pure premium steam distilled essential oil)

Nuo Suki tikrai jau pasveikau, nes išbandžiau viską, ką norėjau drinks_cheers.gif Dabar nauja liga - Arigtal biggrin.gif

Nėr blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek ea galima pilti i 50ml sampuno be priedu?
Atsakyti
aha, paskaičiavau, kad Suki molis be procentų ir siuntimo išeitų apie 180 litų, tai dar ir sutaupei, pasirodo g.gif Bet sudėtis tai tikrai nėra stebuklinga, galima ir namuose bandyti pažaisti 4u.gif O tą aliejuką dar kartą pirktum iš Suki ar ne?
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 11 23, 13:58)
Kiek ea galima pilti i 50ml sampuno be priedu?

10 ml - 2-6 lašai (2 lašai 10 ml reiškia 1% koncentraciją, tai atitinkamai pasiskaičiuok)
50 ml - 10-30 lašų ax.gif

Aš pilu viduriuką arba maksimumą.

Katuti, tikrai kad namie galima bandyti, aš taip ir darysiu smile.gif

O aliejukas tikrai patiko, bet net nežinau, ar pirksiu, galbūt ax.gif Jis labai labai taupus ir kaina normali (berods apie 30 USD), na tai gal ateity prisireiks. Kolkas kitką tepliojuos (tamanus, Argital varnalėšas, taip pat Suki losjono visą mėginuką turiu) ir nelabai jaučiu poreikio būtent Suki aliejukui, kuris be poros kartų jau kaip ir pasibaigęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 23 lapkričio 2009 - 13:06