QUOTE(bryyla @ 2009 11 22, 23:31)
o kuo padeda linų sėmėnų aliejus plaukams?
Iš tikro tai tik į google įvedusi šį aliejų dėl plaukų, tai mačiau moterys labai giria jį kaip nuostabią priemonę išsišakojusiems plaukų galiukams, tepa juo po plovimo. Tai kažkaip labiau ir nesidomėjau, tinka, vadinas tinka
Esu atvira naujovėms, tai maniau, pabandysiu, nes šiuo metu nelabai ką turiu iš aliejų, kad tiktų plaukams
Dabar kaip tik džiūstu, tai parašysiu įspūdžius. Ploviau su Sante apelsinų-kokosų šampūnu, kondicionieriaus specialiai nedėjau nuplaunamo, tik lengvai Druide "Leave in" apipurškiau, kol dar šlapi
QUOTE(bryyla @ 2009 11 23, 01:03)
procedūras geriausias laikas daryti 18 - 20 val.
Gal pameni, kokie argumentai?
Šiaip iš tiesų, veido kaukes dažniausiai darausi būtent tokiu metu ir kažkodėl psichologiškai ypač nemėgstu jų darytis ryte
QUOTE(ernesin @ 2009 11 23, 08:47)
Summer-in-Paris, o tu ne 510 turėjai?
Nea, aš kaip gan tamsiaodė, tai 514 man pats tas
QUOTE(katutis @ 2009 11 23, 11:52)
na, Kleopatra, ar Suki molis buvo vertas kainos?
Užtat pamačiau, ką reiškia raminanti kaukė - oda nurimo, pabalo, nuskaistėjo
Hmm
Vis galvoju, ką čia man parašyti apie jį, kaip galutinę nuomonę. Iš tiesų, atsakant tiesiai į tavo klausimą, turbūt turiu atsakyti 'ne', bet ką reiškia, ar vertas savo kainos
Galbūt vienai nuostabus šampūnas už 35Lt atrodo nevertas savo kainos, nes tiesiog per brangu tokį pirkti, o kita pasiryžusi investuoti kad ir 100Lt, jei tik mato, kad jai nuostabiai tinka ir patinka
Tai aš, ko gero, esu per vidurį šių požiūrių. Kaip kaukė, Suki molis yra labai švelnus, nuostabiai greitai tarsi susigeriantis (o iš tiesų - sudžiūstantis, bet odos netampantis visiškai) ant odos. Praėjus po kaukės kiek laiko, oda būna apraminta, švelnesnė, palygėjusi veido spalva. Šiek tiek mažina uždegimus ir apgydo spuogelius (ko pasigendu iš namudinių molio kaukių, matyt, dėl ingredientų stokos). Bet ar dar kartą mokėčiau tuos 170Lt už 30 ml? Tikrai ne
Sakyčiau, pirkčiau ją vėl, jei kainuotų iki kokių 70-80 Lt (tiek sutinku mokėti už gerą daiktą, kaip pvz Rejuvenating kaukei tiek tikrai negaila). Bėda ta, kad šis molis labai skystas, nors ir tepasi tik plonu sluoksniu, tačiau tūris yra juokingas, užtenka jos keliolikai kartų pasidaryti kaukę. Taigi nėra labai smagu kas kartą 10 litų nuleisti į kanalizaciją
TIkiuosi atsakiau į klausimą
Nebeskaitau tavo postų
Kaip tik artimiausiom dienom važiuosiu pas Monicą, na tai jau ir aš pasilepinsiu milteliais visokiais...
QUOTE(fresh @ 2009 11 23, 12:23)
Ką galima lašint į šampūną, kad ne taip greitai sugestų?
O koks tau genda?
Man nė vienas nėra sugedęs, net pusmetį prastovėjęs vonioj.