Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 22, 22:38)
O apie ką būtent kalbi iš suki ir iš Dr.H? 4u.gif

is suki - tiek losjonas, tiek aliejukas balansuojamieji, o is dr H - dieninis drekinamasis kremukas (siaip jis man ilga laika -kelis metus - tiko ir patiko, bet ilgainiui pradejo ar tai poras kimsti, ar tai alergizuoti, net nzn g.gif , svarainiu isvis netiko labai labai unsure.gif , tai dabar kai dehidratuota oda patapo - dr H dieninis drekinamasis (turiu dar jo likuciu) man daugiau drekino negu suki minetosios priemones, bet velgi netiko nuolatiniam naudojimui schmoll.gif )
Papildyta:
QUOTE(burbulelis @ 2009 11 22, 23:32)
sudomino pudros is biolinija gal galit atsilepimus parasyti aciu

apie biolinijoje parduodamas Nvey pudras, jei apie jas kalbi, tikrai buvo cia diskutuota mirksiukas.gif gali lengvai per raktinius zodzius surasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 22, 16:45)
kadangi jis yra sertifikuotas, kiek žinau, tai negali būti rafinuotas. Čia man tokia istorija nutiko, kad užsakiau iš 1 tiekėjo sviestmedžio ekol. sertif. Gavau ir apakau-jis baltas ir bekvapis blink.gif pasirodo, jis yra nerafinuotas, bet išplautas. Gal kai kurioms merginoms ir patiks, kam nepatinka sviestm. kvapas g.gif tai matyt toks ir iš nimfali sviestmedis-išplautas.

QUOTE(Vergine @ 2009 11 22, 18:45)
Nelabai tau galiu padėti, nes nebandžiau. Gal kas atsilieps, kas jį naudojo(a)...
Jis nerafinuotas.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Nvey kremine pudra, kurio noriu atspalvio-nera,negaliu tarp dvieju issirinkti, nespaveikslelis yra viena, o naturoje-kas kita , padekit issirinkti tarp 510 ir 513, kaip jos realiai atrodo? 510 ko gero sviesiausia? okokia 513?
http://www.biolinija...=16&product=152
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif 5dienį buvau KN ir nusipirkau makadamijų aliejų. Labai patiko veidui: greit susigėrė, toks lengvas aliejukas, oda švelni ir minkšta pasidarė, pamaitino smile.gif Tapo mano dar vienu megstamu aliejuku wub.gif
Pagaliau sulaukiau gryno iš Druskininkų parvežto mineralinio vandens... Nemaniau, kad jis toks sūrus. Atskiedžiau santykiu 1 : 5, o vis tiek toks sūrus blink.gif veido odą truputį griaužia druska...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 22 lapkričio 2009 - 22:23
Aš tai sėdžiu išsitepus plaukus nuo šaknų iki galiukų linų sėmenų aliejumi, o veiduką - prabangiuoju Suki moliu, na tai jau ryte išsimaudžiusi tikiuosi į Kleaopatrą atvirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 22, 22:06)
Gal kuri turite Nvey kremine pudra, kurio noriu atspalvio-nera,negaliu tarp dvieju issirinkti, nespaveikslelis yra viena, o naturoje-kas kita , padekit issirinkti tarp 510 ir 513, kaip jos realiai atrodo? 510 ko gero sviesiausia? okokia 513?
http://www.biolinija...=16&product=152

As turiu 511 atspalvi. Esu sviesiaode, posviesiu plauku ir tamsiu akiu. Tai man labai pagyvina veido spalva, pamaskuoja nelygumus ir jauciuosi pasigrazinusi, kai ja pasitepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 22, 22:28)
Aš tai sėdžiu išsitepus plaukus nuo šaknų iki galiukų linų sėmenų aliejumi

Oho, kaip įdomiai bigsmile.gif o kuo padeda linų sėmėnų aliejus plaukams?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 22, 23:23)
Laba  mirksiukas.gif 5dienį buvau KN ir nusipirkau makadamijų aliejų. Labai patiko veidui: greit susigėrė, toks lengvas aliejukas, oda švelni ir minkšta pasidarė, pamaitino  smile.gif  Tapo mano dar vienu megstamu aliejuku  wub.gif
Pagaliau sulaukiau gryno iš Druskininkų parvežto mineralinio vandens... Nemaniau, kad jis toks sūrus. Atskiedžiau santykiu 1 : 5, o vis tiek toks sūrus  blink.gif veido odą truputį griaužia druska...

sakiau, kad puikiai susigeria:) o kaip tau kvapas? man tai dieviskas, riesutu ir duonos kvapas:)

Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 22, 23:29)
As turiu 511 atspalvi. Esu sviesiaode, posviesiu plauku ir tamsiu akiu. Tai man labai pagyvina veido spalva, pamaskuoja nelygumus ir jauciuosi pasigrazinusi, kai ja pasitepu  smile.gif

butent jos ir norejau, bet matyt biolinija neturi, nes neleidzia jos pasirinkti, tad jei esi maciusi jas naturoje, kuri is turimu 510, 513 yra grazesne? 510 itariu pati sviesiausia, tokioms visai jau baltaodems. Nemegstu pudru i ruzavuma ir geltonuma. Kaip 513 idomu realiai atrodo, ar uz 511 tamsesne?
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 22, 23:28)
Aš tai sėdžiu išsitepus plaukus nuo šaknų iki galiukų linų sėmenų aliejumi, o veiduką - prabangiuoju Suki moliu, na tai jau ryte išsimaudžiusi tikiuosi į Kleaopatrą atvirsti biggrin.gif

ir as siandien savo liuto galva susitepusi kauke visa diena vaiksciojau: varnalesu aliejus, kokosu aliejus, ceremyciu vanduo, ciobreliu EA, rozmarinu EA
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 22, 22:48)

butent jos ir norejau, bet matyt biolinija neturi, nes neleidzia jos pasirinkti, tad jei esi maciusi jas naturoje, kuri is turimu 510, 513 yra grazesne? 510 itariu pati sviesiausia, tokioms visai jau baltaodems. Nemegstu pudru i ruzavuma ir geltonuma. Kaip 513 idomu realiai atrodo, ar uz 511 tamsesne?

Zinok, kitu nezinau, nes seniai pirkau ir neatsimenu, kaip rinkausi... Tik zinau, kad sita man labiausiai patiko, bet palygint negaliu..... ax.gif
Atsakyti
[quote=Hibisco,2009 11 23, 00:11]
Zinok, kitu nezinau, nes seniai pirkau ir neatsimenu, kaip rinkausi... Tik zinau, kad sita man labiausiai patiko, bet palygint negaliu..... ax.gif
[/quote?
o kompaktine pudryte pirkai?jei taip,koki numeriuka?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 22, 21:28)
...na tai jau ryte išsimaudžiusi tikiuosi į Kleaopatrą atvirsti biggrin.gif

... kaip minimum biggrin.gif

o as sedziu smile.gif galva issitepus (pagaliau doh.gif ) tuo henna ir indigo misiniu. tiksliau vyras istepe.. bet man kazkodel atrodo, kad kol prisiruosiau dazytis, jis man paseno g.gif biggrin.gif nes viskas, ka istepliojom bedazydami labai lengvai isisplove g.gif tai nelabai tikiuosi dideliu rezultatu... ir kazin, kaip as plaukus issukuosiu - labai suvele betepdamas g.gif

isbandziau jau Faith in Nature aloe sampuna. labai normalus pasirode. didelio skirtumo nuo labiau cheminiu smile.gif sampunu nepastebejau.

kas cia per idomumas - isplautas sviestmedis?? as viena tiekeja isvadinau melagiu (tik mandagiai smile.gif), kai toki bekvapi bespalvi atsiunte kaip 'nerafinuota'. tai kad niekur internete neraso, kad nerafinuotas gali toks buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 22, 22:48)
sakiau, kad puikiai susigeria:) o kaip tau kvapas? man tai dieviskas, riesutu ir duonos kvapas:)

Man kvapas taip pat super thumbup.gif

Visos tik giriasi, kaip šiandien lepinasi, tai ir aš pasigirsiu biggrin.gif dariausi molio kaukę, tai veido oda tokia švari ir skaisti rolleyes.gif Beje, viename žurnale perskaičiau (berods Natūralioji Medicina), kad darant grožio procedūras labai svarbus laikas. Tai, pvz., kaukes, pilingus ir pan. procedūras geriausias laikas daryti 18 - 20 val. smile.gif tai laikausi rėžimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 23 lapkričio 2009 - 00:04