QUOTE(zilvine @ 2009 11 22, 14:34)
sviestmedzio piestukas su vanile lupoms (deja, pasitaike luzes, tai kai issuki reikia pirstu atgal sustumt)
Čia ne pieštuko brokas, o jūsų klaida, kad išsukinėjote jį iki galo, tokie balzamai, kurių kraštuose nėra oro tarpelių(t.y. ne kaip pieštukai), neišsukinėjami pirmyn-atgal, reikia išsukinėti po truputį, ir nudažius iki kraštelio vėl po truputį išsukinėti
QUOTE(pearl @ 2009 11 22, 15:51)
Mergaites, kokiose talpose laikote pvz kad ir moli? nes as tai savo gintaro miltelius suberiau i vaistineje pirkta talpa sterilizuota plastmasine, tai dabar pagalvojau, gal reikejo pries tai praskalauti nors, kai sterilizuota, tai net i galva man tai nesove pradzioje
as savo Argital moli laikau toje pacioje pakuoteje kur ir buvo kai pirkau.. niekur neperpyliau, tik susegiau krasta, kad netycia jei parvirstu pakuote, kad neissipiltu molis
QUOTE(Versmė @ 2009 11 22, 14:54)
Pirkau vakar druide sviestmedį su arganu ir sviestmedį su kanapių aliejum. Pastarąjį padovanojau, o su arganu šįryt išbandžiau. Man atrodo, kad jis rafinuotas Labiau NB sviestmedį primena nei KN. Baltas, konsistencija kitokia, O kaip iš tiesų?
kadangi jis yra sertifikuotas, kiek žinau, tai negali būti rafinuotas. Čia man tokia istorija nutiko, kad užsakiau iš 1 tiekėjo sviestmedžio ekol. sertif. Gavau ir apakau-jis baltas ir bekvapis pasirodo, jis yra nerafinuotas, bet išplautas. Gal kai kurioms merginoms ir patiks, kam nepatinka sviestm. kvapas tai matyt toks ir iš nimfali sviestmedis-išplautas.
QUOTE(pearl @ 2009 11 22, 14:51)
Siandien pasigaminau geli veidui, kuris, bent mano atveju, drekina daaaaug geriau negu suki priemones, ar dr H taigi, i alijosiaus geli (sultys+ksantanas) reikejo deti medetku fitolio (30 ml gelio - 3 ml aliejaus)
Smagu, kad tinka Tu visai mažai aliejaus dėjai, mano sausesnei odai tai daug daugiau jo reikia.
Mergaites, kokiose talpose laikote pvz kad ir moli?
Ten pat, kur ir perku, neperpilynėju T.y. lieka pats maišelis su kartono dėžute. Nors turiu nuo Hauschkos molio gražią keraminę dėžutę, bet ten tik 90g telpa, tai neapsimoka molio pilstyt, kai jį perku didesniais kiekiais (bent jau po 300g)... Gintaro miltelius tai susipyliau į stiklinį induką nuo Suki prausiklio, labai gerai tūrį atitaikiau
QUOTE(Monica @ 2009 11 22, 19:44)
Smagu, kad tinka Tu visai mažai aliejaus dėjai, mano sausesnei odai tai daug daugiau jo reikia.
realiai to aliejaus gavosi daugiau, nes po to dar is akies truputi ipyliau o jei truks - tai visada galima papildyti - bijojau padauginti is pat pradziu mano T zona tikrai nera sausa, ji tokia riebesne, tik dehidratuota buvo, ir nei suki, nei dr H nesugebejo siuo atveju tiek padeti, kiek alijosius , o skruostai tai normalus jau zinau, ka mamai kaledoms dovanosiu - padarysiu jai kremuka
sia savaite isbandziau Druide Tonic duso zele, tai labai patiko kvapas putoja gerai, nedaug reikia, bet po prasimosi tai norejosi kojas kremu pasitept, tai sausesnei odai gal nelabai tinka, o kur normali kuno oda, tai viskas ok..
Vergine, o ar galetum kazka apie Druide plauku laka pasakyt? ar nesulipina plauku, jie nesiriebaluoja greiciau ir ar tiktu tiesiems ploniems plaukuciams
Nelabai tau galiu padėti, nes nebandžiau. Gal kas atsilieps, kas jį naudojo(a)...
QUOTE(Versmė @ 2009 11 22, 15:54)
Man atrodo, kad jis rafinuotas Labiau NB sviestmedį primena nei KN. Baltas, konsistencija kitokia, O kaip iš tiesų?
Jis nerafinuotas.
Siandien pasigaminau geli veidui, kuris, bent mano atveju, drekina daaaaug geriau negu suki priemones, ar dr H taigi, i alijosiaus geli (sultys+ksantanas) reikejo deti medetku fitolio (30 ml gelio - 3 ml aliejaus) ir rozmarinu ea (3-4 lasai). Bet taip kaip ilasinau netycia 5 lasus ea, tai dar is akies pridejau truputi tiek paties gelio, tiek aliejuko ir gavosi lengvas gelis, tinkamas veidui drekinti vietoj kremuko. Uztepus, aisku jauciausi truputi tas alijosiaus salygojamas tempimas, bet labai nezymiai, o drekina tai odele tokia gaivi, neblizga o vakare visgi paciu geliu pasitepu dehidratuotas vietas pagal poreiki, tikiuosi, kad greitai to nebereikes
O apie ką būtent kalbi iš suki ir iš Dr.H?