Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 21:37)
help, nerandu internete Hauskos prekiaujama, Lietuvoje ,produkcijos katalogo su aprasymais, apie pudras Hauskos ieskau  unsure.gif

Zalia Zalia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 21:46)

Bet lietuviškų aprašymų ten juk nėra g.gif
Atsakyti
Stepono g. 6 Dr. Hauschka kosmetikos intensyvios priežiūros priemonėms 20% nuolaida 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 21:47)
Bet lietuviškų aprašymų ten juk nėra g.gif

Lt aprašymų man atrodo niekur nėra, kiek esu ieškojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 21:49)
Lt aprašymų man atrodo niekur nėra, kiek esu ieškojus  g.gif

Tai vat būtent, o pardavinėdami brangius produktus galėtų ir pasistengti dėl pirkėjų biggrin.gif
Atsakyti
aha, as apie ta pati doh.gif angliskai skaitau, bet noretusi toki aprasyma lietuviskai paskaiyti
paklausiau mergaiciu, nusivaliau veideli roziu vandeneliu ir niekuom netepsiu, lai ilsisi odele smile.gif
Atsakyti
"Faith in nature" kanapių ir baltųjų putoklių (?) - geriausias kada iš bandytų šampūnų forever. Gaila, kad nerandu nusipirkti...Visa šeima naudojo "Šokoladinį" (beje šviesaplaukiai - plaukų tikrai nedažo, kaip yra perspėjimas etiketėje, kad 'tinka tamsiems plaukams'), tai irgi nepeikė ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 17, 12:38)
Plauku losjona (apsispresta po Rasmos atsiliepimu, kaip tik baigiau Weledos, bus proga palyginti)

Tik aš pati naująja naudojimo instrukcija visai nusivylusi ir nesužavėta biggrin.gif
Anksčiau, tai reikėjo trinti prieš plaukų plovimą, palaikyti ir išplauti. Dabar rašo 'nenuplauti' doh.gif blink.gif lotuliukas.gif

Na, kas naudojo, norėčiau pamatyti einant į gatvę po šio losjono tepimo ir neplaunant galvos cool.gif Aš tai bandžiau lotuliukas.gif Tas pats, kad kiaušinio baltymą į plaukus sutepti ir nenuskalauti. Plaukai prilipę prie pakaušio, sulipę į tokias lipnias kietas sruogas, lyg suklijuoti biggrin.gif Ir beje, tuo losjonu tepant - jis gi gan ženkliai putoja biggrin.gif

Aš visada susitepu likus kelioms val. iki galvos plovimo, pavaikštau su šilto rankšluosčio tiurbanu ant galvos ir plaunu plaukus kaip įprasta cool.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 17, 13:19)
db sedziu isimasazavusi losjona skatinati augima, tai laukiu rezultatu uzriebins jis man plaukus ar ne nes vakar Nimfalyje pardaveja pasakojo kad paneles sake kad jis riebina ir kad geriau ji issitepti palaikyti per nakt ir isplauti ryte

Jis neriebina nieko, jis yra nuplaunamas. O kad parašė' nenuplauti', tai nieko daugiau kito nelieka, kaip patarti išplauti, nes 'riebalina'. Atvirkščiai, jis ilgai laikant išdžiūsta ir plaukai kaip antenos biggrin.gif Lyg gausiai laku supurkšti smile.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 20:55)
O mane nuo jų atbaido sudėtyje esantis ammonium laureth sulphate  ax.gif

O sudėtyje aiškiai nurodyta, kad augalinės kilmės, t.y. iš kokosų aliejaus ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 17, 18:59)
o kai oda problematiska, sausa ar serpetojanti, arba riebi, manau kaip tik negalima teplioti pudromis ir dar labiau kankinti odeles, kimsti poras ir taip dar labiau apsunkinti jos padeti

QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 19:02)
Mano nuomonė - bet kokiu atveju, kokia oda bebūtų, kokią pudrą benaudotume, vis tiek geriausia be pudros  rolleyes.gif Reikia ne slėpti, o gydyti  mirksiukas.gif

kokios protingos, net apsalau beskaitydama thumbup.gif gathering.gif

Palomina, tu tikra paryžietė thumbup.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 17, 19:46)
Tai kad ji lyg natūrali, ant kai kurių pakuočių net 100 proc. rašo g.gif

čia kurią turi omenyje? Hortus Fratris ar Omnia Botanica? Pirma tikrai ne, o dėl antros patikėčiau tik etiketes perskaičiusi. Originalias tongue.gif smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 11 17, 20:14)
o Argital zaliasis molis siek tiek pasausina, tai paskutiniu metu del to retai naudodavau  blush2.gif

su kokiais priedais ją darydavaisi? Aš visko, ko turiu pridedu, ir nenusausina visai wink.gif

QUOTE(violence @ 2009 11 17, 21:30)
Rašau atsiliepimą apie make up remover su aloe iš ciel d'azur

po tokio tavo įvertinimo, jis man atrodo rimtas pretendentas į geriausius prausiklius biggrin.gif

Daddygirl, nuo FIN šampūno aš asmeniškai pavargau, bet išnaudojau net du didelius butelius biggrin.gif Lyg pasausindavo plauką, jis gerai negulėdavo, bet nei kokių pleiskanų buvo, nei kitų negerovių. Mano mama šokoladinį šampūną net labai pagarbioj vietoj laiko - taip jai patinka ax.gif

violence, tavo bagažą ką tik išparceliavau visą iki paskutinio siūlelio pioneer.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 11 17, 22:55)
"Faith in nature" kanapių ir baltųjų putoklių (?) - geriausias kada iš bandytų šampūnų forever. Gaila, kad nerandu nusipirkti...

yra yra, www.dvisirdys.eu turėjo 4u.gif Ir dar vienos el. parduotuvės tau ryt paieškosiu wink.gif
Atsakyti
Norejau pagirti Argital ranku krema, o kvapas wub.gif tokia rugstele su kazkuo kvepia, negaliu atsiuostyti biggrin.gif o madoj tame najame skyrelyje nuolaidos visu firmu kuno prieziuros priemonems sake visa sia savaite bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 23:21)

Iš tinkamų EA turbūt turiu tik rozmarinų, tinka jis?  unsure.gif

manau, kad rozmarinų EA tinkamas irgi 4u.gif Pasidaryk dar kojų vonelių karštų su EA, labai padeda ir kojų šildymas, garink EA kambaryje. Aš MB gydžiau garindama šalavijų ir čiobrelių EA - nesusirgo, o ir naudos iš to buvo nemažai smile.gif Pas mane vaistinėlėje budi Oscillococcinum žirneliai, nes man jie labai efektyviai padeda, homeopatiniai. Kai būna virusų metas, iš vaistinių juos šluote iššluoja. Ir vitamino C pagerk papildomai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 11 17, 23:40)
Norejau pagirti Argital ranku krema, o kvapas wub.gif tokia rugstele su kazkuo kvepia, negaliu atsiuostyti biggrin.gif o madoj tame najame skyrelyje nuolaidos visu firmu kuno prieziuros priemonems sake visa sia savaite bus ax.gif

O galima tiksliau koks kremas? Man rodos, jų kelios rūšys yra unsure.gif noriu mamai kalėdom padovanot kokį ypatingą rankų kremą ax.gif
Atsakyti
Rasma, FIN dar yra čia - Damodara 4u.gif Merginos, šitą parduotuvę kitą kartą irgi reiks į pirmą postą įdėti, kaip ir Dvi širdis drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kiek laiko laikot uztepta kokosu alieju ant plauku?
Atsakyti