"Faith in nature" kanapių ir baltųjų putoklių (?) - geriausias kada iš bandytų šampūnų
forever. Gaila, kad nerandu nusipirkti...Visa šeima naudojo "Šokoladinį" (beje šviesaplaukiai - plaukų tikrai nedažo, kaip yra perspėjimas etiketėje, kad 'tinka tamsiems plaukams'), tai irgi nepeikė
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 17, 12:38)
Plauku losjona (apsispresta po Rasmos atsiliepimu, kaip tik baigiau Weledos, bus proga palyginti)
Tik aš pati naująja naudojimo instrukcija visai nusivylusi ir nesužavėta
Anksčiau, tai reikėjo trinti prieš plaukų plovimą, palaikyti ir išplauti. Dabar rašo 'nenuplauti'
Na, kas naudojo, norėčiau pamatyti einant į gatvę po šio losjono tepimo ir neplaunant galvos
Aš tai bandžiau
Tas pats, kad kiaušinio baltymą į plaukus sutepti ir nenuskalauti. Plaukai prilipę prie pakaušio, sulipę į tokias lipnias kietas sruogas, lyg suklijuoti
Ir beje, tuo losjonu tepant - jis gi gan ženkliai putoja
Aš visada susitepu likus kelioms val. iki galvos plovimo, pavaikštau su šilto rankšluosčio
tiurbanu ant galvos ir plaunu plaukus kaip įprasta
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 17, 13:19)
db sedziu isimasazavusi losjona skatinati augima, tai laukiu rezultatu uzriebins jis man plaukus ar ne nes vakar Nimfalyje pardaveja pasakojo kad paneles sake kad jis riebina ir kad geriau ji issitepti palaikyti per nakt ir isplauti ryte
Jis neriebina nieko, jis yra nuplaunamas. O kad parašė' nenuplauti', tai nieko daugiau kito nelieka, kaip patarti išplauti, nes 'riebalina'. Atvirkščiai, jis ilgai laikant išdžiūsta ir plaukai kaip antenos
Lyg gausiai laku supurkšti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 20:55)
O mane nuo jų atbaido sudėtyje esantis ammonium laureth sulphate
O sudėtyje aiškiai nurodyta, kad augalinės kilmės, t.y. iš kokosų aliejaus