Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 21, 20:32)
Merginos, kurios geriate linų sėmenų aliejų, norėjau paklausti, kiek jo suvartojate per dieną ir kokį poveikį pastebite? Beje, ar jis tiktų plaukams? Kažkaip neužfiksavau blush2.gif Nusipirkau Aniros aliejų, geriu po šaukštą prieš pusryčius g.gif Skonis britkokas, bet įmanomas, ne taip kaip nakvišos įspūdį paliko doh.gif  blink.gif

Aš gėriau po porą arbatinių šaukštelių gal 4 savaites, bet nepastebėjau poveikio schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 21, 20:33)
Nėra. Siuntimas labai pigus, nėra ko bijoti smile.gif Galima ir per PayPal atsiskaityti, labai patogu, greita.

Oi neišmanau aš tų mokėjimų doh.gif gal kada kas sakysis...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 21, 21:35)
Aš gėriau po porą arbatinių šaukštelių gal 4 savaites, bet nepastebėjau poveikio  schmoll.gif
Papildyta:

Oi neišmanau aš tų mokėjimų  doh.gif gal kada kas sakysis...

4u.gif

Nieko sudėtingo tame nėra, tiesiog reiktų skirti kokį pusvalandį viskam išsiaiškinti smile.gif Na ir kortelę Visa Virtuon pasidaryti. O tada jau atviros visos durys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 21, 18:05)
Mano artimiausiuose planuose irgi jis, nes pamenu, kad Hibisco jį labai gyrė smile.gif

Aha, patiko jis man drinks_cheers.gif
Pabandziau plaukus skalauti ramuneliu arbata - mano plaukai posviesiai, tik nuo dazymo sruogelemis buvo nualinti ir tokie be gyvybes. Po skalavimo ramunelemis, tikrai pasimate, kad pagyvino ir pasviesino spalva, ko visai nesitikejau bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir labai blizga wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal esate meginusios koki naturalu sampuna su silku,maciau yra tokiu, gal toki naudojant nebuciau kaip liutas issiputes ir siaudinis? bigsmile.gif
Gal zinote kur pirkti geru saltalankio aliejaus geriamu kapsuliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 lapkričio 2009 - 22:06
Pagaliau šiandien atsidariau ir išbandžiau Ciel d'azur žaliąjį molį bigsmile.gif
Pirmiausia, nustebino molio konsistencija - dulkės biggrin.gif, kadangi prieš tai ilgai naudojau Dr. Hauschka (šis molis smulkus, bet ne dulkės). Sumaišius su vandeniu, konsistencija pasidarė labai lipni ir slidi, čia irgi didelis skirtumas nuo Dr. Hauschka. Nors turiu ir rusiško (jį naudoju kūnui), tai galiu pasakyti, kad jo konsistencija sumaišius su vandeniu irgi tokia pati, t.y. slidi. Taigi, pagarinau veidą ir užteptą kaukę palaikiau ~15min. Kadangi truputėlį per daug pasidariau, tai storą sluoksnį tepiau ant viso veido. Ilgokai plovėsi man jis, bet veidukas po to tikrai patiko, nes liko švarus ir skaistus thumbup.gif Tik smilkiniuose truputėlį oda buvo paraudusi, bet po keletos minučių nurimo. Kitą kartą bandysiu su kitais priedais, nes pradžiai norėjau pažiūrėti kaip pats molis valo rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites,ar dar yra nuolaidos Nimfali? ar jau praziopsojau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2009 11 22, 00:03)
mergaites,ar dar yra nuolaidos Nimfali? ar jau praziopsojau?  doh.gif

Yra visą lapkritį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 21, 21:32)
Merginos, kurios geriate linų sėmenų aliejų, norėjau paklausti, kiek jo suvartojate per dieną ir kokį poveikį pastebite? Beje, ar jis tiktų plaukams? Kažkaip neužfiksavau blush2.gif Nusipirkau Aniros aliejų, geriu po šaukštą prieš pusryčius g.gif Skonis britkokas, bet įmanomas, ne taip kaip nakvišos įspūdį paliko doh.gif  blink.gif

sauksto aliejaus per diena tikrai uzteks, geriau maziau nei padaugint smile.gif
as tai vakar moliugu seklu alieju nusipirkau gerimui (taip pat is Anira), tai ziuresim koks bus poveikis ilgiau panaudojus smile.gif o skonis tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 22, 02:36)
Yra visą lapkritį 4u.gif

Ir visą gruodį 4u.gif

Beja, Nimfali internetinėj parduotuvėje taip pat taikoma 45% nuolaida.
Atsakyti
Laba,
nusipirkau Druide sampuna Balance, kazkaip nesitikedama, kad jis sausiems dazytiems plaukams. Maniskiai prie saknu greit riebaluojasi. Noreciau paklaust naudojusiu si sampuna, ar tikrai jis tinka tik sausaplaukems?
Kitos mano isigytos prekes:
pirminis muilas
Druide Detangling kondicionierius ir sviestmedzio piestukas su vanile lupoms (deja, pasitaike luzes, tai kai issuki reikia pirstu atgal sustumt)
Ciel D'azur sampunas su moliu normaliems plaukams ir zaliojo molio kauke. Taip pat Ciel D'azur veido losjonas alijosiaus pagrindu su roziu ekstraktu (si jau naudoju vakare ant nuprausto veiduko, vietoj hidrolato. Greitai susigeria ir labai svelni oda palieka.
Dar dovanu gavau Druide Pur Pure bekvapes vonios putas ir pora kremo meginuku su argano aliejumi.
Tokia tai buvo penktadienine isvyka i Nimfali. smile.gif
Atsakyti
Vergine, o ar galetum kazka apie Druide plauku laka pasakyt? ar nesulipina plauku, jie nesiriebaluoja greiciau ir ar tiktu tiesiems ploniems plaukuciams 4u.gif

Siandien pasigaminau geli veidui, kuris, bent mano atveju, drekina daaaaug geriau negu suki priemones, ar dr H blush2.gif taigi, i alijosiaus geli (sultys+ksantanas) reikejo deti medetku fitolio (30 ml gelio - 3 ml aliejaus) ir rozmarinu ea (3-4 lasai). Bet taip kaip ilasinau netycia 5 lasus ea, tai dar is akies pridejau truputi tiek paties gelio, tiek aliejuko ax.gif ir gavosi lengvas gelis, tinkamas veidui drekinti vietoj kremuko. Uztepus, aisku jauciausi truputi tas alijosiaus salygojamas tempimas, bet labai nezymiai, o drekina tai thumbup.gif odele tokia gaivi, neblizga wub.gif o vakare visgi paciu geliu pasitepu dehidratuotas vietas pagal poreiki, tikiuosi, kad greitai to nebereikes ax.gif
Monica, notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Mergaites, kokiose talpose laikote pvz kad ir moli? nes as tai savo gintaro miltelius suberiau i vaistineje pirkta talpa sterilizuota plastmasine, tai dabar pagalvojau, gal reikejo pries tai praskalauti g.gif nors, kai sterilizuota, tai net i galva man tai nesove pradzioje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 22 lapkričio 2009 - 14:53
QUOTE(zilvine @ 2009 11 22, 14:34)
      Druide Detangling kondicionierius ir sviestmedzio piestukas su vanile lupoms (deja, pasitaike luzes, tai kai issuki reikia pirstu atgal sustumt)

Paprasyk, kad pakeistu piestuka, pinigus mokejai, negi dabar brokuota daikta turesi... mirksiukas.gif
Atsakyti