Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 21, 19:46)
Eisu ieskoti  briliant carekoniskes ir ozku sampuno

Esant dabartinei nesusitvarkymo su plaukais situacijai, niekaip nesiūlyčiau ožkų šampūno, kuris nemažai kam velia plaukus ax.gif Na, tiesiog atrodo, jog po jo vaizdas nebus kažkuo geresnis... artimiausią laiką, kol plaukas pripras prie natūralumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 20, 20:48)
Apskritai jį turiu pora savaičių, o kasdien tepu - savaitę smile.gif

Tai dar ne ilgai tepi.Man šiaip po kokių dviejų savaičių pasimato, jei netinka priemonė išoriškai vartojant.Jei į vidų,tai greit. smile.gif

Summer-In-Paris Paskelbta Šiandien, 18:55

Kalbant apie Urtekram, bandžiau iš mėginukų rožių ir rudojo cukraus, abu patiko, tai ateity ketinu būtent rožių nusipirkti, kažkaip jis labiau įspūdį paliko, jei galima taip sakyti iš 5 ml bandymo  Rasulo šampūnas taip pat labai neblogas. Manau dar ne vieną bandysiu tiek šampūną, tiek kondicionierių iš Urtekram 

O man rožių nelabai patiko, nes po jo plaukai per daug primaitinti buvo,per daug 'suriebinti'.O va su rasulu tai patiko, bet baigiant buteliuką,plaukai priprato ir nebuvo to nuostabaus vaizdo kaip pradžioje. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 21, 19:46)
Eisu ieskoti  briliant carekoniskes ir ozku sampuno. Tikiuosi nesukaupsiu viso bataljono ant atsarginiu priemoniu lentynos  ax.gif

Ciel d'azur su moliu gal vertėtų išbandyti. g.gif Man jis patinka, man rodos kad daugeliui ir tinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 21, 17:34)
O Man nepatiko Utekram sampunas, turiu su ruduoju cukrum, netaupus labai, skystas, aliejaus neislove, nors ploviau kelis kartus.

As irgi turiu su ruduoju cukrumi. Man tai visai nieko rolleyes.gif Skystokas, bet neblogai putoja ir aliejus man isplauna. Perplaunu du kartus.
Plaukai svelnus, blizga. Negaleciau pasakyti, kad sitas sampunas mane butu ypatingai suzavejes, bet tikrai negaliu pasakyti, kad nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 21, 18:46)
smagu, kad prajuokinau smile.gifsmile.gif na,papurusius ir as megstu, bet siandien ant mano galvos kazkokia sieno kupeta , ispurejusi dar labiau galuose blink.gif

4u.gif man lyg uzsifiksave, kad ne tik jums toks efektas gavosi su siuo sampunu g.gif
Atsakyti
Žiūriu apiu Argital kalbate, man labai patiko Scrub'as su žaliuoju moliu ir rosa damascena ir veido kremas su ylang ylang wub.gif Pirkau pavasarį, kai Steponas buvo jį tik atsivežęs, ta proga buvo 30% nuolaida, spėju, kad tokios daugiau nebebus... sad.gif O nepigūs jie, kažkur po 60 Lt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Buvau šiandien Akropolio Eko studijos parduotuvėje. Pamačiau ten akių šešėlius, sakė, kad mineralinė kosmetika, o pavadinimas berod Bellapierre... Na kažkas tokio. Ar verta dėmesio? Vienų šešėlių kaina tik 36 lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 21 lapkričio 2009 - 20:04
QUOTE(bryyla @ 2009 11 21, 20:03)
Sveikos  4u.gif Buvau šiandien Akropolio Eko studijos parduotuvėje. Pamačiau ten akių šešėlius, sakė, kad mineralinė kosmetika, o pavadinimas berod Bellapierre... Na kažkas tokio. Ar verta dėmesio? Vienų šešėlių kaina tik 36 lt  g.gif

ne taip ir pigu ax.gif . EM pigūs ir geri šešėliai. Kai susitiksim, primink, kad duociau pabandyti, jei turėsi mažą induką, tai galėčiau įdėti, jie l. taupūs.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 21, 20:10)
ne taip ir pigu ax.gif . EM pigūs ir geri šešėliai. Kai susitiksim, primink, kad duociau pabandyti, jei turėsi mažą induką, tai galėčiau įdėti, jie l. taupūs.

O kas tie EM ? Iš kur perki? ax.gif Gerai priminsiu...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 21, 22:16)
O kas tie EM ?  Iš kur perki? ax.gif Gerai priminsiu...

Everyday minerals, nors kl buvo ne man 4u.gif as turiu ju sausas pudrytes birias, siunciausi tris meginelius, tai nzn, ar kada pasibaigs jie biggrin.gif siaip yra SM tema apie si gamintoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 21, 21:16)
O kas tie EM ?  Iš kur perki? ax.gif Gerai priminsiu...

www.everydayminerals.com

Merginos, kurios geriate linų sėmenų aliejų, norėjau paklausti, kiek jo suvartojate per dieną ir kokį poveikį pastebite? Beje, ar jis tiktų plaukams? Kažkaip neužfiksavau blush2.gif Nusipirkau Aniros aliejų, geriu po šaukštą prieš pusryčius g.gif Skonis britkokas, bet įmanomas, ne taip kaip nakvišos įspūdį paliko doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 11 21, 20:30)
Everyday minerals, nors kl buvo ne man 4u.gif  as turiu ju sausas pudrytes birias, siunciausi tris meginelius, tai nzn, ar kada pasibaigs jie biggrin.gif  siaip yra SM tema apie si gamintoja mirksiukas.gif

O LT nėra? tik siųstis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 21, 21:32)
O LT nėra? tik siųstis?  g.gif

Nėra. Siuntimas labai pigus, nėra ko bijoti smile.gif Galima ir per PayPal atsiskaityti, labai patogu, greita.
Atsakyti